❌ Sassuolo – Spezia, Serie A (etapa 27), 17 Martie 

Home » ❌ Sassuolo – Spezia, Serie A (etapa 27), 17 Martie 

Două dintre protagonistele rundei precedente, cu meciuri fotbal remarcabile ca joc și ca rezultate, Sassuolo și Spezia se întâlnesc în deschiderea etapei cu numărul 27 din Italia. Meciul Sassuolo – Spezia se joacă vineri, 17 martie, de la ora 19:30, pe Mapei Stadium (Reggio Emilia). Partida va putea fi urmărită în transmisiune directă pe Digi Sport 2, Orange Sport și Prima Sport 4.

Sari direct la pont >>

Deschide-ți contul Betano cu codul de bonus COMBO60 (pasul 3)
Primești 60 de lei free bet la înregistrare și 60 de rotiri la Burning Hot după verificare!

Sassuolo – Spezia

Sassuolo

Echipa paradoxurilor din acest sezon de Serie A este Sassuolo. O formație care a câștigat cu 5-2 la AC Milan și cu 4-3 la AS Roma (chiar în cea mai recentă etapă), dar care a cedat acasă cu codașa Sampdoria (1-2), plus alte rezultate îndoielnice.

Tocmai de aceea trupa din Reggio Emilia se află abia pe locul 13, iar la un moment dat avea chiar emoții în privința evitării retrogradării. De opt etape încoace, doar liderul Napoli i s-a opus, în rest Sassuolo a mers ceas, cu cinci victorii și două remize (ambele scoase din deplasare).

Deschide-ți contul Betano cu codul de bonus COMBO60 (pasul 3)
Primești 60 de lei free bet la înregistrare și 60 de rotiri la Burning Hot după verificare!

Obiectiv

Clasarea în prima jumătate a clasamentului este obiectivul lui Sassuolo, care dispune de jucători cu o valoare peste poziția actuală ocupată. Berardi, Lauriente sau Frattesi vor fi probabil pe listele de achiziții ale marilor echipe din Italia la capătul sezonului.

Echipa probabilă și absenți

  • Consigli – Toljan, Ferrari, Tressoldi, Rogerio – Frattesi, Lopez, Matheus Henrique – Berardi, Pinamonti, Lauriente    
  • Absenți: Muldur (incert).

Spezia

O altă protagonistă a rundei precedente este Spezia, care a reușit să o păcălească pe Inter și să-i ia toate punctele, scor 2-1, la capătul unui meci bun făcut de formația aflată în zona retrogradării. Doar că această clasare de deasupra liniei de retrogradare este ceva mai liniștitoare pe moment, cu cinci puncte avans față de Verona.

Spezia are în bilanuțul ultimelor cinci jocuri un singur eșec, 0-2 cu Juventus, în rest a ciugulit câte măcar un punct în fiecare meci. Nzola este omul de gol pe care se bazează, cu 12 reușite în campionat până acum.

Deschide-ți contul Betano cu codul de bonus COMBO60 (pasul 3)
Primești 60 de lei free bet la înregistrare și 60 de rotiri la Burning Hot după verificare!

Obiectiv

Salvarea de la retrogradare ar fi mai mult decât un simplu obiectiv îndeplinit, pentru că Spezia este un club micuți ca istorie și fără șanse prea mari acordate la start de sezon de a rezista încă un an în elita fotbalului italian.

Echipa probabilă și absenți

  • Dragowski – Caldara, AMpadu, Nikolaou – Amian, Zurkowski, Bourabia, Agudelo, Gyasi – Shomurodov, Nzola   
  • Absenți: – Bastoni, Holm, Moutinho (accidentați)

Meciuri fotbal Sassuolo – Spezia

Din istoricul meciurilor directe dintre Sassuolo și Spezia putem sesiza, în special pentru pariuri sportive, faptul că s-a marcat mult cu preponderență. În tur, pe terenul din La Spezia, a fost 2-2, iar la ultima întâlnire de la Reggio Emilia a fost 4-1. Seria rezultatelor cu goluri multe continuă cu 2-2, 1-2, 1-4 și 3-2 printre rezultatele directe.

Ponturi fotbal Sassuolo – Spezia

Peste 2,5 goluri (se marchează cel puțin trei goluri în meci) – cotă 1,75 (Betano) ❌

Deschide-ți contul Betano cu codul de bonus COMBO60 (pasul 3)
Primești 60 de lei free bet la înregistrare și 60 de rotiri la Burning Hot după verificare!

Forma bună arătată de ambele echipe în ultima perioadă, mai ales prin prisma numărului mare de goluri înscrise, ne îndeamnă să mizăm pe o partidă în care să avem parte de cel puțin trei goluri înscrise în meci. Spezia vine după două deplasări în care a marcat de câte două ori în fiecare, iar Sassuolo a înscris de șapte ori și a primit cinci goluri la ultimele două partide.

Pofta de gol din ambele direcții este mai mult decât evidentă, iar acest lucru va încerca să fie speculat de fiecare echipă în parte. Drept pentru care vom putea asista la un meci spectaculos, din care putem avea de câștigat la pariuri pe miză la număr de goluri, fără să ne intereseze deznodământul cu privire la echipa învingătoare. 

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status