✅ ✅ Portugalia – Uruguay, Campionatul Mondial FIFA 2022 Qatar, 28 noiembrie

Home » ✅ ✅ Portugalia – Uruguay, Campionatul Mondial FIFA 2022 Qatar, 28 noiembrie

Grupa H prezintă unul din cele mai așteptate meciuri din faza grupelor de la acest campionat mondial, cu două forțe mondiale ce pot ajunge foarte departe în acest turneu, iar noi așteptăm cu nerăbdare să vedem cei mai buni jucători ale acestor selecționate în confruntare directă. Meciul Portugalia – Uruguay se joacă luni de la ora 21:00 pe stadionul Lusail.

Sari direct la pont >>

Portugalia - Uruguay

Portugalia

Portugalia vine în această partidă foarte determinată și optimistă după victoria senzațională obținută în fața Ghanei cu scorul de 3-2. Selecționata Portugaliei este de asemenea dornică de revanșă în fața Uruguayului după ce a pierdut meciul directu cu această selecționată la Campionatul Mondial din 2018 din Rusia.

Poziție în clasament

Selecționata condusă de Fernando Santos este clasată pe prima poziție în grupa H cu un total de 3 puncte după primul meci și cu speranțe foarte mari în ceea ce privește calificare în faza optimilor de finală.

Obiectiv

Obiectivul Portugaliei pentru acest meci este să obțină victoria pentru a se califica matematic în optimile de finală ale competiției dar și pentru a-și putea odihni jucători importanți în ultimul meci din grupă.

Echipa probabilă și absenți

  • Echipa probabilă: (4-1-2-3) Felix, Ronaldo, Fernandes – Otavio, B. Silva – Neves – Guerreiro, Pereira, Dias, Cancelo – Costa

Câștigă pariuri gratuite și rotiri la Book of Dead cu pariurile tale pe Mondiale
numai la Winmasters!

Uruguay

Uruguay vine în această partidă cu nevoia de a obține puncte, însă selecționata „La Celeste” a reușit contraperformanța de a juca în cel mai „urât” meci de la mondial, singurul meci din istoria campionatelor mondiale în care nu s-a șutat nici măcat o dată pe cadrul porții. Cu toate acestea, Uruguay dispune de un lot foarte valoros cu jucători capabili să obțină foarte ușor victoria pentru echipa ce o reprezintă, iar de aceea considerăm că acest meci va oferi mult spectacol.

Poziție în clasament

Uruguay se află pe poziția secundă în clasament la egalitate perfectă cu Coreea de Sud, însă are nevoie să obțină puncte în această partidă pentru a nu fi eliminată prematur din competiție.

Obiectiv

Obiectivul echipei sud-americane pentru această partidă este să obțină victoria, deoarece o remiză o în acest meci o va face pe Uruguay să depindă și de alte rezultate în ultimele meciuri din grupă.

Echipa probabilă și absenți

  • Echipa probabilă: (4-1-2-3) Nunez, Suarez, Pellistri – Vecino, Valverde – Bentancur – Olivera, Gimenez, Godin, Caceres – Rochet

Meciurile directe Portugalia – Uruguay

Cele două echipe s-au întâlnit o singură dată în istorie și anume în optimile de finală ale Cupei Mondiale din Rusia din 2018, meci ce a fost câștigat cu scorul de 2-1 de Uruguay.

Ponturi pentru pariuri Portugalia – Uruguay

Pauză sau final, Timp regulamentar (Portugalia) cota 1.66 (Winmasters) ✅

Cu toate că selecționata Uruguayului dispune de multe vedete, din păcate relațiile de joc par să fie complet absente, lucru demonstrat prin faptul că nu au fost capabili să șuteze măcar o dată pe cadrul porții în meciul cu o echipă atât de accesibilă precum Coreea de Sud. Având în vedere forma excelentă demonstrată de portughezi în primul lor meci din grupă împotriva Ghanei, dar și deoarece Portugalia dispune de jucători foarte buni, vom miza pe faptul că Portugalia va conduce la pauză și/sau la final de meci.

Total goluri Peste/Sub (Peste 1.5) cota 1.36 (Superbet) ✅

Cu toate că Uruguay nu a arătat deloc bine în primul său meci, nevoia de victorie în această partidă o va forța să marcheze goluri, iar datorită prestanței foarte bune a portguhezilor în primul lor meci și a faptului că-și doresc victoria pentru a-și asigura calificarea în faza optimilor de finală, vom miza pe un meci Portugalia – Uruguay în care se vor marca cel puțin 2 goluri.

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status