✅ Sirius – Hammarby, Allsvensken, 9 iulie

Home » ✅ Sirius – Hammarby, Allsvensken, 9 iulie

Avem o etapă completă de meciuri fotbal în Allsvenseken (prima ligă a Suediei), campionat recunoscut pentru faptul că sunt jocuri atractive indiferent de nivelul echipelor. Meciul Sirius – Hammarby, din etapa cu numărul 14, este programat pentru duminică, 9 iulie, de la ora 16:00, pe stadionul Studernternas IP (Uppsala).

Sari direct la pont >>

Pariază pe meciurile EURO U21 cu Winmasters
Primești 20 RON free bet la verificarea contului
+ 40 de lei free bet la verificarea metodei de plată!

Sirius – Hammarby

Sirius Uppsala

Sirius este una dintre echipele mici ale campionatului Suediei, cu obiectivul clasic de evitare a retrogradării. Ceea ce nu este clar că poate să reușească, fiind implicată în acest malaxor al luptei pentru a se clasa peste cele trei locuri periculoase. Sirius are totuși un bilanț dătător de speranțe, cu 14 puncte din 13 etape, cu patru lungimi peste locul de baraj ocupat de AIK Stokholm, respectiv 6 peste pozițiile de retrogradare directă (Goteborg – 8 puncte).

Ce-i drept, 9 din cele 14 puncte au fost obținute în doar trei runde, pe un run fantastic al celor de la Sirius, cu victorii împotriva unor potențial contracandidate: 2-1 cu Brommapojkarna, 2-0 cu Varnamo și 2-0 cu Goteborg. Revenirea după o scurtă pauză competițională s-a produs cu un 0-3 la liderul Malmo, printr-o revenire la realitate.  Îngrijorător pentru Sirius ar fi că în afară de cele trei succese legate, n-a mai câștigat niciun meci în actuala ediție de campionat. Inclusiv bilanțul între meciurile de acasă și cele din deplasare este complet echitabil, cu câte șapte puncte din fiecare parte.

Bonus de înregistrare sport!
101% Bonus până la 505 RON
Doar la Winmasters!

Echipa probabilă și absențe:

  • Tannander – Bjarnason, Voelkerling, Sjogrell, Jeng, Widgren – Heier, Stensson – Matthews, Kouakou, Persson
  • Absențe: Nwadike (suspendat), Karlsson, Mitov Nilsson, Murbeck, Olsson, Omarsson (accidentați)

Hammarby IF

Nici Hammarby n-a dus-o prea grozav până acum în sezon, dar are măcar consolarea faptului că se pregătește de duelurile europene din Conference League. Totuși, trebuie ridicat nivelul pentru a se apropia de prestațiile generale din sezonul precedent. Forma a fost extrem de oscilantă și de multe ori și-a regăsit refugiul în rezultate de egalitate, ceea ce o plasează pe Hammarby înaintea etapei abia pe locul 10, cu 16 puncte acumulate. Cu doar două peste Sirius, viitorul adversar, echipă văzută ca potențial retrogradată la startul sezonului.
Iar meciurile din deplasare au constituit o problemă majoră pentru Hammarby până acum, cu doar trei puncte aduse de afară, golaveraj de 6-16. Aceste semnale de îmbunătățire a rezultatelor de afară veniseră înaintea pauzei competiționale, cu trei rezultate de egalitate scoase la Gotebrog, Degerfors și Halmstad, dar totul a revenit la normal, cu un eșec, scor 0-2, la Elfsborg, în runda precedentă.

Bonus de înregistrare sport!
101% Bonus până la 505 RON
Doar la Winmasters!

Echipa probabilă și absențe:

  • Blazevic – Karlsson, Kurtulus, Pinas, Strand – Besara, Sadiku, Hammar – Madjed, Erabi, Mikkelsen
  • Absențe: Collander, Fjoluson, Trawally (accidentați)

Meciuri fotbal Sirius – Hammarby

Nu mai departe de finalul lunii iunie a avut parte un duel direct între cele două echipe. A fost un amical câștigat de Hammarby cu 4-1, iar dacă ne orientăm doar asupra jocurilor oficiale, avem de consemnat o dominare tot a oaspeților. Hammarby a câștigat cinci din ultimele șase dueluri directe, iar în celălalt a fost egal.

Ponturi pariuri Sirius – Hammarby

X2 (egal sau câștigă Hammarby) – cotă 1,50 (Winmasters) ✅

Pariază pe meciurile EURO U21 cu Winmasters
Primești 20 RON free bet la verificarea contului
+ 40 de lei free bet la verificarea metodei de plată!

Avem de trecut în calcul mai multe aspecte pentru care am optat către acest pont la pariuri sportive. Sirius nu este grozavă ca bilanț pe teren propriu, având un stil predominant defensiv. Iar Hammarby arătase semnale de îmbunătățire ca rezultate aduse de afară până la eșecul de la Elfsborg – cea mai în formă echipă din campionat.

Valoarea lotului este clar superioară pentru Hammarby, aspect scos în evidență atât la recentul amical câștigat cu 4-1 cu Sirius, cât și la ultimele confruntări directe în general dintre cele două echipe. În plus, Sirius are cele mai multe absențe din tot campionatul, ceea ce nu are cum să nu cântărească într-o oarecare măsură, mai ales că nu este una dintre echipele de top, ci dimpotrivă.

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status