✅ ✅ Țara Galilor – Anglia, Campionatul Mondial FIFA 2022 Qatar, 29 noiembrie

Home » ✅ ✅ Țara Galilor – Anglia, Campionatul Mondial FIFA 2022 Qatar, 29 noiembrie

Țara Galilor va întâlni Anglia în ultimul meci al grupei B de la Campionatul Mondial FIFA 2022 din Qatar, într-un meci în care victoria este esențială Țării Galilor pentru a spera la calificare, în timp ce Anglia se va mulțumi cu o remiză. Țara Galilor – Anglia se va juca pe stadionul Ahmad bin Ali din Al Rayyan pe data de 29 noiembrie de la ora 21:00.

Sari direct la pont >>

Țara Galilor - Anglia

Țara Galilor

Țara Galilor se află la primul campionat mondial după o pauză de 64 de ani, dar din păcate nu au reușit să impresioneze până la momentul de față, iar suporterii speră într-un miracol în meciul cu țara vecină, Anglia.

Cu toate că au doar un singur punct în grupă, matematic au șanse de calificare în optimile de finală, însă victoria la scor este obligatorie pentru a spera la calificare.

Poziție în clasament

Țara Galilor este clasată pe ultima poziția în clasamentul grupei B, având doar un punct obținut după 2 meciuri disputate în această grupă, iar golaverajul cu doar 1 gol marcat și 3 primite îi diminuează semnificativ șansele de calificare.

Obiectiv

Un singur obiectiv mai poate fi luat în calcul de selecționata antrenată de Robert Page și anume victoria la scor împotriva Angliei, dar chiar dacă va câștiga această partidă calculele sunt complicare pentru Țara Galilor care va depinde și de rezultatul celuilalt meci din grupă.

Echipa probabilă și absenți

  • Echipa probabilă: (3-4-3) Wilson, Moore, Bale – Williams, Ampadu, Ramsey, Roberts – Davies, Rodon, Mepham – Ward
  • Absenți: Hennessey (suspendat – cartonaș roșu)

Anglia

Anglia vine în acest meci după remiza dezamăgitoare încheiată fără goluri din meciul împotriva Statelor Unite ale Americii. Cu toate că au dezamăgit în meciul trecut, Anglia a început cum nu se poate mai bine acest mondial și a câștigat primul meci al grupei cu scorul de 6-2 împotriva Iranului, ceea ce o pune în postură de favorită la calificare în optimile de finală.

Poziție în clasament

Anglia este prima clasată în grupa B cu un total de 4 puncte cumulate după 2 meciuri jucate în grupă și un golaveraj foarte favorabil cu 6 goluri marcate și doar 2 primite. Pentru a se califica matematic în faza optimilor de finală ale Cupei Mondiale FIFA 2022, Aglia are nevoie doar de o remiză în această partidă.

Obiectiv

Obiectivul Angliei pentru această partidă este foarte simplu – să obțină calificarea în optimile de finală, indiferent de pe care poziție în clasament. Cu toate acestea, este de așteptat ca Anglia să-și dorească să încheie grupa pe prima poziție pentru a avea un parcurs mai ușor în drumul spre finală, cel puțin după cum stau lucrurile momentan în clasamentele celorlalte grupe.

Echipa probabilă și absenți

  • Echipa probabilă: (4-1-2-3) Sterling, Kane, Saka – Mount, Bellingham – Rice – Shaw, Maguire, Stones, Trippier – Pickford

Câștigă pariuri gratuite și rotiri la Book of Dead cu pariurile tale pe Mondiale
numai la Winmasters!

Meciurile directe Țara Galilor – Anglia

Cele două selecționate s-au întâlnit în repetate rânduri în ultimii ani, cel mai recent meci fiind cel din amicalul disputat în 2020, amical ce a fost câștigat de Anglia cu scorul de 3-0. În ceea ce privește meciurile oficiale, din 11 meciuri directe între cele două naționale, Anglia a reușit să câștige 10 partide, iar un singur meci s-a încheiat cu scotul de 1-1 în anul 1973.

Ponturi pentru pariuri Țara Galilor – Anglia

Anglia marchează peste 0.5 goluri și Anglia va avea peste 3.5 cornere (Da) cota 1.40 (Superbet – SuperPariuri) ✅

Deoarece Anglia are nevoie de cel puțin o remiză pentru a-și asigura prezența în faza optimilor de finală ale acestui campionat mondial, ne așteptăm ca aceasta să marcheze cel puțin un gol în meci pentru a nu trăi cu emoțiile unei înfrângeri suferite pe final de meci. Datorită acestui fapt, considerăm că Anglia își va crea suficiente ocazii pe parcursul acestei partide și vom miza pe faptul că Anglia va marca cel puțin un gol și va beneficia de cel puțin 4 cornere în această partidă.

Pauză sau Final, Timp regulamentar (Anglia) cota 1.30 (Winmasters) ✅

Ținând cont de faptul că niciun meci direct între cele două echipe de-a lungul istoriei nu s-a încheiat fără cel puțin un gol marcat, considerăm că și în acest meci se vor marca suficiente goluri, iar datorită valorii lotului englezilor și a dorinței de a fi prezenți în optimile de finală, vom miza pe un meci Țara Galilor – Anglia în care la pauză și/sau la final de meci va conduce Anglia.

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status