✅ Royale Union SG – Union Berlin, Europa League (optimi, retur), 16 Martie 

Home » ✅ Royale Union SG – Union Berlin, Europa League (optimi, retur), 16 Martie 

Se remarcă din toată programarea de meciuri fotbal de joi seară și un duel atipic între două echipe cu același nume, dar din țări diferite. Meciul Royale Union SG – Union Berlin este programat să se joace joi, 16 martie, de la ora 22:00, pe Lotto Park (Anderlecht). În manșa tur, la Berlin, a fost 3-3, după ce Royale Union a condus de fiecare dată, cu 1-0, 2-1 și 3-2.

Sari direct la pont >>

Deschide-ți contul Betano cu codul de bonus COMBO60 (pasul 3)
Primești 60 de lei free bet la înregistrare și 60 de rotiri la Burning Hot după verificare!

Royale Union SG – Union Berlin

Royale Union SG

Cea mai spectaculoasă ascensiune din fotbalul belgian a înregistrat-o Royale Union, echipă care în sezonul trecut a condus aproape permanent în postura de lider și a cedat pe final de sezon. Iar în clipa de față este principala contracandidată la titlu a liderului Genk, față de care a recuperat mai bine de zece puncte în ultima perioadă.

O victorie de moral a venit chiar în weekend, între această dublă manșă cu nemții din Europa League, când Royale Union s-a impus pe terenul lui Genk și are șanse mari să intre în play-off aproape de egalitate cu actualul lider în lupta la titlu.

Deschide-ți contul Betano cu codul de bonus COMBO60 (pasul 3)
Primești 60 de lei free bet la înregistrare și 60 de rotiri la Burning Hot după verificare!

Obiectiv

Fotbalul spectaculos face parte din fișa postului pentru Royale Union, o echipă capabilă de rezultate surprinzătoare pe toate planurile. De exemplu, a câștigat în Europa League grupa din care au mai făcut parte chiar Union Berlin (actualul adversar), SC Braga și Malmo.

Echipa probabilă și absenți

  • Moris – Kandouss, Burgess, Van Der Heyden – Nieuwkoop, Lazare, Lynen, Teuma, Adingra – Vertessen, Boniface        
  • Absenți: – Sykes, Eckert Ayensa (accidentați)

Union Berlin

Seria bună prin care a trecut Union Berlin la start de 2023 pare pe ducă, atât în campionat, cât și în Europa League. În Bundesliga n-a mai câștigat de cinci etape și s-a îndepărtat de primul loc pe care îl amenința surprinzător la un moment dat. Iar în Europa League, după ce a eliminat-o pe Ajax, se află în pericolul de a părăsi competiția în fața unui adversar în fața căruia ar fi trebuit să pornească din postură de favorită.

După 3-3 în tur cu Royale Union, berlinezii și-au arătat vulnerabilitățile și au nevoie să-și recapete forma cu care s-au consacrat pentru a trece în faza sferturilor de finală.

Deschide-ți contul Betano cu codul de bonus COMBO60 (pasul 3)
Primești 60 de lei free bet la înregistrare și 60 de rotiri la Burning Hot după verificare!

Obiectiv

Surpriza plăcută a ultimelor sezoane din Germania, Union încă mai concurează cu interes pe toate cele trei fronturi: campionat (locul 4 momentan), Cupa Germaniei (sferturi) și Europa League (la returul optimilor). De aici are ca obiectiv să scoată tot ce se poate, fără să aibă neapărat presiunea rezultatelor obligatorii.

Echipa probabilă și absenți

  • Ronnow – Doekhi, Knoche, Leite – Trimmel, Laidouni, Khedira, Haberer, Juranovic – Becker, Behrens     
  • Absenți: – Schafer (accidentat).

Meciuri fotbal Royale Union SG – Union Berlin

Pe lângă meciul din tur, de la Berlin, în care a fost cel mai spectaculos duel din seara de Europa League, cu 3-3 la final, cele două echipe au mai jucat în actuala ediție în faza grupelor. Atunci au fost împărțite victoriile, fiecare câștigând cu 1-0 pe terenul celeilalte echipe. A mai fost și un meci amical, nu foarte îndepărtat, în care s-a terminat 2-2.

Ponturi fotbal Royale Union SG – Union Berlin

GG sau 3+ (ambele marchează sau peste 2,5 goluri) – cotă 1,57 (Betano) ✅

Deschide-ți contul Betano cu codul de bonus COMBO60 (pasul 3)
Primești 60 de lei free bet la înregistrare și 60 de rotiri la Burning Hot după verificare!

Chiar este un meci destul de greu de anticipat ca deznodământ al calificării, după cum s-a putut observa și în manșa tur când jocul putea să atârne în oricare direcție. Așa că pentru pariuri sportive ne axăm pe numărul de goluri din acest joc. Casele de pariuri se așteaptă la o partidă mai închisă decât turul, dar când e Royale Union implicată e greu să iasă un meci cu goluri puține.

Union Berlin va avea îndârjirea necesară ca să lupte până în ultima clipă la acest joc, iar cel mai așteptat lucru este ca ambele echipe să reușească să marcheze. Și pentru că ne permite cota, scădem un pic multiplicatorul și ne luăm în combinație și varianta de cel puțin trei goluri în meci, pe lângă cea de ambele marchează. În ideea în care asistăm la un succes categoric al uneia dintre echipe, care ar putea să profite de naivitatea celeilalte. Plus că presiunea de a urmări obiective pe mai multe fronturi s-ar putea resimți la cel puțin una dintre echipe, de aici și șansele ridicate să avem mai multe goluri în meci decât de obicei. 

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status