✅ Struga – Zalgiris, Calificări Champions League, 18 iulie

Home » ✅ Struga – Zalgiris, Calificări Champions League, 18 iulie

După o primă manșă cu destul de multe surprize, iată-ne ajunși în manșa retur a primului tur preliminar pentru Champions League. Marți, 18 iulie ne așteaptă confruntarea dintre Struga – Zalgiris, confruntare care sperăm să fie ceva mai interesantă decât meciul tur ce s-a încheiat fără goluri marcate. Partida este programată să se joace pe stadionul SRC Biljanini Izvori din Ohrid, iar meciul va debuta la ora 18:00.

Sari direct la pont >>

Joacă pe Superliga cu Superbet în fiecare etapă!
Pariază 23 Lei și primești 24 Lei Pariu GRATUIT
Doar la Superbet!

Struga – Zalgiris

FC Struga

Struga vine în această partidă determinată să acceadă în al doilea tur preliminar, după ce a obținut un rezultat neașteptat în deplasarea de la Zalgiris. Echipa antrenată de albanezul Shpetim Duro pornea cu foarte mici șanse în partida tur, cel puțin conform cotelor oferite de unele case de pariuri, însă a reușit să închidă jocul destul de bine și cu toate că Zalgiris și-a creat ocazii de gol, nu a reușit să marcheze.

Partida retur este ceva mai echilibrată din perspectiva cotelor oferite pentru victorie, însă acest lucru nu înseamnă că Struga va avea o misiune ușoară. Echipa trebuie să se concentreze și să marcheze un gol, întrucât nu credem că defensiva lor poate rezista încă 90 de minute asaltului lituanienilor.

Deschide cont la Superbet și primești AUTOMAT
250 de Rotiri GRATUITE la Sizzling Hot + 25 de lei bonus

Depune minim 20 de lei și primești
+300 de rotiri la Sizzling Hot și 50 de lei bonus!

Echipa probabilă și absenți

  • Echipa probabilă: (3-4-3) Kjosevski – Neziri, Radic, Krivanjeva – Malikji, Bojku, Shabani, Zguro – Radeski, Ibraimi, Mazrekaj

FK Zalgiris

Zalgiris pornește cu prima șansă la victorie și implicit la calificare în această partidă, însă dezamăgirea din manșa tur poate să fi afectat destul de considerabil moralul echipei, iar acest lucru poate avea un impact asupra rezultatului final.

Cu toate acestea, echipa lui Vladimir Cheburin a dominat categoric meciul tur și a reușit să-și creeze destul de multe ocazii de gol, însă a avut parte de puțin ghinion prin simplul fapt că nu a reușit să marcheze. Pentru această partidă va trebui însă să dea totul pentru calificare, întrucât dacă se ajunge la lovituri de departajare șansele sunt împărțite egal, așadar Zalgiris trebuie să caute goluri mult înainte de finalul celor 90 de minute regulamentare de joc.

De asemenea, echipa lui Cheburin trebuie să fie conștientă de faptul că Struga va fi împinsă de la spate de propriul public, iar acest lucru reprezintă un dezavantaj pentru oaspeți și deci trebuie cu atât mai multe determinare pentru a obține calificarea.

Joacă pe Superliga cu Superbet în fiecare etapă!
Pariază 23 Lei și primești 24 Lei Pariu GRATUIT
Doar la Superbet!

Echipa probabilă și absenți

  • Echipa probabilă: (4-4-2) Gertmonas – Pavelic, Hnid, Vucur, Bopesu – Karashima, Kendysh, Gorobsov, Verbickas – Kazlauskas, Oyewusi

Meciuri fotbal Struga – Zalgiris

Singurul meci direct disputat între Struga – Zalgiris a fost partida tur din această dublă manșă de calificare, partidă încheiată cu scorul de 0-0.

Ponturi pariuri Struga – Zalgiris

Șansă dublă (X2) cota 1.30 (Superbet) ✅

Deschide cont la Superbet și primești AUTOMAT
250 de Rotiri GRATUITE la Sizzling Hot + 25 de lei bonus

Depune minim 20 de lei și primești
+300 de rotiri la Sizzling Hot și 50 de lei bonus!

Nu dorim să ne aventurăm prea tare la pariuri sportive în căutarea cotelor astronomice, deoarece dorim să ne asigurăm profitul, fie el ceva mai mic. Cota propusă de noi poate fi jucată în combinație pe bilet de tipul cota 2 sau bilet de tip piramidă, în cazul în care căutați câștig substanțial pe un singur bilet.

Însă noi am optat pentru propunere deoarece considerăm șansa dublă a fi unul din cele mai sigure ponturi pariuri azi având în vedere modul în care a decurs meciul tur. Zalgiris, chiar dacă nu a reușit să marcheze, a dominat la toate capitolele și a demonstrat că e echipa care merită mai mult să se califice. Drept urmare, nu credem că oaspeții vor pierde această confruntare și am mizat pe șansă dublă X2.

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status