❌ Spania U21 – Ucraina U21, Euro U21, 27 iunie

Home » ❌ Spania U21 – Ucraina U21, Euro U21, 27 iunie

Ultima rundă a grupei B din cadrul Campionatului European U21 ne aduce duelul Spania U21 – Ucraina U21. Partida va lua startul de la ora 21:45 și se va disputa pe Stadionul Giulești din București. Se întâlnesc primele două echipe într-un meci în care miza mai este doar primul loc din grupă. Duelul Spania U21 – Ucraina U21 poate fi vizionat pe TVR 2 iar noi v-am pregătit în rândurile de mai jos analiza completă și pronosticul câștigător.

Pariază pe meciurile EURO U21 cu Winmasters
Primești 20 RON free bet la verificarea contului
+ 40 de lei free bet la verificarea metodei de plată!

Sari direct la pont >>

Spania U21 - Ucraina U21

Analiză meci Spania U21 – Ucraina U21

Statistica la general a duelului Spania U21 – Ucraina U21 este de partea spaniolilor, care s-au impus de 2 ori din totalul de 3 confruntări directe disputate. A învins în ultimele meciuri directe, cu 2-0, respectiv 3-0, iar prima întâlnire dintre cele două s-a terminat la egalitate fără goluri, 0-0 în anul 2003.

Spania U21

Naționala Spaniei U21 a mers perfect în primele două partide de la Campionatul European de Tineret, acolo unde a învins. A trecut pe rând de România U21 în meciul inaugural, cu un 3-0 fără prea mari probleme, iar apoi s-a impus în runda a doua contra Croației, la limită, cu 1-0. A ajuns astfel la o serie impresionantă de 12 jocuri la rând fără înfrângere, și atacă trofeul de campioni și în această ediție a turneului final.

Pariază minim 50 de lei pe Farul Constanța – Sheriff Tiraspol
cu 3 selecții prin BetBuilder la cotă de minim 1,65
și primești un free bet de 25 de lei

Poziție în clasament

Spania U21 este la ora actuală pe primul loc în grupa B de la Europeanul U21, cu un total de 6 puncte din tot atâtea posibile. Este la egalitate cu adversara de marți, Ucraina U21, dar cu un golaveraj mai bun, de 4 goluri marcate și nici unul primit. Vrea să încheie grupa pe primul loc, iar asta înseamnă să scoată un rezultat pozitiv în duelul directe cu locul 2 de marți seară.

Obiectiv

Ibericii joacă din nou la București acolo unde caută o a treia victorie consecutiva în grupa de la Euro, și astfel și primul loc în grupă. Conduce la statistica de la general împotriva Ucrainei U21, și vrea și un al treilea succes împotriva acestora în partidele directe.

Echipa probabilă

  • Echipa probabilă: (4-2-3-1) Tenas – Sanchez, Guillamon, Gila, Martinez – Oroz, Blanco, Baena – Riquelme, Rodri – Ruiz

Ucraina U21

Naționala Ucrainei U21, la rândul ei, a arătat un joc foarte bun în primele 2 partide la Europenele de Tineret. S-a impus pe rând contra Croației U21, cu 1-0, și a urmat succesul din meciul cu gazda România, cu 1-0. Nu este însă de ajuns pentru a fie pe prima poziție, deoarece golaverajul spaniolilor este mai bun, iar dacă vor să termine peste aceștia sunt obligați să câștige în confruntarea directă de marți seară.

Pariază pe meciurile EURO U21 cu Winmasters
Primești 20 RON free bet la verificarea contului
+ 40 de lei free bet la verificarea metodei de plată!

Poziție în clasament

Ucraina U21 este momentan pe locul al 2-lea în grupa B de la Euro U21, cu un total de 6 puncte adunate în urma a două meciuri jucate. Este la egalitate cu Spania U21, dar are un gol mai puțin marcat, și anume 3 goluri înscrise și tot 0 primite. Forțează surpriza marți la București, însă va porni cu șansa a doua împotriva unui adversar mai valoros.   

Obiectiv

Ucrainenii vin din nou pe stadionul din Giulești unde caută prima victorie din întâlnirile directe contra naționalei mici a Spaniei. Nu i-a învins niciodată pe iberici, și ar fi momentul ideal, mai ales că ar putea urca peste aceștia în clasament, însă este puțin probabil să se întâmple acest lucru.

Echipa probabilă

  • Echipa probabilă: (4-2-3-1) Trubin – Sych, Batagov, Talovierov, Vicharenko – Bondare, Brazhko – Kashchuk, Sudakov, Kryskiv – Sikan

Ponturi Pariuri Spania U21 – Ucraina U21

1 solist (Spania U21 câștigă) (cota 1.70 Winmasters)

Pune un bilet combo pre-meci cu 3 meciuri din calificările Conference League
din 17 august, în valoare de minim 50 de lei
primești un free bet de 25 de lei!

Pentru evenimentul evidențiat Spania U21 – Ucraina U21 vom miza pe victoria solistă a spaniolilor. Chiar dacă ambele formații au început perfect turneul final cu câte 2 succese fără gol primit, echipa iberică este net superioară din punct de vedere al calității jucătorilor. Sunt neînvinși în fața ucrainenilor, și caută al treilea succes atât din grupă cât și în meciurile directe cu aceștia.

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status