✅ Sirius – Mjallby, Allsvenskan, 24 iulie

Home » ✅ Sirius – Mjallby, Allsvenskan, 24 iulie

Avem parte de multe meciuri fotbal din campionatele nordice zilele acestea, iar atenția noastră se îndreaptă către Allsvenskan, acolo unde avem parte de confruntarea dintre Sirius – Mjallby. Meciul este programat luni, 24 iulie de la ora 20:00 și se va juca pe stadionul Studenternas IP din Uppsala. Așa cum v-am obișnuit, la finalul acestei analize vă aducem cele mai sigure ponturi pariuri azi care sperăm să vă ofere profit la pariuri sportive.

Sari direct la pont >>

Sirius – Mjallby

IK Sirius Fotboll

Sirius vine în această partidă cu prima șansă la victorie conform cotelor oferite de majoritatea caselor de pariuri din România, iar acest lucru se poate datora victoriilor obținute în meciurile recente. Echipa antrenată de suedezul Christer Mattiasson vine după o victorie obținută cu scorul de 3-0 în deplasarea de la Degerfors, iar ultimele 5 meciuri fotbal disputate în campionat i-au adus echipei 3 victorii și doar 2 înfrângeri.

Cu toate acestea, trupa din Uppsala a reușit să învingă doar echipe ceva mai slab cotate și clasate în Allsvenskan, iar în meciul de luni seara va avea de înfruntat un adversar ce se află deasupra sa în clasament. Rămâne de văzut dacă forma bună a echipei demonstrată în ultima perioadă va continua și cu această confruntare.

Sirius se află clasată pe poziția 12 în clasamentul Allsvenskan cu un total de 17 puncte obținute în cele 15 etape disputate, și un golaveraj negativ cu 19 goluri marcate și 23 primite.

Echipa probabilă și absenți

  • Echipa probabilă: (4-4-2) Tannander – Voelkerling, Nwadike, Castegren, Widgren – Matthews, Roche, Stensson, Heier – Abou, Persson
  • Absenți: Karlsson, Nilsson, Murbeck, Olsson (accidentați)

Mjallby AIF

Mjallby vin în această partidă cu speranțe la obținerea victoriei sau cel puțin a unei remize în această confruntare, întrucât are parte de un adversar accesibil și caută să treacă peste perioada mai puțin favorabilă pe care o traversează la momentul de față.

Echipa antrenată de Anders Torstensson a oferit foarte multă inconstanță în rezultatele obținute și vine după o înfrângere amară suferită pe teren propriu cu scorul de 2-1 împotriva echipei Norrkoping. Ultimele 5 etape din campionatul Suediei i-au adus echipei 2 victorii, o remiză și 2 înfrângeri, lucru ce denotă o scădere ușoară de formă.

Aceste rezultate au aruncat echipa pe poziția a 10-a în Allsvenskan cu un total de 19 puncte cumulate în 15 meciuri jucate, iar golaverajul cu 13 goluri marcate și 16 primite demonstrează faptul că este doar o fază temporară traversată de echipe, iar așteptările sunt ca aceasta să crească în formă în etapele ce vor urma.

Echipa probabilă și absenți

  • Echipa probabilă: (3-5-2) Tornqvist – Eile, Rosler, Pettersson – Stahl, Gustafson, Gustavsson, Brorsson, Stroud – Fenger, Lofquist
  • Absenți: Adolfsson, Bjornson, Johansson, Nwankwo (accidentați)

Meciuri fotbal Sirius – Mjallby

Ultimele 5 confruntări directe au fost avantajoase pentru Mjallby, lucru ce demonstrează încă o dată faptul că echipe traversează doar temporar o scădere de formă. Din aceste meciuri, Mjallby a câștigat 4 confruntări, iar un singur meci a fost câștigat de Sirius.

Ponturi pariuri Sirius – Mjallby

Șansă dublă (Mjallby sau Egal) cota 1.64 (Get’s Bet) ✅

Cu toate că suntem tentați să credem că Sirius este favorita acestui meci, analiza noastră amănunțită denotă clar faptul că Mjallby este echipa ceva mai bună, cu toate că rezultatele recente nu sunt convingătoare. Înfrângerile suferite de Mjallby în meciurile recente au fost împotriva echipelor din topul clasamentului, iar succesele echipei Sirius au fost doar împotriva echipelor ce se află pe locurile retrogradabile.

Drept urmare, considerăm unul din cele mai sigure ponturi pariuri azi miza pe șansă dublă cu victoria oapseților sau egal în confruntarea Sirius – Mjallby.

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status