✅ ✅ Standard Liege – Eupen, 27 ianuarie

Home » ✅ ✅ Standard Liege – Eupen, 27 ianuarie

În deschiderea etapei din campionatul belgian are loc un meci de fotbal de interes pentru casele de pariuri, în ideea de a oferi o gamă cât mai variată de opțiuni de pariuri. Standard Liege – Eupen se joacă vineri, 27 ianuarie, de la ora 21:45, în etapa 23, pe Stade Maurice Dufrasne (Liege).

Deschide-ți contul Superbet azi pentru un bonus de bun venit de 500 de lei și oferte speciale pentru pariurile pe Liga 1 și Liga Campionilor!

Sari direct la pont >>

Standard Liege - Eupen

Standard Liege

Cu toate că rezultatele din ultima vreme n-au fost chiar dintre cele mai bune, Standard Liege se află în situația de a avea în continuare șanse de a se clasa între primele patru. De remarcat că numărul mai mare de puncte a venit din meciurile de acasă.

Deschide-ți contul Betano cu codul de bonus COMBO60 (pasul 3)
Primești 60 de lei free bet la înregistrare și 60 de rotiri la Burning Hot după verificare!

Obiectiv

Clasarea între primele patru echipe, ce ar însemna calificarea pentru faza de play-off de Grupa de campionat, de unde ar avea mai ușor acces către cupele europene. Pentru acest lucru este nevoie de un succes cu o formație precum Eupen, aflată în zona retrogradării.

Echipa probabilă și absenți:

  • Bodart – Dussenne, Bokadi, Laifis – Fossey, Balikwisha, Alzate, Canak, Laursen – Perica, Zinckernagel. 
  • Absenți: Cimirot (suspendat), Dewaele, Ngoy (accidentați), Emond (incert).

Eupen

Aflată prima deasupra liniei de retrogradare, fiecare meci de acum înaintea va trebui tratat ca pe o finală pentru ca salvarea să se întrevadă la orizont. Descurajator este faptul că Eupen are una dintre cele mai șubrede defensive, cu 43 de goluri încasate în 21 de partide.

Deschide cont la Superbet și primești AUTOMAT
250 de Rotiri GRATUITE la Sizzling Hot + 25 de lei bonus

Depune minim 20 de lei și primești
+300 de rotiri la Sizzling Hot și 50 de lei bonus!

Obiectiv

Nu se poate vorbi de altceva decât despre evitarea retrogradării, iar echipele din spatele său nu sunt atât de îndepărtate – ceea ce pune în pericol situația la zi acelor de la Eupen. Dorința de a scoate un rezultat pozitiv la Liege ar trebui să fie mai mare decât în mod obișnuit pentru că Standard a arătat destule semne de slăbiciune în ultima perioadă.

Echipă probabilă și absențe

  • Moser – Lambert, Paeshuyse, Gorenc – Bitumazala, Christie, Jeggo, Magnee, Van Genechten – Nuhu, Prevljak. 
  • Absenți: Keita (accidentat), Charles-Cook, Keita, Magee (incerți).

Meciurile directe Standard Liege – Eupen

Din 2010, când se întâmpla ultimul succes al lui Eupen la Liege, până în prezent s-au mai disputat șapte meciuri Standard – Eupen, încheiate cu șase succese ale gazdelor și un rezultat de egalitate. Asta ne dovedește superioritatea lui Standard în confruntările directe de date recente.

Ponturi pentru pariuri Standard Liege – Eupen

1X și peste 1,5 goluri (Câștigă Standard sau egal și cel puțin două goluri înscrise în meci) – cită 1,53 – Betano ✅

Deschide-ți contul Betano cu codul de bonus COMBO60 (pasul 3)
Primești 60 de lei free bet la înregistrare și 60 de rotiri la Burning Hot după verificare!

Faptul că se află la doar patru puncte de locurile ce înseamnă calificarea între primele patru locuri ar trebui să o responsabilizeze pe Standard Liege. Avantajul terenului propriu și faptul că are cu adevărat o miză, dincolo de calitatea superioară a lotului, reprezintă atuuri demne de luat în calcul de pasionații de pariuri sportive pentru un astfel de pariu. Faptul că Standard nu pierde meciul cu Eupen nu reprezintă nicio surpriză, ci dimpotrivă. Nici numărul de goluri n-ar trebui să constituie o problemă, întrucât Eupen este una dintre echipele cu cele mai slabe defensive, ceea ce reprezintă o invitație deschisă la goluri de înscris de către gazde.

Peste 2,5 goluri (se marchează minimum trei goluri în meci) – cotă 1,82 – Superbet ✅

25 de lei Free Bet și 250 rotiri gratuite fără depunere la Sizzling Hot!
Deschide și verifică contul tău Superbet azi!

Se întâlnesc două dintre echipele deschise la rezultate cu goluri multe, Standard Liege și Eupen. Gazdele au o medie de 2,81 goluri în meciuri, iar Eupen stă chiar mai bine cu 3,33. De aici și gândurile noastre de a ne îndrepta pontul către o partidă cu cel puțin trei reușite, indiferent de poarta în care se vor afla. Cum de altfel nu e deloc ieșit din comun pentru un meci din prima ligă belgiană să aibă parte de suficient de multe goluri de a se încadra în pariul propus. 

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status