✅ Schalke – Stuttgart, Bundesliga (etapa 22), 25 Februarie

Home » ✅ Schalke – Stuttgart, Bundesliga (etapa 22), 25 Februarie

În Bundesliga ne-am obișnuit cu meciuri fotbal între echipe de tradiție care se luptă pentru supraviețuire. Unul dintre acestea este Schalke – Stuttgart, programat sâmbătă, 25 februarie, de la ora 19:30, pe stadionul Veltins Arena (Gelsenkirchen). Înaintea etapei, Schalke e pe ultimul loc cu 13 puncte, iar Sttutgart e pe 14 (19 puncte).

Sari direct la pont >>

Deschide-ți contul Betano cu codul de bonus COMBO60 (pasul 3)
Primești 60 de lei free bet la înregistrare și 60 de rotiri la Burning Hot după verificare!

Schalke - Stuttgart

Schalke

Revirimentul din joc al lui Schalke a început să se simtă și la nivel de rezultate, chiar dacă victoriile au întârziat să apară. Au fost patru rezultate de 0-0 la rând, pornind de la meciul de acasă cu FC Koln, până la deplasarea de la Union Berlin – căreia i-a răpit șansa de a deveni lider. Între acestea a mai fost 0-0 la Monchengladbach și 0-0 acasă cu Wolfsburg, două dintre echipele cu pretenții la cupele europene.

Deschide-ți contul Betano cu codul de bonus COMBO60 (pasul 3)
Primești 60 de lei free bet la înregistrare și 60 de rotiri la Burning Hot după verificare!

Obiectiv

Nu doar că a scos punte, dar Schalke a avut și porțiuni bune de joc ce-i mai oferă speranțeîn evitarea retrogradării chiar dacă se află pe ultimul loc înaintea etapei. Schalke are de recuperat șase puncte până la echipele care își împart locurile de deasupra liniei de retrogradare și cel de baraj. Iar una dintre acestea este chiar Stuttgart, următorul adversar.

Echipa probabilă și absenți

  • Fahrmann – Brunner, Yoshida, Jenz, Uronen – Kral, Krauss – Kozuki, Zalazar, Bulter – Frey 
  • Absenți: – Heekeren, Kaminski, Polter, Skarke, van den Berg (accidentați), Latza, Tauer (incerți)

Stuttgart

Succesul cu 3-0 în fața lui FC Koln de etapa trecută i-a mai oferit o gură de oxigen lui Stuttgart, care n-o duce prea bine nici în acest sezon. Stuttgart este o echipă care n-a reușit prea multe în acest sezon la meciurile din deplasare. Are un 2-2 de prestigiu scos pe final de meci la Munchen, cu Bayern, dar în rest n-a reușit să câștige niciun duel de afară. Cea mai bună ocazie ar putea fi cea cu ultima clasată, dar nu va fi deloc ușor.

Deschide-ți contul Betano cu codul de bonus COMBO60 (pasul 3)
Primești 60 de lei free bet la înregistrare și 60 de rotiri la Burning Hot după verificare!

Obiectiv

De câteva sezoane încoace se tot chinuie Stuttgart cu același obiectiv de a evita retrogradarea. Asta în condițiile în care tot are în componență jucători mai mult decât interesanți, dar și un istoric bogat ca entitate sportivă. Rămâne de văzut dacă va găsi calea către evadare și în acest sezon.

Echipa probabilă și absenți

  • Bredlow – Anton, Mavropanos, Ito, Sosa – Endo, Karazor, Haraguchi – Gil Dias, Silas, Fuhrich
  • Absenți: – Guirassy, Tomas (accidentat)

Meciuri fotbal Schalke – Stuttgart

Meciurile Schalke – Stuttgart este unul obișnuit pentru fotbalul german, iar de cele mai multe ori au fost înregistrate rezultate echilibrate. Pentru cei interesați din perspectiva de pariuri sportive, dacă ne uităm la meciurile de la Gelsenkirchen, observăm superioritatea gazdelor, fie cu victorii, fie cu rezultate de egalitate. De exemplu, ultimul succes al lui Stuttgart pe terenul lui Schalke datează de acum 10 ani.

Ponturi fotbal Schalke – Stuttgart

1X (câștigă Schalke sau egal)  – cotă 1,60 (Betano) ✅

Deschide-ți contul Betano cu codul de bonus COMBO60 (pasul 3)
Primești 60 de lei free bet la înregistrare și 60 de rotiri la Burning Hot după verificare!

Pentru acest tip de pariu pe care l-am ales contribuie mai multe argumente. De exemplu, extragem o superioritate destul de clară a lui Schalke pentru meciurile directe cu Stuttgart de pe teren propriu. La fel cum un argument solid îl reprezintă și faptul că Schalke n-a mai pierdut de patru meciuri, toate încheiate cu 0-0, chiar dacă a avut în față adversari mult mai bine cotați și mai în formă ca Stuttgart. În plus, cărămida decisivă a argumentului nostru, Stuttgart n-a bătut pe nimeni afară, abia ce a reușit să scoată câteva remize amărâte – prea puțin să-i ofere liniște în clasament. 

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status