✅ Turcia – Țara Galilor, Calificări Euro 2024, 19 Iunie

Home » ✅ Turcia – Țara Galilor, Calificări Euro 2024, 19 Iunie

Tot mai multe echipe își fac planuri pentru aceste meciuri fotbal în vederea obținerii rezultatelor care să le permită participarea la Euro 2024. O astfel de partidă interesantă se anunță a fi și Turcia – Țara Galilor, programată luni, 19 iunie, de la ora 21:45, pe Samsun 19 Mayis Stadyumu (Samsun).

Sari direct la pont >>

Hai la WinMasters pentru opțiuni unice de pariere
105 RON Free Bet la a doua și a treia depunere
Bet Builder, Marjă 0%, bonusuri la depunere!

Turcia – Țara Galilor

Turcia

Turcia vine după o perioadă extrem de dezamăgitoare ca rezultate, după ce a ratat prezența la Cupa Mondială din 2022, ca urmare a eșecului din barajul cu Portugalia (1-3). Plus că are în spate o retrogradare în UEFA Nations League tocmai în Liga C – de unde a reușit între timp să revină și să avanseze înapoi în Liga B. O dată cu acest reviriment părea că totul se îndreaptă în direcția potrivită, mai ales că sunt câțiva jucători tineri talentați ce au scos capul în ultima vreme, precum Kokcu, Guler, Akturkoglu, plus cei cu mai mare experiență precum Under, Demiral sau Chalhanoglu.

Ultimele două partide din 2022 au adus două succese în partide amicale, 2-1 cu Scoția și 2-1 cu Cehia, dătătoare de speranțe pentru o campanie bună și în grupa de calificare la Euro 2024. Începutul a fost confirmat cu o victorie în Armenia, 2-1, dar urmată de o înfrângere, scor 0-2, chiar pe teren propriu cu Croația. Iar în a treia etapă, ce derulată vineri seară, Turcia s-a impus cu greu în Letonia, scor 3-2. Important este că a scos șase puncte până acum, chiar dacă n-au fost după victorii convingătoare, dar încă e mult de tras până a ajunge în postura dorită.

Pariază pe calificările EURO 2024 prin BetBuilder de la Winmasters și vei fi răsplătit cu un free bet!

Echipa probabilă:

  •  Gunok – Celik, Bardakci, Demiral, Kadioglu – Kokcu, Guler, Chalhanoglu – Under, Nayir, Aktrukoglu

Țara Galilor

Deriva în care a intrat Țara Galilor pare că nu are oprire cu efect imediat, mai ales că nici Gareth Bale nu se mai află printre fotbaliștii activi – în așa fel încât speranțele de revenire să se fi legat de capacitatea unui jucător. Cu toate că a fost prezentă la Cupa Mondială, Țara Galilor a dezamăgit crunt în grupa sa, în care remizase norocos cu SUA, după care a pierdut cu Iran și Anglia, fiind nevoită să părăsească din prima fază competiția din Qatar.

După un 1-1 norocos în Croația și 1-0 neconvingător cu Letonia, iată că a venit și nota de plată la jocul de vineri seară, când Țara Galilor a pierdut, scor 2-4, cu Armenia, chiar pe teren propriu.

O generație îmbătrânită fără să fie susținută de mari valori din spate, care se bazează mai mult pe un sistem de joc defensiv. Iar de pe urma căruia să fie speculate eventuale erori ale adversarilor, doar că în ultima perioadă mai mult a dat chix acest principiu de joc.

Bonus de înregistrare sport!
101% Bonus până la 505 RON
Doar la Winmasters!

Echipă probabilă:

  • Ward – Roberts, Rodon, Mepham, Davies – Wilson, Ampadu, Ramsey, James – Johnson Brooks

Meciuri fotbal Turcia – Țara Galilor

Cea mai recentă dispută dintre cele două echipe a avut loc la Euro 2020 (disputat în 2021), în faza grupelor, când Țara Galilor avea să se impună cu 2-0. Până la acest duel, Turcia și Țara Galilor au mai avut șase dispute în perioada 1978 – 1997, cu un bilanț destul de echilibrat: trei victorii pentru Țara Galilor, două rezultate de egalitate și tot atâtea succese pentru turci.

Ponturi pariuri Turcia – Țara Galilor

1X și peste 1,5 goluri (victorie Turcia sau egal și cel puțin două goluri înscrise în meci) – cotă 1,71 (Winmasters) ✅

Pariază pe calificările EURO 2024 prin BetBuilder de la Winmasters și vei fi răsplătit cu un free bet!

Ca moment al întâlnirii, Turcia este într-o perioadă mai bine, cu jucători tineri talentați care vin din spate în completarea generației deja conturate. Tocmai de aceea am ales la pariuri sportive să mizăm pe faptul că turcii nu vor ceda acest meci pe teren propriu, incluzând și remiza ca variantă. Iar la cum joacă Turcia de obicei e greu de crezut că nu vor fi și cel puțin două goluri înscrise în meci. Sunt deja 24 de partide la rând ale Turciei în ale cărei meciuri s-au marcat cel puțin două goluri, majoritatea chiar cu mai mult de două reușite.   

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status