✅ UC Dublin – Drogheda, Premier Division, 14 iulie

Home » ✅ UC Dublin – Drogheda, Premier Division, 14 iulie

Începutul de weekend vine cu primele meciuri din Liga 1 a României, Superliga, însă pentru a obține cât mai mult profit la pariuri sportive am decis să ne orientăm și către Premier Division. Aici avem parte de confruntarea dintre UC Dublin – Drogheda, un meci teribil de dezechilibrat pe hârtie, care ne permite să venim cu ponturi pariuri sigure care suntem încrezători că ne vor oferi profit. Meciul se va juca vineri, 14 iulie de la ora 21:45 pe stadionul UCD Bowl din Dublin.

Sari direct la pont >>

UC Dublin – Drogheda

University College Dublin A.F.C.

University College Dublin vine în această partidă credem noi fără nicio șansă de reușită, iar echipa pare complet ruptă de prima divizie Irlandeză, cel puțin datorită jocului prestat de la debutul acestui sezon.

Echipa antrenată de Andrew Myler se îndreaptă cu pași repezi spre liga secundă din Irlanda și pare de-a dreptul resemnată cu faptul că nu are mari șanse de a se salva de la retrogradare. UC Dublin a avut parte de un sezon de coșmar încă de la startul campionatului, și pare că a venit în prima ligă mai degrabă din postura de spectacor decât de echipa care să aibă un scop bine conturat. Din cele 23 de meciuri fotbal jucate, UC Dublin a reușit să obțină doar 2 victorii și 3 remize, restul fiind înfrângeri. Sarea pe rană este adăugată de golaverajul umilitor al echipei din capitală, care are doar 13 goluri marcate și 61 primite și nicio echipă nu se apropie în acest an de recordul negativ al lui UC Dublin.

Poziție în clasament

Cum era și de așteptat, echipa lui Myler se află pe ultima poziție a clasamentului cu doar 9 puncte cumulate din 23 de meciuri jucate, la nu mai puțin de 14 puncte distanță de salvarea de la retrogradare.

Echipa probabilă și absenți

  • Echipa probabilă: (4-4-2) Moore – Barr, Wells, Osam, Babb – Brennan, Norris, Verdon, Keaney – Raggett, Doyle

Drogheda United F.C.

Drogheda vine în acest meci plină de încredere și dornică să obțină toate cele 3 puncte puse la bătaie, deoarece dorește să se îndepărteze cât de mult de zona roșie din clasament.

Echipa condusă de irlandezul Kevin Doherty nu a avut parte de un sezon excelent, iar ultimele 5 meciuri din campionat nu i-au adus multe puncte echipei, însă etapa trecută Drogheda a reușit să obțină un rezultat nesperat, o remiză pe teren propriu împotriva campioanei sezonului trecut, Shamrock Rovers.

Însă lucrurile nu au fost atât de pozitive pentru echipă de la debutul acestui sezon, cu doar 6 victorii și 7 remize în cele 23 de partide jucate. De asemenea, cele mai recente etape i-au adus echipei o singură victorie, 2 remize și 2 înfrângeri.

Poziție în clasament

Drogheda se află clasată pe poziția a 8-a în Premier Division cu un total de 25 de puncte și este la doar 2 puncte avans față de prima poziție retrogradabilă din clasament. De aceea, orice punct obținut de echipă este vital în lupta pentru supraviețuire în prima ligă.

Echipa probabilă și absenți

  • Echipa probabilă: (5-4-1) Wogan – Keeley, Adegboyega, Weir, Noone, Brennan – Markey, Foley, Rooney, Heeney – Deegan

Meciuri fotbal UC Dublin – Drogheda

Ultimele 5 confruntări directe dintre UC Dublin – Drogheda o avantajează pe echipa oaspete din acest meci. Aceasta a reușit să obțină 3 victorii, o remiză iar o partidă a fost câștigată de UC Dublin.

Ponturi pariuri UC Dublin – Drogheda

Șansă dublă și Peste/Sub (Drogheda sau Egal și Peste 1.5) cota 1.35 (Get’s Bet) ✅

Nu adesea ne este dat să avem parte de ponturi fotbal care să le considerăm 100% sigure, însă pentru meciul UC Dublin – Drogheda credem că am găsit ponturl câștigător. Dtrogheda este de departe favorită pentru victorie în această partidă, însă nu vrem să riscăm deloc și am optat pentur șansa dublă la pariuri sportive.

De asemenea, defensiva inexistentă a formației UC Dublin ne face să credem că vom avea parte de o ploaie de goluri în acest meci, în special datorită faptului că formați oaspete are o medie de peste 2,6 goluri încasate per meci. De aceea, vă propunem ponturi pariuri azi cu miza pe victoria oaspeților sau remiză și cel puțin 2 goluri marcate în această confruntare.

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status