❌ U Craiova – Oțelul, Liga 1 (Superliga), 24 iulie

Home » ❌ U Craiova – Oțelul, Liga 1 (Superliga), 24 iulie

Obiectivele de a scoate profit se pot produce și cu meciuri fotbal programate în serile de luni, când de multe ori rămân de disputat partide numai bune de pariat. Cum este cazul și în ultimul meci al etapei secunde din Liga 1 (Superliga), U Craiova – Oțelul, programat luni, 24 iulie, de la ora 21:30, pe stadionul Ion Oblemenco (Craiova). Meciul va fi transmis în direct pe Digi Sport 1, Prima Sport 1 și Orange Sport.

Sari direct la pont >>

Deschide-ți contul NetBet cu codul de bonus 20FREE și primești
20 RON free bet la înregistrare + până la 200 RON free bet la depunere

U Craiova – Oțelul

CS Universitatea Craiova

Oltenii au o echipă solidă, mai ales după ce l-au adus și pe Mitriță în această vară, iar Craiova este o candidată certă în lupta pentru titlul în Liga 1. Deși debutul n-a fost prea reușit ca exprimare în joc, Universitatea Craiova a câștigat derbiul cu Dinamo, din prima rundă, scor 2-0. Ceea ce reprezintă un aspect important, ca atunci când echipa nu merge să reușească să facă puncte din valoarea individuală. Cum s-a și întâmplat în meciul de pe Arcul de Triumf, de la București.

Unul dintre marile atuuri ale Craiovei este cel al omogenității, acest grup de jucători fiind împreună de câțiva ani. Iar asta reprezintă o calitate rară pentru fotbalul românesc, unde se fac câte 10-12 transferuri în fiecare an de către majoritatea echipelor.

50 de lei free bet
la verificarea contului NetBet!
Înregistrează-te acum!

Echipa probabilă:

  • Popescu – Borța, Zajkov, Raul Silva, Bancu – Crețu, Screciu – Ivan, Rogulic, Mitriță – Trică

SC Oțelul Galați

După un debut extrem de timid al gălățenilor în Superliga, vine o serie de trei partide la rând extrem de dificile pentru Oțelul. Primul din această serie este la Craiova, cu una dintre candidatele la titlu pentru sezonul în curs. Iar pe olteni îi prinde odihniți și concentrați la jocurile de campionat, pentru că nu mai au treabă cu activitatea din tururile preliminare ale cupelor europene.

Oțelul a adus mulți jucători noi, care au nevoie de timp pentru a se integra în lot. Chiar dacă Dorinel Munteanu a anunțat ca obiectiv calificarea în play-off, calitatea jucătorilor pe care îi are la dispoziție ne îndeamnă către alte gânduri. Mai degrabă un obiectiv realist ar fi salvarea de la retrogradare, ceea ce ar însemna un sezon foarte bun pentru gălățeni, la ce unele au la dispoziție. Faptul că sunt limitați în joc s-a văzut și cu UTA, în prima etapă, când trăgeau de timp la 1-1 pe final de meci.

Deschide-ți contul NetBet cu codul de bonus 20FREE și primești
20 RON free bet la înregistrare + până la 200 RON free bet la depunere

Echipă probabilă:

  • Stoian – Zhelev, Yabre, Lopez, Nedelea – Telles, Neagu, Cisotti – Pop, Cîrjan, Bodișteanu

Meciuri fotbal U Craiova – Oțelul

Când CSU Craiova revenea în prima ligă, Oțelul se pregătea să părăsească prima scenă a fotbalului românesc și avea să ajungă chiar în faliment. Astfel, au apucat să joace între ele doar două partide, în sezonul 2014-2015, când oltenii s-au impus de fiecare dată cu 1-0, acasă și în deplasare, în fața Oțelului, retrogradabilă la final de sezon.

Ponturi pariuri U Craiova – Oțelul

1 (câștigă Craiova) – cotă 1,45 (NetBet) ❌

50 de lei free bet
la verificarea contului NetBet!
Înregistrează-te acum!

Nu are sens să ne complicăm la pariuri sportive pentru acest meci ce se anunță dezechilibrat între Craiova și Oțelul. Și mergem direct pe 1 solist, un succes așteptat din partea oltenilor în fața unei echipe ce a părut momentan nepregătită pentru impactul cu Superliga. E drept că nici Craiova n-a convins cu totul în prima rundă, de aceea ne abținem de la alte combinații. Dar pentru o cotă ușor mărite se poate combina cu sub 4,5 goluri sau chiar cu sub 3,5. Dar la sigur e de mizat pe o victorie a Craiovei, pentru că diferența de nivel este mult prea mare între cele două echipe în momentul disputării partidei directe. 

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status