❌ Shkupi – Hegelmann, calificări Conference League, 20 iulie

Home » ❌ Shkupi – Hegelmann, calificări Conference League, 20 iulie

E clar că suntem și mai atenți la meciuri fotbal din returul calificărilor ale turului I din Conference League, în special la cele care ne-au adus profit în prima dispută. La fel cum este cazul și la duelul Shkupi – Hegelmann, a cărui manșă retur pornește de la 5-0 pentru gazde (rezultatul din tur), în jocul de joi, 20 iulie, de la ora 22:00, pe National Arena Toshe Proeski (Skopje). Gazdele sunt favorite să câștige și manșa a doua, la o cotă de 1,50.

Sari direct la pont >>

Joacă pe Superliga cu Superbet în fiecare etapă!
Pariază 23 Lei și primești 24 Lei Pariu GRATUIT
Doar la Superbet!

Shkupi – Hegelmann

FC Shkupi SH (Macedonia de Nord)

Shkupi este una dintre cele mai bune echipe ale Macedoniei de Nord din ultimii ani. Iar ca să o ancorăm și mai bine în realitatea fotbalului nostru, putem spune că este echipa care a învins-o de două ori, în meciuri amicale, pe FC Hermannstadt în această vară. Performanță de care nu se pot bucura prea multe echipe din România, pentru că sibienii au făcut o figură frumoasă.

Dar revenind cu atenția către FC Shkupi, se poate spune că este principala favorită la câștigarea campionatului în noua ediție a 1. MFL (prima ligă macedoneană). Are cel mai valoros lot din întrecere, a fost cea mai constantă echipă la nivelul primelor locuri și experiența necesară de a gestiona momentele delicate. Iar impulsul este și mai mare după succesul extrem de categoric din turul I al Conference League, când Shkupi a făcut senzație la Hegelmann, scor 5-0.

Deschide cont la Superbet și primești AUTOMAT
250 de Rotiri GRATUITE la Sizzling Hot + 25 de lei bonus

Depune minim 20 de lei și primești
+300 de rotiri la Sizzling Hot și 50 de lei bonus!

Echipa probabilă:

  • Iljazi – Tosevski, Pinter, Ilieski, Richkov – Timovski, Queven, Diene – Cephas, Dudu, Trapanovski

Hegelmann Football Club (Lituania)

O prezență obscură în cupele europene, Hegelmann pare că nici nu se va mai reîntâlni prea curând cu întrecerile continentale. În afară de faptul că este ca și eliminată după doar un meci din cele două cu Shkupi, după 0-5 acasă în tur, dar nici situația din campionat nu se prezintă deloc sănătos. Este pe locul 4 în clipa de față, dar la distanță de 12 puncte de podium – de locul al treilea ocupat de Siauliai. Hegelmann este cea mai slabă reprezentată a Lituaniei în cupele europene, adică dintr-o țară oricum într-un mare regres fotbalistic. Iar de aici se poate traduce și de ce a fost un eșec atât de drastic înregistrat în turul cu Shkupi.

În afară de a încerca să spele onoarea la retur, Hegelmann nu poate emite pretenții la altceva. Și nici în campionat nu poate să tragă nădejde de cine știe ce, așa că se conturează deja un an ratat pentru lituanieni.

Joacă pe Superliga cu Superbet în fiecare etapă!
Pariază 23 Lei și primești 24 Lei Pariu GRATUIT
Doar la Superbet!

Echipa probabilă:

  • Svedkauskas – Upstas, Cerkauskas, Odeoibo, Levsinas, Lutumba – Petkevicius, Matulevicius, Thompson – Oduenyi, Dangubic

Meciuri fotbal Shkupi – Hegelmann

Singurul meci direct dintre Shkupi și Hegelmann este cel din tur, când a fost 5-0 pentru macedoneni. Dar raportul ocaziilor a fost destul de echilibrat, pesemne că cei de la Shkupi au fost mai preciși în fața porții și au marcat la maximum.

Ponturi pariuri Shkupi – Hegelmann

1 (câștigă Shkupi) – cotă 1,50 (Superbet) ❌

Deschide cont la Superbet și primești AUTOMAT
250 de Rotiri GRATUITE la Sizzling Hot + 25 de lei bonus

Depune minim 20 de lei și primești
+300 de rotiri la Sizzling Hot și 50 de lei bonus!

Ar fi nefiresc să mizăm pe altceva la pariuri sportive, mai ales că trebuie să fim consecvenți în strategie pentru a scoate profit. Cum am bifat corect la ponturi fotbal faptul că Shkupi va câștiga la Hegelmann în manșa tur, ne așteptăm la același deznodământ și pentru retur. Poate nu chiar la aceeași diferență de scor, dar nici nu avem nevoie de altceva decât de un succes la final în dreptul macedonenilor. Faptul că joacă acasă este un avantaj pentru Shkupi, dar și lipsa presiunii de calificare, după ce această ecuație e ca și rezolvată.

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status