✅ Shamrock – Derry, Premier Division, 26 Iunie

Home » ✅ Shamrock – Derry, Premier Division, 26 Iunie

Ne dorim să avem un început de săptămână cu meciuri fotbal de calitate, din punct de vedere al secțiunii de pariuri sportive – ceea ce Premier Division (campionatul Irlandei) ne-a oferit în ultima vreme. Meciul Shamrock – Derry se joacă luni, 26 iunie, de la ora 22:00, pe Tallaght Stadium (Dublin). Este derbiul rundei, fiind întâlnirea dintre ocupantele primelor două locuri.

Sari direct la pont >>

Deschide-ți cont la Mozzart pentru un
Bonus de bun venit de până la 1750 lei pentru pariori!

Shamrock – Derry

Shamrock Rovers

Campioana en-titre a Irlandei încearcă să-și protejeze postura de lider a sezonului în curs, după ce a strâns 43 de puncte după primele 22 de partide disputate. Shamrock are un avans de patru puncte față de Derry City – surpriza sezonului de până acum, față de care ar putea să-și mărească avantajul chiar în urma meciului direct.

Forma de moment este destul de bună la Shamrock, cu toate că vine după o remiză din deplasarea cu Bohemians, scor 2-2, dar înainte a avut trei victorii la rând. Pe teren propriu a avut o singură sincopă în ultimele șase partide, 1-2 cu Drogheda, restul fiind succese.

De acum este important de văzut cum va gestiona Shamrock partidele din campionat, pentru că intră în curând și în focurile cupelor europene cu faza preliminariilor.

Deschide-ți cont la Mozzart pentru un
Bonus de bun venit de până la 1750 lei pentru pariori!

Echipa probabilă:

  • Pohls – Finn, Cleary, Lopes, Grace, Farrugia – Watts, Poom – Burke, Gaffney, Byrne

Derry City

Surpriza plăcută a sezonului actual de până acum este Derry City, ocupanta locului secund, cu toate că traversează cea mai slabă perioadă a sezonului. O dată cu victoria din urmă cu câteva zile contra lui Cork, Derry punea capăt unei serii de patru partide la rând fără succes. Au fost două eșecuri afară, 0-1 cu Sligo și 1-4 la St. Patricks, respectiv două remize, ambele de 0-0 pe teren propriu, cu Bohemians și Shelbourne.

Derry este principala urmăritoare pentru liderul Shamrock, cu o distanță de patru puncte de recuperat, dar nu se simte confortabil pe locul său. Pentru că din spate vin echipe precum St. Patricks (locul trei, la un singur punct distanță), Bohemians și Dundalk (ambele la patru lungimi diferență).

Deschide-ți cont la Mozzart pentru un
Bonus de bun venit de până la 1750 lei pentru pariori!

Echipă probabilă:

  • Maher – Connolly, McJannettt, McEleney, Boyce – Graydon, Kavanagh, OReilly, Diallo – McEneff, McGongle

Meciurile directe Shamrock – Derry

Oarecum surprinzător, Derry are două victorii din cele trei meciuri disputate până acum între cele două echipe din acest an. A fost 2-0 pe teren propriu, în februarie, 2-1 la Shamrock, o lună mai târziu, iar a treia confruntare a însemnat succes pentru formația din capitala Irlandei. Shamrock a câștigat cu 2-0 la Derry și printr-un succes în meciul de acum ar egala situația în raportul jocurilor directe din acest an.

Ponturi pentru pariuri Shamrock – Derry

Sub 2,5 goluri (se marchează cel mult două goluri în meci) – cotă 1,65 (Mozzart Bet) ✅

Deschide-ți cont la Mozzart pentru un
Bonus de bun venit de până la 1750 lei pentru pariori!

După cum se poate observa și în meciurile directe din acest an dintre Shamrock și Derry, n-a prea fost loc de goluri multe la confruntările acestora. Astfel, pentru pariuri sportive mizăm pe faptul că nu se vor înscrie mai mult de două goluri în acest meci, în ideea în care ne așteptăm la un meci de-a dreptul echilibrat. Fiecare echipă are câte o defensivă solidă de partea sa, iar acest lucru a contribuit decisiv în obținerea rezultatelor bune ce le-a plasat pe Shamrock și Derry pe primele două locuri înaintea acestei runde. Iar dacă va fi una dintre echipe să deschidă scorul, se va concentra întru totul să țină de scor, fără să mai conteze prea mult pe faza de atac. Iar cu o astfel de perspectivă luată în calcul, e greu de crezut că se poate întâmpla să se deschidă apetitul de goluri al celor două echipe fix acum.

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status