❌ TNS – Hacken, calificări Champions League, 18 iulie

Home » ❌ TNS – Hacken, calificări Champions League, 18 iulie

Ne crește interesul din ce în ce mai tare la meciuri fotbal din preliminariile de Champions League, mai ales că suntem deja la manșa retur a primului tur de calificări. Meciul TNS – Hacken se joacă marți, 18 iulie, de la ora 21:00, pe Park Hall (Oswestry). În tur a fost un succes al suedezilor cu 3-1, dar scorul putea fi mult mai categoric la cum au decurs ostilitățile.

Sari direct la pont >>

Participă și tu la
Marea Păcăneală 2023 la Betano
și ia-ți partea din premiul de 100,000 LEI!

TNS – Hacken

The New Saints (Țara Galilor)

O fi TNS marea echipă a Țării Galilor, dar la scala fotbalului european nu înseamnă prea mult. Mai ales că ne referim la echipe galeze din competiția internă, pentru că altfel ar fi Swansea și Cardiff – ambele din Championship, dar foste participante și în Premier League. Iar TNS a jucat cu Cardiff un amical în care a cedat la același scor ca în turul cu Hacken, 1-3.

The New Saints a dominat atât de tare întrecerile interne din Țara Galilor, cu 22 de puncte peste a doua clasată, Connahs Q. Iar finala Cupei Țării Galilor a fost câștigată de TNS cu 6-0. Dar mai departe de atât e greu pentru TNS să pătrundă prea mult în cupele europene. Mai ales în zona de Champions League, unde au de dat peste echipe campioane din competiții mult mai puternice.

Deschide cont nou la Betano
Primești AUTOMAT 333 Rotiri GRATUITE la Gates of Olympus!
Doar la BETANO!

Echipa probabilă:

  • Roberts – Marriott, Pask, Astles, Davies – Williams, Smith, Williams, Redmond, Daniels – McManus

BK Hacken (Suedia)

Campioana Suediei își respectă statutul și în sezonul în curs, unde a parcurs deja 16 partide. Iar Hacken este pe primul loc, la egalitate de puncte cu Elfsborg (locul al doilea), dar cu două meciuri mai mult disputate. Însă apetitul ofensiv al echipei, care conduce detașat la capitolul goluri înscrise, poate fi un atu decisiv pentru un nou titlu.

Dar lăsăm deoparte competiția internă, pentru că BK Hacken a intrat într-o altă dimensiune prin participarea în calificările din Champions League. Startul a fost bun ca exprimare de joc și chiar și ca rezultat, deși diferența de scor putea fi și mai mare la turul cu TNS. A fost 3-1 pentru Hacken, care a avut în total 9 mari ocazii, iar de aici ar putea fi trase concluzii și de mici nemulțumiri referitoare la faptul că scorul de la pauză a rămas și cel de la final.

Participă și tu la
Marea Păcăneală 2023 la Betano
și ia-ți partea din premiul de 100,000 LEI!

Echipa probabilă:

  • Abrahamsson – Fridriksson, Sandberg, Hovland, Lund – Rygaard, Gustafson, Gustafson – Sadiq, Trpchevski, Sana

Meciuri fotbal TNS – Hacken

Sunt destul de rar întâlnite duelurile dintre echipele din Țara Galilor și cele din Suedia, pentru că nu sunt formații care pretind parcursuri foarte îndelungate. Așa că TNS și Hacken s-au întâlnit o singură dată, în manșa tur, la Gothenburg, când suedezii s-au impus cu 3-1, dar maniera de joc a fost mai clară decât o arată rezultatul în sine.

Ponturi pariuri TNS – Hacken

Peste 2,5 goluri (se marchează cel puțin trei goluri în meci) – cotă 1,72 (Betano) ❌

Deschide cont nou la Betano
Primești AUTOMAT 333 Rotiri GRATUITE la Gates of Olympus!
Doar la BETANO!

Am văzut în prima repriză a manșei tur când nu s-a ținut cont de nicio urmă de prudență în joc și s-au marcat patru goluri. Chiar dacă a rămas la fel și după pauză, șanse de gol au tot fost. Iar la retur nu avem motive să nu mizăm la pariuri sportive pe un minimum de trei goluri înscrise în meci. TNS va ieși la joc pentru că nu are nimic de apărat în spate, iar Hacken evoluează ultra-ofensiv prin natura existenței sale. Este liderul golurilor marcate din Suedia a sezonului în curs, nu doar echipa campioană a ediției precedente.

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status