✅ Sirius – Goteborg, Allsvenskan, 11 iunie

Home » ✅ Sirius – Goteborg, Allsvenskan, 11 iunie

Duminica aceasta avem multe meciuri interesante din Suedia care sperăm să ne ajute să obținem profit la pariuri sportive. Ne îndreptăm atenția către confruntarea Sirius – Goteborg din Allsvenskan, un meci în care ambele echipe caută disperate victoria pentru a se îndepărta de zona roșie a clasamentului. Partida are loc la data de 11 iunie de la ora 16:00 pe stadionul Studenternas IP din Uppsala.

Sari direct la pont >>

Deschide cont nou la Betano
Primești AUTOMAT 333 Rotiri GRATUITE la Gates of Olympus!
Doar la BETANO!

Sirius – Goteborg

IK Sirius Fotboll

Sirius vine în acest meci ceva mai relaxată decât adversara sa însă este conștientă de faptul că este un meci foarte important, posibil crucial în lupta pentru evitarea retrogradării. Formația antrenată de Christer Mattiasson a început foarte slab acest sezon și părea că totul se prăbușește pentru echipă, însă ultimele 2 etape de campionat i-au adus lui Sirius două victorii consecutive, iar acest lucru a reușit să o scoată din zona retrogradabilă pentru moment.

De la începutul campionatului Sirius a reușit să obțină doar 5 remize și 2 victorii, fiind învinsă în celelalte 4 partide disputate.

Deschide cont nou la Betano
Primești AUTOMAT 333 Rotiri GRATUITE la Gates of Olympus!
Doar la BETANO!

Poziție în clasament

Cele două victorii obținute în etapele recent încheiate au ajutat-o enorm pe Sirius și au scos-o din zona retrogradabilă. Pentru moment, echipa lui Mattiasson ocupă poziția 12 în clasament cu 11 puncte cumulate, la o distanță de 4 puncte de prima poziție retrogradabilă.

Echipa probabilă și absenți

  • Echipa probabilă: (4-2-3-1) Tannander – Bjarnasson, Nwandike, Mathisen, Widgren – Voelkerling, Roche – Persson, Stensson, Matthews – Alsanati
  • Absenți: Heier, Karlsson, Nilsson, Murbeck, Olsson, Omarsson (accidentați)

IFK Goteborg

Goteborg vine în această partidă cu nevoie ceva mai mare de victorie decât adversara sa din acest meci, întrucât se află pe poziție retrogradabilă, iar o înfrângere în această partidă i-ar complica foarte mult situația lui Goteborg.

Echipa antrenată de suedezul Alexander Tengryd are parte de un sezon teribil și a reușit să obțină o singură victorie de la debutul acestui sezon. Ultimele 5 meciuri fotbal disputate în Allsvenskan i-au adus echipei 3 remize consecutive și 2 înfrângeri, iar forma lui Goteborg pare să fie în ușoară scădere.

Deschide cont nou la Betano
Primești AUTOMAT 333 Rotiri GRATUITE la Gates of Olympus!
Doar la BETANO!

Poziție în clasament

Rezultatele slabe din acest sezon au împins-o pe Goteborg pe poziția 14 în clasament cu un total de doar 7 puncte cumulate în 11 meciuri jucate și un golaveraj negativ cu 11 goluri marcate și 14 primite.

Echipa probabilă și absenți

  • Echipa probabilă: (4-2-3-1) Dahlberg – Salomonsson, Svensson, Bangsbo, Wendt – Trondsen, Carlen – Carlstrand, Hagen, Norlin – Berg
  • Absenți: Carneli, Ohlsson, Salaou (accidentați)

Meciuri fotbal Sirius – Goteborg

Ultimele 5 meciuri fotbal directe dintre Sirius – Goteborg au avantajat-o pe echipa Goteborg care a reușit să obțină 3 victorii, iar 2 meciuri s-au încheiat la egalitate.

Ponturi pariuri Sirius – Goteborg

Șansă dublă (1X) cota 1.37 (Betano) ✅

Deschide cont nou la Betano
Primești AUTOMAT 333 Rotiri GRATUITE la Gates of Olympus!
Doar la BETANO!

Nu ne este adesea dat să găsim prea repede ponturi pariuri care să fie sigure și care să vi le propunem pentru pariuri sportive, însă de data aceasta ne surâde miza pe șansă dublă pe care o considerăm foarte sigură. Gazdele acestui meci par să se afle în creștere de formă și vin după 2 victorii consecutive, pe când oaspeții au pierdut ultimele 2 meciuri și au o singură victorie în 11 partide. Drept urmare, vom miza pe șansă dublă cu victoria gazdelor sau egal.

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status