✅ Ried – Wolfsberger, Austria Bundesliga, 2 Iunie

Home » ✅ Ried – Wolfsberger, Austria Bundesliga, 2 Iunie

Ne facem încălzirea de weekend cu meciuri fotbal din Bundesliga Austriei, campionat care mereu a propus dueluri interesante pentru obținere de profit. Meciul Ried – Wolfsberger se joacă vineri, 2 iunie, de la ora 20:30, pe Josko Arena (Ried). Este ultima etapă din faza de play-out, iar echipa gazdă este deja retrogradată matematic.

Sari direct la pont >>

Ried – Wolfsberger

SV Ried

Cea mai mare dezamăgire a sezonului din Austria este echipa SV Ried, care iată că a ajuns să fie deja retrogradată cu un meci rămas de disputat. Ried a intrat penultima în faza de play-out, fiind înaintea celor de la Altach, dar rezultatele din grupa de retrogradare – cum mai este denumită partea inferioară de clasament de după sezonul regulat, n-au fost deloc pe măsura așteptărilor. De altfel, Ried n-a câștigat niciun meci în această fază, ci doar a făcut multe remize care au măcinat în gol. A fost o suită de cinci partide încheiate la egalitate în campionat, timp în care contracandidatele au reușit să-și asigure salvarea de la retrogradare. În ultimele două runde nici nu s-a mai pus problema măcar de câte o remiză, iar Ried a cedat cu Altach (0-1, pe teren propriu), respectiv cu Hartberg (0-2, în deplasare).

Urmează ca noul sezon să o găsească pe SV Ried în liga secundă a Austriei, cu dorința de a reveni în primul eșalon încă din primul an, fiind un nume destul de important în economia sportivă a țării.

Echipa probabilă și absențe:

  • Sahin-Radlinger – Turi, Lackner, Ziegi – Gragger, Ungar, Madritsch, Pomer – Lang, Mikic, Diomande
  • Absențe: Cosgun, Nutz, Plavotic (accidentați)

W.A.C. Wolfsberger

Tot la capitolul dezamăgiri s-ar putea încadra Wolfbserger, echipă care a avut de partea sa inclusiv participări în cupele europene în ultimii ani. Sezonul regulat a prins-o pe Wolfsberger mai aproape de retrogradare decât de calificările în plan internațional, cu doar 21 de puncte în cele 22 de etape disputate. Situația s-a pus pe roate mult mai bine în play-out, acolo unde ar fi fost de evitat ca prezență, dar de unde încă se poate ajunge într-o cupă europeană.

Astfel, Wolfsberger a crezut în șansa ei și s-a pus pe treabă, iar bilanțul din play-out a fost mult mai aproape de adevărul valorii lotului. În afară de eșecul accidental de la Tirol, Wolfsberger a strâns cinci victorii și trei remize în celelalte partide, fiind cel mai bun parcurs dintre toate echipele clasate în partea inferioară. Mai mult, în afară de trei partide, în restul W.A.C. a reușit să marcheze de câte minimum două ori de fiecare dată – pesemne că rezultatele favorabile n-au fost deloc întâmplătoare, ci pe seama unui bun joc ofensiv.

Echipă probabilă și absențe:

  •  Bonmann – Oermann, Piesinger, Baumgartner – Novak, Leitgeb, Omic, Scherzer – Boakye, Ballo, Malone
  • Absențe: – Gutlbauer (accidentat)

Meciuri fotbal Ried – Wolfsberger

Cele două echipe au avut ocazia să se fi întâlnit deja de trei ori până acum în acest sezon. Toate cele trei partide au fost în campionat, primele două în sezonul regulat, iar cel de-al treilea în turul din play-out. Primele două jocuri au fost favorabile lui Ried, care avea să profite de forma foarte slabă din acele momente ale celor de la Wolfsberger: victorie cu 2-1 în deplasare și 0-0 pe teren propriu. Dar în play-out, când W.A.C. a dat drumul la joc, a fost o victorie a liderului actual din această fază cu scorul de 1-0.

Ponturi pariuri Ried – Wolfsberger

X2 și sub 4,5 goluri (egal sau câștigă Wolfsberger și cel mult patru goluri înscrise în meci) – cotă 1,68 (Get’s Bet) ✅

Mizăm la pariuri sportive că Wolfbserger își va încheia sezonul de pe poziția de lider în play-out, iar pentru a realiza acest lucru are nevoie să scoată cel puțin un punct pe terenul deja retrogradatei Ried. De asemenea, gazdele n-au bătut pe nimeni de când s-a trecut în play-out, puțin probabil ca acest lucru să se petreacă chiar împotriva celei mai bune echipe. Iar ca goluri ne așteptăm să nu fie ceva ieșit din comun, așa cum s-a întâmplat și la celelalte meciuri directe. Limita de cel mult patru reușite este destul de comod de realizat, având în vedere parcursul și modul de abordare al partidelor de până acum pentru cele două formații.  

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status