❌ Spania U19 – Italia U19, Euro U19, 13 iulie

Home » ❌ Spania U19 – Italia U19, Euro U19, 13 iulie

Iată-ne ajunși la faza semifinaleleor de la campionatul European U19, iar cum nu mai avem multe meciuri fotbal din acest turneu căutăm să obținem din aceste semifinale cât mai mult profit la pariuri sportive. Joia aceasta ne focusăm asupra duelului dintre Spania U19 – Italia U19, meci ce este programat la data de 13 iulie de la ora 22:00, iar arena ce va găzdui această semifinală este stadionul Național Ta’Qali din Ta’ Qali. În această avancronică, pe lângă analiza detaliată a celor două formații, v-am pregătit și cele mai sigure ponturi pariuri la cote avantajoase oferite de marile case de pariuri din România.

Sari direct la pont >>

Spania U19 – Italia U19

Spania U19

Spania vine în acest meci cu moralul cât se poate de ridicat după ce a câștigat relativ fără probleme grupa B de la acest turneu și pornește cu prima șansă la victorie în această partidă. Nu trebuie însă să se lase pe tânjeală și este nevoie de concentrare maximă în acest meci, deoarece adversara sa, Italia U19, este o echipă capabilă să întoarcă orice rezultat.

În cadrul grupei B selecționata de tineret a Spaniei a reușit să obțină două victorii și o remiză, iar golaverajul acesteia a fost de asemenea unul foarte bun, cu 7 goluri marcate și doar un gol încasat. Ne așteptăm așadar la o prestație foarte bună și în această partidă din partea Spaniei.

Echipa probabilă

  • Echipa probabilă: (4-4-2) Astralaga – Jimenez, Simo, Gasiorowski, Garreta – Rodriguez, Garrido, Pujol, Guerrero – Diao, Moran

Italia U19

Selecționata de tineret a Italiei vine în această partidă cu a doua șansă la victorie și sincer putem spune că este de-a dreptul norocoasă să se află în această fază a competiției. Echipa antrenată de Alberto Bollini a fisputat meciul decisiv din grupă împotriva Poloniei, iar cu o victorie polonezii s-ar fi calificat în faza semifinalelor. Cu toate acestea, Italia a reușit să obțină o remiză încheiată cu scorul de 1-1, după un meci dominat în mare de polonezi, și și-a rezervat dreptul de a disputa semifinala cu Spania.

Naționala de tineret a Italiei a încheiat grupa A pe locul secund cu un total de doar 4 puncte, la egalitate cu Polonia, singurul diferențiator fiind golaverajul. Italia a avut 6 goluri marcate și 6 primite, în timp ce Polonia a avut 3 goluri marcate și 3 primite.

Echipa probabilă

  • Echipa probabilă: (4-3-3) Mastrantonio – Missori, Dellavalle, Regonesi, Kayode – Faticanti, Chiarodia, Ndour – Hasa, Esposito, Vignato

Meciuri fotbal Spania U19 – Italia U19

Cel mai recent meci de fotbal disputat între Spania U19 – Italia U19 a avut loc la începutul acestui an în cadrul unui meci amical, partidă ce a fost câștigată de Spania cu scorul de 1-0.

Ponuri pariuri Spania U19 – Italia U19

Șansă dublă și Peste/Sub (Spania U19 sau Egal și Sub 4.5) cota 1.37 (Get’s Bet) ❌

Am optat pentru această confruntare pe ceea ce considerăm noi unul din cele mai sigure ponturi pariuri azi cu miza pe șansă dublă și total goluri. Favorită pentru victorie este clar Spania, însă nu dorim să ne aventurăm prea tare cu ponturi fotbal pe rezultat direct, de aceea am mizat pe victoria Spaniei sau egal.

Însă meciul amical disputat în luna ianuare a arătat un echilibru ceva mai mare între cele două echipe, iar noi nu credem că vom avea parte de un meci cu multe goluri într-o fază atât de avansată a competiției. Drept urmare, am mizat și pe cel mult 4 goluri marcate în meciul Spania U19 – Italia U19.

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status