❌ Rapid – FC U 1948 Craiova, Superliga (etapa 25), 10 februarie

Home » ❌ Rapid – FC U 1948 Craiova, Superliga (etapa 25), 10 februarie

Unul dintre cele mai interesante meciuri fotbal ale etapei cu numărul 25 din Superliga este programat în Giulești, unde se așteaptă spectacol pe teren și în tribune. Rapid – FC U 1948 Craiova este programat vineri, 10 februarie, de la ora 20:00, pe stadionul Valentin Stănescu (București). Meciul va fi transmis în direct pe Digi Sport 1, Orange Sport și Prima Sport 1.

Deschide-ți contul Betano cu codul de bonus COMBO60 (pasul 3)
Primești 60 de lei free bet la înregistrare și 60 de rotiri la Burning Hot după verificare!

Sari direct la pont >>

Rapid - FC U 1948 Craiova

Rapid

Dacă s-ar fi jucat toate meciurile în Giulești, Rapid ar fi putut să fie considerată deja campioană a României. Pentru că pare o echipă din altă stratosferă atunci când joacă acasă și reușește să-și atragă cele mai inspirate momente de partea sa, în așa fel încât să acumuleze puncte după puncte. În ultima vreme, pe lângă rezultatele favorabile, s-a adăugat o nouă caracteristică și prin marcarea unui număr tot mai mare de goluri.

Deschide-ți contul Betano cu codul de bonus COMBO60 (pasul 3)
Primești 60 de lei free bet la înregistrare și 60 de rotiri la Burning Hot după verificare!

Obiectiv

Cu șase puncte (ce urmează a fi înjumătățite la finalul sezonului) distanță de primul loc, e normal ca Rapid să spere în continuare și la câștigarea titlului, deși cel mai realistic obiectiv ar fi o clasare pe podium la finalul campionatului. Cu siguranță, invincibilitatea pe teren propriu reprezintă un alt obiectiv și un motiv de mândrie al giuleștenilor.

Echipa probabilă și absenți:

  •  Moldovan – Onea, Săpunaru, Iacob, Ștefan – Pănoiu, Crepulja, Albu – Emmers, Dugandzic, Ioniță.
  • Absenți: – Junior Morais (suspendat), Papeau, Grigore (accidentați).

FC U 1948 Craiova

Sintagma de bombă cu ceas în fotbal este folosită special pentru a descrie echipele de tipul FC U 1948 Craiova. Ale căror meciuri știm că sunt programate și că încep, dar nu avem garanția că se termină, dintr-un motiv sau altul. Din noi în centrul atenției pentru un scandal, echipa Craiovei patronată de Mititelu nu joacă un fotbal rău și în condiții normale ar fi putut spera la mai mult de la acest sezon.

Deschide-ți contul Betano cu codul de bonus COMBO60 (pasul 3)
Primești 60 de lei free bet la înregistrare și 60 de rotiri la Burning Hot după verificare!

Obiectiv

La Craiova se schimbă obiectivele în funcție de starea patronului, care e mai greu de prognozat decât cea a vremii. Realistic vorbind, momentan, FC U 1948 Craiova are nevoie de cât mai multe puncte pentru a intra cu liniște în partea a doua a sezonului, cel mai probabil în play-out. Important de reținut că și din play-out există o cale de a ajunge în cupele europene, nota bene pentru ambiția oltenilor.

Echipă probabilă și absențe

  • Gurău – Negru, Duarte, Henriques, Huyghebaert – Albu, Achim – Baeten, Bauza, Bahassa – Chițu. 
  • Absenți: – Sidibe (accidentat).

Meciuri fotbal Rapid – FC U 1948 Craiova

Țineți-vă bine căci istoricul meciurilor directe nu e cum v-ați fi așteptat. Rapidiștii și-au găsit nașii în echipa Craiovei antrenată acum de Nicolo Napoli. Craiova a bătut-o pe Rapid pe unde a prins-o și de multe ori a făcut-o și la scor. În turul acestui sezon, oltenii au câștigat cu 1-0, surprinzător la acea vreme. În ultimii doi ani au fost trei vizite ale Craiovei la București pentru meciuri contra Rapidului, cu două victorii de partea sa (cu câte trei goluri înscrise în fiecare) și un egal.

Ponturi pariuri Rapid – FC U 1948 Craiova

1X și peste 1,5 goluri (Câștigă Rapid sau egal și se înscriu cel puțin două goluri în meci) – cotă 1,75 (Betano) ❌

Deschide-ți contul Betano cu codul de bonus COMBO60 (pasul 3)
Primești 60 de lei free bet la înregistrare și 60 de rotiri la Burning Hot după verificare!

Rar este de găsit o echipă cu un bilanț la fel de bun precum cel al Rapidului la meciurile de pe teren propriu. Ceea ce nu poate fi de ignorat nici la pariul de față, cu toate că FC U 1948 Craiova este o echipă periculoasă și are istoricul directelor de partea sa. Pentru cei implicați în pariuri sportive contează mai mult contextul de moment decât istoricul, acesta fiind și argumentul nostru în stabilirea pariului de 1X, victorie Rapid sau egal.

Ar fi confirmarea a tuturor celorlalte meciuri de pe teren propriu. Mai ales că la jocurile din 2023 Rapid a jucat cu echipe asemănătoare valoric cu cea a Craiovei și s-a impus clar, 3-0 cu Sepsi și 4-1 cu Voluntari. Iar cele două goluri cel puțin cu care ne îmbrăcăm pariul vin de la sine, într-o arenă ce va fi populată până la refuz și se vor crea condițiile necesare de joc pentru ca cele două echipe să zburde pe teren. Se poate ca inclusiv  Craiova să contribuie la numărul golurilor cu o reușită. 

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status