❌ Rosenborg – Sarpsborg, Eliteserien, 25 iunie

Home » ❌ Rosenborg – Sarpsborg, Eliteserien, 25 iunie

Rămânem tot în campionatul din Norvegia dar trecem la un alt duel, și anume Rosenborg – Sarpsborg din etapa a 11-a. Meciul va lua startul începând tot cu ora 18:00 și se va disputa pe Lerkendal Stadion din Trondheim. Este o confruntare a două echipe aflate la doar 2 puncte distanță una de alta, și doar o singură poziție le desparte. În textul de mai jos am pus la dispoziția dumneavoastră pronosticul pariuri pentru duelul Rosenborg – Sarpsborg cu tot cu analiza completă a formațiilor.

Sari direct la pont >>

Deschide cont la Casa Pariurilor
Primești până la 600 RON Bonus de Bun Venit
Doar la Casa Pariurilor

Rosenborg - Sarpsborg

Analiză meci Rosenborg – Sarpsborg

Statistica la general a duelului Rosenborg – Sarpsborg este fără doar și poate de partea gazdelor, ce conduc în confruntările directe cu 15 victorii. Oaspeții, pe de altă parte, au la activ doar 3 succese, iar alte 5 rezultate directe s-au terminat cu o remiză între cele două. Ultimii ani a făcut ca întâlnirile directe să fie mult mai echilibrate, cu fiecare echipă reușind câte 2 victorii, și un egal în al 5-lea meci.

Rosenborg BK

Gazdele încep ușor să-și revină în forma pe care o caută încă de la începutul sezonului, unul pe care vor să-l uite, mai ales că s-au aflat în subsolul clasamentului după primele etape. Au înregistrat un total de 3 victorii, 4 remize și tot atâtea înfrângeri până acum, însă 2 dintre aceste succese au venit în precedentele 5 etape din campionat. Rosenborg este o echipă de tradiție din Norvegia, ce caută gloria din ani precedenți, și vrea să lupte pentru un loc de cupă europeană la finalul sezonului.

Obține un extra câștig pe pariurile tale câștigătoare din weekend la Casa Pariurilor!

Poziție în clasament

Rosenborg se află la ora actuală pe locul al 9-lea în liga norvegiană cu un total de 13 puncte adunate după 11 partide disputate. Are un golaveraj aproape pe 0 de 14 goluri marcate și 15 primite, și se află în acest moment mai aproape de zona roșie de retrogradare decât de primele locuri ce pot duce în competițiile europene.

Obiectiv

Obiectivul gazdelor este acela de a reuși un rezultat pozitiv la finalul partidei, mai ales că se vor bucura de suportul fanilor, printe cei mai cunoscuți și aprigi susținători din Norvegia. Au nevoie de puncte pentru a se putea distanță de zona de retrogradare și încearcă să practice cel mai bun joc a lor din această campanie.

Echipa probabilă

  • Echipa probabilă: (3-5-2) Hansen – Rogers, Henriksen, Jenssen – Tagseth, Bjorlo, Borkeeiet, Vaananen, Reitan – Ingason, Nypan

Sarpsborg 08 FF

Formația oaspete stă ceva mai bine în clasament decât adversarii de duminică, însă ultimele două partide le dă emoții pentru meciul de duminică. Au pierdut pe rând contra celor de la Tromso și Viking, asta după ce au avut parte de o serie foarte bună cu 3 victorii la rând în campionat. Rămâne de văzut dacă pauza competițională le-a priit pentru a reveni la forma bună de dinainte, când își propuneau să atace un loc între primele 5 clasate.

Deschide cont la Casa Pariurilor, depune 25 de lei și ai 75 de lei din partea Casei!

Poziție în clasament

Sarpsborg 08 rămâne pe locul al 7-lea în clasament cu un total de 15 puncte adunate după 10 jocuri disputate. Are un golaveraj pozitiv dar aproape pe 0 de 12 goluri înscrise și alte 11 primite, și sunt la 2 puncte peste adversarii de duminică. Față de ultimul loc ce poate duce în Europa îi desparte 5 puncte la momentul actual, și vor să rămână în cursa pentru această poziție.

Obiectiv

Oaspeții vin duminică în deplasare cu gândul de a arăta că cele 2 înfrângeri de dinainte pauzei au fost doar pur întâmplătoare. Au arătat un joc bun în aceste prime 10 partide disputate până acum, și nu se vor da în lături de la ataca și a încerca să plece acasă cu toate cele 3 puncte de la Rosenborg.

Echipa probabilă

  • Echipa probabilă: (4-2-3-1) Kristiansen – Soltvedt, Skipper, Kvile, Wichne – Andersen, Martins – Maigaard, Torp, Baah – Tibbling

Ponturi Pariuri Rosenborg – Sarpsborg

GG (Ambele echipe marchează) (cota 1.57 Casa Pariurilor)

Deschide cont la Casa Pariurilor
Primești până la 600 RON Bonus de Bun Venit
Doar la Casa Pariurilor

Pentru evenimentul evidențiat Rosenborg – Sarpsborg vom miza pe un pariu pe goluri, mai exact unde ambele echipe vor marca. Ne uităm în spate, unde în confruntările din 2019 și până în prezent, doar într-o singură partidă din cele 7 disputate nu au reușit să marcheze ambele formații. Cum Rosenborg are avantajul terenului propriu și datoria morala în fața suporterilor de a ieși la joc și a ataca, atât și Sarpsborg va încerca să arate cel mai bun joc a lor ofensiv, mai ales că au 5 partie la rând cu gol marcat în campionat.

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status