❌ Twente – Ajax, Cupa Olandei (optimi), 9 februarie

Home » ❌ Twente – Ajax, Cupa Olandei (optimi), 9 februarie

S-a deschis tare zona de meciuri fotbal din Olanda în ultimul sezon, ca număr de echipe înscrise în lupta pentru cele mai importante locuri, fie că e vorba de campionat, fie că e Cupă. Meciul Twente – Ajax, din optimile Cupei (se joacă o singură manșă), este programat joi, 9 februarie, ora 19:45, pe stadionul De Groolsch Veste (Enschede).

Deschide-ți contul Betano cu codul de bonus COMBO60 (pasul 3)
Primești 60 de lei free bet la înregistrare și 60 de rotiri la Burning Hot după verificare!

Sari direct la pont >>

Twente - Ajax

Twente

De când s-a apropiat de culmile succesului, Twente a început să tremure și facă remize în meciuri pe care ar fi trebuit să le câștige în mod normal. Așa s-a întâmplat în ultima perioadă, când a fost chiar o pagubă pentru pasionații de pariuri sportive. Twente pare că s-a specializat pe remize, iar acest lucru nu e tocmai încântător în perspectiva de a concretiza până la capăt sezonul bun făcut până acum.

Deschide-ți contul Betano cu codul de bonus COMBO60 (pasul 3)
Primești 60 de lei free bet la înregistrare și 60 de rotiri la Burning Hot după verificare!

Obiectiv

Dacă în campionat pare că le fuge pământul de s ub picioare, în Cupă nu e timp de remușcări pentru că miza se decide rapid. Ghinion că are de jucat cu Ajax în optimi, dar avantajul terenului propriu arată că ghinionul n-a fost până la capăt.

Echipa probabilă și absenți:

  •  Unnerstall – Brenet, Hilgers, Propper, Smal – Zerrouki, Sadilek – Cerny, Vlap, Misidjan – van Wolfswinkel.
  • Absenți: – Brama, Pleguezuelo (accidentați).

Ajax

Cu toate că are cel mai slab parcurs din ultimii 5 ani, echipa din Amsterdam încă e în cărți pe plan intern să atingă succesul suprem. După seria de patru remize consecutive din campionat și schimbarea antrenorului, Ajax a început să arate din nou a balaur periculos pentru orice adversar. Două succese categorice de campionat, ambele în deplasare, 4-1 la Excelsior și 5-0 la Cambuur. E drept că nici adversarele n-au fost de cel mai bun nivel, dar chiar și-așa se poate spune că Ajax e din nou pusă pe treabă. 

Deschide-ți contul Betano cu codul de bonus COMBO60 (pasul 3)
Primești 60 de lei free bet la înregistrare și 60 de rotiri la Burning Hot după verificare!

Obiectiv

Cupa Olandei poate să fie pentru Ajax soluția de avarie, în caz că va da chix în campionat – acolo unde este pusă în pericol chiar și prezența pe podium. Totuși, misiunea calificări de la Enschede cu Twente nu e deloc facilă.

Echipă probabilă și absențe

  • Rulli – Rensch, Timber, Alvarez, Wijndal – Taylor, Berghuis, Klaasen – Tadic, Kudus, Bergwijn.
  • Grillitsch, Kaplan, Baas (accidentați).

Meciuri fotbal Twente – Ajax

Istoricul meciurilor directe dintre Twente și Ajax este mai tumultos decât s-ar crede la prima vedere. În sensul că Twente a tot ciupit rezultate neașteptate, chiar dacă Ajax a dominat fotbalul olandez în ultimii ani. Cel mai bun exemplu este remiza scoasă la Amsterdam, în campionat, scor 0-0, când Ajax avea cotă de 1,25 la succes. Cele două echipe s-au mai întâlnit în optimile Cupei și în 2017, când după 1-1 în timp regulamentar, Twente s-a impus la loviturile de departajare.

Ponturi pariuri Twente – Ajax

X2 și peste 1,5 goluri (egal sau câștigă Ajax și cel puțin două goluri înscrise în meci) – cotă 1,57 (Betano) ❌

Deschide-ți contul Betano cu codul de bonus COMBO60 (pasul 3)
Primești 60 de lei free bet la înregistrare și 60 de rotiri la Burning Hot după verificare!

Un pariu standard pentru acest meci, cu destul de multă acoperire în privința potențialelor pronosticuri fotbal de la final, considerăm că este ca Ajax să nu piardă la Twente (X2). Ajax a început să recapete o formă care să-i dea încredere în astfel de momente, iar Twente a scăpat printre degete rezultate favorabile cu echipe mai slab cotate decât Ajax. E meci de Cupă și în Olanda echipele și-o dau parte în parte, de unde ne așteptăm să rezulte și cel puțin două goluri înscrise în meci.  Mizăm pe cel mai logic pariu de la acest meci, combinația de X2 și peste 1,5 goluri, cu rezerva că este un meci de Cupă și, de multe ori, în astfel de competiții logica este dată la o parte.

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status