❌ Spania U21 – Elveția U21, Euro U21, 1 Iulie

Home » ❌ Spania U21 – Elveția U21, Euro U21, 1 Iulie

Noroc că am fost purtați de Winamsters cu o serie de promoții la meciuri fotbal de la Campionatul European U21, astfel că am trecut cu bine peste perioada seacă de vacanță de la sportul rege. Am ajuns în faza sferturilor de finală, unde avem programat meciul Spania U21 – Elveția U21, ce va avea loc sâmbătă, 1 Iulie, de la ora 22:00, pe stadionul Superbet Arena – Giulești (București). Partida va putea fi urmărită în direct pe TVR 1.

Sari direct la pont >>

Pariază pe meciurile EURO U21 cu Winmasters
Primești 20 RON free bet la verificarea contului
+ 40 de lei free bet la verificarea metodei de plată!

Spania U21 – Elveția U21

Spania U21

Deși s-a calificat fără foarte mari emoții ca număr de puncte, cu șase mai multe la final față de locurile 3 și 4 în grupa sa (ocupate de România și Croația), Spania U21 a avut de tras pentru prima poziție. Meciul decisiv pentru acest prim loc din grupă a avut loc în compania Ucrainei U21 (surpriza plăcută de la acest turneu final). Spaniolii s-au văzut conduși prima dată în meci și, totodată, pentru prima oară la acest Campionat European, pe final de primă repriză în meciul cu ucrainenii.

Egalarea a venit rapid după pauză, grație a unui autogol, iar pe final de meci s-a repetat scenariul. Ucraina U21 marcase pentru 2-1 (min. 81), iar Abel Ruiz a punctat devisiv pentru Spania U21, cu golul egalizator din minutul 90. Prin această reușită, Spania U21 și-a protejat primul loc din grupă, după un golaveraj favorabil avut față de Ucraina U21, echipă cu care a încheiat la egalitate de puncte (7).

Deși a arătat net superioară față de România U21 în primul meci, Spania U21 a părut destul de vulnerabilă în următoarele două partide.

Pariază pe meciurile EURO U21 cu Winmasters
Primești 20 RON free bet la verificarea contului
+ 40 de lei free bet la verificarea metodei de plată!

Echipa probabilă:

  • Tenas – V. Gomez, Paredes, Pacheco, Miranda – Baena, Sancet, Blanco – Rodri, Ruiz, S. Gomez

Elveția U21

Să pierzi cu 4-1 în ultimul meci din grupă, decisiv pentru calificare, dar totuși să ajungi mai departe, asta înseamnă să fii țară neutră precum Elveția. Naționala U21 a beneficiat de un cumul de împrejurări extrem de improbabil și a reușit să se califice în sferturi, din cea mai a dracului grupă de la acest turneu final. Elvețienii au început demențial, scor 2-1, contra Norvegiei U21 (care venea din postura de câștigătoare de grupă de calificare). După care au reușit să limiteze proporțiile unui eșec ce se anunța dezastruos cu Italia U21, 0-3 la pauză, 2-3 la final. Iar în ultima etapă, Elevția U21 a fost zdrobită de Franța U21, scor 1-4, dar pâinea calificării se disputa în cealaltă partidă a grupei.

În care de nicăieri a venit un succes al Norvegiei U21 contra Italiei U21, scor 1-0, ce nu a ajutat niciuna dintre echipe. La final, când s-a tras linie, la egalitate de puncte în trei, Elveția a ieșit cel mai bine, cu golaveraj 4-4, față de 3-3 (Italia) și 2-2 (Norvegia), grație golurilor mai multe înscrise (al treilea criteriu de departajare). Una peste alta, Elevția a arătat semnale de joc ofensiv, mai mult decât majoritatea celorlalte participante din competiție, așa că meritul său pentru calificare se poate găsi ca formă de explicație și în acest sens.

Pariază pe meciurile EURO U21 cu Winmasters
Primești 20 RON free bet la verificarea contului
+ 40 de lei free bet la verificarea metodei de plată!

Echipa probabilă:

  • Saipi – Blum, Stergiou, Burch, Omeragic – Ndoye, Sohm, Jashari, Imeri – Stoijkovic, Rieder

Meciuri fotbal Spania U21 – Elveția U21

Drept dovadă că rezultatele cu multe goluri în meciurile sale n-au fost întâmplătoare, Elveția U21 a reușit să facă același lucru și cu Spania U21, într-o partidă amicală din luna martie. A fost atunci un succes al ibericilor, scor 3-2, după ce elvețienii au condus de două ori, cu 1-0 și 2-1. În afara acestei confruntări a generației actuale, cea mai relevantă pentru pariuri sportive, mai consemnăm statistic alte cinci jocuri între cele două selecționate la acest nivel de vârstă: 3 victorii Spania U21, o remiză, un succes Elevția U21.

Ponturi pariuri Spania U21 – Elveția U21

1 (câștigă Spania U21) – cotă 1,60 (Winmasters) ❌

Pariază pe meciurile EURO U21 cu Winmasters
Primești 20 RON free bet la verificarea contului
+ 40 de lei free bet la verificarea metodei de plată!

Este o pleașcă picată pentru spanioli, care pot profita și să se califice în careul de ași al competiției. Spania U21 are unul dintre cei mai accesibili adversari posibili din faza sferturilor de finală, mai ales că evlețienii au dat dovadă de foarte multă naivitate în plan defensiv. Au încasat trei goluri într-o singură repriză de la Italia U21, plus alte patru când a fost meci decisiv de calificare cu Franța U21.

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status