❌ Rosenborg – Tromso, Eliteserien, 16 iulie

Home » ❌ Rosenborg – Tromso, Eliteserien, 16 iulie

Duminica aceasta ne focusăm toată atenția asupra partidelor din Eliteserien, întrucât căutăm să ne rotunjim profitul la pariuri sportive iar aceste meciuri vin cu cele mai bune ponturi pariuri azi. Ne așteaptă o confruntare pe cinste între Rosenborg – Tromso întrucât ambele echipe caută victoria în această confruntare pentru motive complet opuse. Meciul este programat să se dispute duminică, 16 iulie de la ora 18:00 pe stadionul Lerkendal din Trondheim.

Sari direct la pont >>

Rosenborg – Tromso

Rosenborg BK

Rosenborg vine în această partidă determinată să obțină puncte din această confruntare deoarece este presată de posibila clasare pe locurile din zona roșie a clasamentului. Cu toate că are nevoie de puncte ca de aer și este hotărâtă să obțină cel puțin o remiză în acest meci, trupa antrenată de norvegianul Svein Maalen a avut parte de o serie de mecirui recente cu rezultate extrem de slabe, lucru ce a afectat moralul echipei.

Rosenborg a reușit să obțină o singură victorie și o remiză în ultimele 5 meciuri fotbal, însă are la activ 3 înfrângeri consecutive în Eliteserien, iar șansele ca acest meci să se încheie cu un rezultat favorabil pentru echipa gazdă sunt destul de mici.

Poziție în clasament

Rosenborg se află momentan clasată pe poziția 12 în clasament cu un total de 13 puncte obținute în 14 meciuri jucate. Este la 3 puncte avans față de Sandefjord, echipa aflată pe primul loc retrogradabil, însă Rosenborg are 2 meciuri în plus disputate față de aceasta, așadar dacă Sandefjord câștigă restanțele ce le are, Rosenborg va ocupa prima poziție retrogradabilă din clasament.

Echipa probabilă și absenți

  • Echipa probabilă: (4-3-3) Hansen – Reitan, Rogers, Jenssen, Tagseth – Skarsem, Vaananen, Nypan – Holse, Saeter, Pereira

Tromso IL

Tromso vine în această partidă cu mult mai mult optimism decât Rosenborg, dar are nevoie de victorie în acest meci pentru a ține aproape de liderul clasamentului, Bodo/Glimt, care se află la 8 puncte avans, e drept cu un meci în plus disputat.

Echipa condusă de norvegianul Gaute Helstrup vine după o remiză surprinzătoare și dezamăgitoare împotriva echipei Valerenga, însă pe lângă această remiză ultimele 5 meciuri fotbal din campionat i-au adus lui Tromso 4 victorii. Cu toate acestea, unele case de pariuri din țară precum Unibet și Superbet o dau drept favorită pe Rosenborg în această partidă, chiar dacă diferența de valoare și din clasament dintre cele două formații este destul de mare.

Poziție în clasament

Tromso ocupă poziția secundă în Eliteserien cu un total de 27 de puncte cumulate în 13 meciuri jucate și un golaveraj pozitiv de 17:11.

Echipa probabilă și absenți

  • Echipa probabilă: (3-4-3) Haugaard – Gundersen, Oyvann, Psyche – Vesterlund, Opsahl, Jenssen, Paintsil – Erlien, Traore, Antonsen

Meciuri fotbal Rosenborg – Tromso

Pentru a vă oferi cele mai sigure ponturi pariuri azi analizăm ultimele 5 confruntări directe dintre Rosenborg – Tromso astfel încât să creștem șansele de reușită la pariuri sportive. Din aceste meciuri fotbal fiecare echipă a obținut câte două victorii, iar o partidă s-a încheiat la egalitate.

Ponturi pariuri Rosenborg – Tromso

Șansă dublă (Tromso sau Egal) cota 1.72 (Get’s Bet) ❌

Este interesant de ce marile case de pariuri merge pe mâna echipei Rosenborg în acest meci, însă noi nu considerăm că astfel de predicții fotbal ar fi foarte utile. Așadar am decis să mizăm pe unul din cele mai sigure ponturi fotbal de azi, anume șansă dublă cu victoria echipei oaspete sau remiză, deoarece considerăm că acest pont are cele mai mari șanse de reușită.

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status