✅ Spania U21 – Croația U21, Euro U21, 24 Iunie

Home » ✅ Spania U21 – Croația U21, Euro U21, 24 Iunie

Suntem cu ochii larg deschiși pentru orice meciuri fotbal de la Euro U21, cu atât mai mult când vine vorba de o partidă între două echipe din aceeași grupă cu cea a României. Astfel, meciul Spania U21 – Croația U21 se joacă sâmbătă, 24 iunie, de la ora 21:45, pe Superbet Arena – Giulești (București). Partida va fi transmisă în direct pe TVR 1.

Sari direct la pont >>

Pariază pe meciurile EURO U21 cu Winmasters
Primești 20 RON free bet la verificarea contului
+ 40 de lei free bet la verificarea metodei de plată!

Spania U21 – Croația U21

Spania U21

Tiki-taka se moștenește din generație în generație, iar Spania U21 pare că a desăvârșit complet jocul de posesie și ascunde mingea complet adversarilor. Cel puțin la o astfel de partitură de joc am asistat la duelul ibericilor cu selecționata României U21, în prima etapă din grupă. A fost un 3-0 sec pentru spanioli, de necontestat, mai ales după ocaziile avute pe toată durata partidei. Spania U21 are în componență jucători care activează deja de ani buni la echipele lor din La Liga, iar acest lucru se simte întrutotul, chiar dacă lipsesc vedete precum Pedri sau Gavi – care deja au trecut la selecționata mare ca statut.

Spaniolii au avut o campanie impresionantă de calificare și în perioada preliminară, în care a reușit să marcheze 37 de goluri în doar opt partide disputate. Pesemne că forța ofensivă merge mână în mână cu posesia prelungită pe care o abordează ca stil.

Pariază pe meciurile EURO U21 cu Winmasters
Primești 20 RON free bet la verificarea contului
+ 40 de lei free bet la verificarea metodei de plată!

Echipa probabilă:

  • Tenas – Martinez, Paredes, Pacheco, Miranda – Blanco, Baena – Rodri, Sancet, Gomez – Ruiz

Croația U21

Postura în care se află momentan Croația U21 în grupa de la Campionatul European nu este deloc favorabilă. A fost un eșec venit destul de neașteptat după desfășurarea ostilităților, 0-2 cu Ucraina U21, iar acum totul trebuie dres cu principala favorită din cadrul grupei. E drept că selecționata croată a avut un parcurs destul de împiedicat în ultima vreme, dacă punem la socoteală ultimele jocuri din grupa de calificare, plus partidele de verificare. În ciuda aparențelor, că nu pierduse niciun amical din cele patru disputate înainte de Euro U21, Croația a avut un singur adversar cu adevărat – Anglia, în rest a jucat cu echipe mai slab cotate.

Rămâne de văzut ce față va ieși la suprafață pentru Croația U21 la acest meci cu Spania U21, dar e nevoie ca cel puțin un rezultat de egalitate să fie scos pentru a fi păstrate șanse de calificare, ori ca România s-o învingă pe Ucraina.

Pariază pe meciurile EURO U21 cu Winmasters
Primești 20 RON free bet la verificarea contului
+ 40 de lei free bet la verificarea metodei de plată!

Echipă probabilă:

  •  Kotarski – Sigur, Franjic, Petkovic, Colina – Bulat, Prsir, Kavavenda – Baturina – Beljo, Frigan

Meciuri fotbal Spania U21 – Croația U21

Spania și Croația U21 s-au tot întâlnit în istoricul competițional, având opt dispute per total din 2000 încoace. Ultima partidă directă s-a petrecut în sferturile de finală de la precedenta ediție de Campionat European, când Spania a trecut după prelungiri, scor 2-1. Bilanțul general este de șase succese ale Spaniei, un rezultat de egalitate și un singur succes pentru croați.

Ponturi pariuri Spania U21 – Croația U21

1 (câștigă Spania U21) – cotă 1,50 (Winmasters) ✅

Pariază pe meciurile EURO U21 cu Winmasters
Primești 20 RON free bet la verificarea contului
+ 40 de lei free bet la verificarea metodei de plată!

La cum au arătat cele două echipe în prima etapă este greu să ne aplecăm asupra unui alt pont decât cel al victoriei pentru iberici. La pariuri sportive, prin intermediul Winmasters, avem o serie largă de opțiuni de pariat, dar cel mai simplu este de multe ori și cel mai sigur. Așa că mizăm direct pe victorie a Spaniei, care ar însemna în mare măsură și asigurarea calificării în faza sferturilor de finală. Croația U21 n-a convins deloc în precedentul meci, iar de această dată adversarul său este chiar mai valoros decât Ucraina. 

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status