✅ România U21 – Ucraina U21, Euro U21, 24 Iunie

Home » ✅ România U21 – Ucraina U21, Euro U21, 24 Iunie

Ne continuăm parcursul cu meciuri fotbal de la Campionatul European U21, ce se desfășoară în această perioadă în țara noastră și în Georgia. Avem de analizat chiar meciul România U21 – Ucraina U21, crucial pentru selecționata noastră la calificare. Partida este programată sâmbătă, 24 iunie, de la ora 19:00, pe stadionul Steaua (București) și va fi transmisă în direct de TVR 1.

Sari direct la pont >>

Pariază pe meciurile EURO U21 cu Winmasters
Primești 20 RON free bet la verificarea contului
+ 40 de lei free bet la verificarea metodei de plată!

România U21 – Ucraina U21

România U21

Debutul timid din grupă contra Spaniei U21, în care selecționata noastră a cedat, scor 0-3, ar trebui să fie învățătura de care tricolorii aveau nevoie pentru a prinde curaj pe mai departe. E clar că și calitatea adversarului a fost net superioară, dar parcă și tracul competițional și-a spus cuvântul în tabăra echipei României. Selecționerul Emil Săndoi a transmis după joc că echipa trebuie să lupte în continuare pentru calificare, iar acest lucru poate fi menținut viu doar printr-un rezultat favorabil cu Ucraina U21.

Nu se poate face încă o comparație favorabilă cu generația din 2019, care juca semifinală de Campionat European, dar e clar că există premise de încredere din lotul României. Întrucât este compus din jucători cu meciuri în picioare la echipele lor de club, fie că ne referim la cei de pe plan intern (care reprezintă majoritatea), fie că e vorba de cei din afară. Din păcate, Mihăilă nu a putut fi refăcut după accidentarea suferită la naționala mare în meciul cu Elveția, ceea ce reprezintă o lovitură greu de combătut.

Pariază pe meciurile EURO U21 cu Winmasters
Primești 20 RON free bet la verificarea contului
+ 40 de lei free bet la verificarea metodei de plată!

Echipa probabilă:

  • Popa – Pantea, Racovițan, Dican, Borza – Ișfan, Albu, Pitu – Munteanu, Bârligea, Popescu

Ucraina U21

Deși s-a calificat destul de greu la acest turneu final, Ucraina U21 a avut parte de un debut de mare succes. Atât ca scor, 2-0 contra Croației, cât și ca prestație arătată, pentru că selecționata ucraineană a fost permanent superioară în joc adversarilor. Iar despre Croația nu se poate spune că este o echipă ușor de învins.
Revenind la Ucraina U21, se simte faptul că procesul de întinerire implementat la Dinamo Kiev și Șahtior a dat roade, iar jucătorii lansați de aceste două echipe se prezintă ca niște adevărați seniori. Iar cu motivația acestei perspective de calificare, se anunță a fi un duel extrem de aprig pentru tricolorii noștri.

Ucraina U21 n-a excelat în meciurile de pregătire pentru acest turneu final, iar această perspectivă ar putea fi de folos tricolorilor noștri și speculată pentru a scoate un rezultate ce ar menține șansele la calificare. Iar selecționata din țara vecină s-ar putea mulțumi cu un scor egal, iar în ultima etapă să spere că golaverajul va fi de partea sa în cazul de egalitate la puncte cu România U21.

Pariază pe meciurile EURO U21 cu Winmasters
Primești 20 RON free bet la verificarea contului
+ 40 de lei free bet la verificarea metodei de plată!

Echipă probabilă:

  • Trubin – Sych, Batagov, Talovierov, Vivcharenko – Bondarenko, Brazhko – Kashchuk, Kryskiv, Mudryk – Sikan

Meciuri fotbal România U21 – Ucraina U21

Există două meciuri între România U21 și Ucraina U21 până în prezent. Tricolorii noștri s-au impus în 2019, în calificările pentru turneul final din acel an, după un categoric 3-0, fără ca echipa Ucrainei de atunci să reușească să expedieze măcar un șut pe spațiul porții. Iar cea de-a doua întâlnire s-a petrecut în 2020, la următoarea campanie de calificări, când Ucraina U21 avea să se impună de această dată, scor 1-0.

Ponturi pariuri România U21 – Ucraina U21

Egal – Pariul se rambursează: Ucraina (Câștigă Ucraina, dar în caz de egal se acordă cotă 1,00) – cotă 1,51 (Winmasters) ✅

Pariază pe meciurile EURO U21 cu Winmasters
Primești 20 RON free bet la verificarea contului
+ 40 de lei free bet la verificarea metodei de plată!

Avem de profitat la pariuri sportive de oferta pusă pe masă de Winmasters, cu bonusuri cât cuprinde pentru perioada Campionatului European U21. După ce am văzut în prima etapă, e de așteptat ca Ucraina U21 să pornească drept favorită în fața echipei noastre. Iar tricolorii s-ar putea agăța de un rezultat de egalitate care n-ar fi tocmai suficient pentru o eventuală calificare, prin prisma deficitului de golaveraj. Dar nu jucăm cu sufletul, ci cu mintea, așa că mergem pe un succes al Ucrainei U21, cu opțiunea de a se rambursa pariul dacă se termină la egalitate.   

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status