❌ Portugalia U21 – Belgia U21, Euro U21, 27 iunie

Home » ❌ Portugalia U21 – Belgia U21, Euro U21, 27 iunie

Avem meciuri fotbal cu statut de mari derbiuri la Campionatul European U21, în ultima etapă, atât ca valoare a celor două combatante, cât și ca interes pentru a prinde calificarea în sferturile competiției. Partida Portugalia U21 – Belgia U21 se joacă marți, 27 iunie, de la ora 19:00, pe Mikheil Meskhi Stadium (Tbilisi – Georgia). Meciul este transmis în direct de către TVR 1.

Pariază pe meciurile EURO U21 cu Winmasters
Primești 20 RON free bet la verificarea contului
+ 40 de lei free bet la verificarea metodei de plată!

Sari direct la pont >>

Portugalia U21 – Belgia U21

Portugalia U21

Este șansa Portugaliei U21 să se revanșeze după ce a avut un start complet ratat în această ediție de Campionat European. Portughezii au trădat așteptările în primul joc, în care au pierdut cu Georgia U21, scor 0-2, având și un jucător eliminat înspre finalul meciului (T. Araujo – roșu direct). Cu toate acestea, un puseu de orgoliu s-a simțit din partea portughezilor la al doilea meci al grupei, în fața Olandei U21, un adversar mult mai puternic decât primul întâlnit, cel puțin teoretic. Iar portughezii au ratat victoria, deși au condus cu 1-0, însă nici acea remiză de 1-1 nu-i scoate din lupta pentru calificare.

Calculul pentru a trece mai departe pentru Portugalia U21 se rezumă în orice scenariu la un succes cu Belgia U21, coroborat cu un meci fără eșec al Georgiei U21 contra Olandei U21 în celălalt joc al grupei.

Pariază minim 50 de lei pe Farul Constanța – Sheriff Tiraspol
cu 3 selecții prin BetBuilder la cotă de minim 1,65
și primești un free bet de 25 de lei

Echipa probabilă:

  • Biai – ZE Carlos, Penetra, Amaro, Tavares – Dantas, Neves, Costa, Almeida – Silva, Neto

Belgia U21

Belgienii n-au strălucit nici ei până acum la turneul final, dar nici nu li se poate atribui deja termenul de ratare a campaniei. Mai ales că încă au șanse bune de a trece mai departe.

Parcursul Belgiei U21 s-a rezumat la două rezultate de egalitate până acum: 0-0 cu Olanda U21 și 2-2 cu Georgia U21. Dacă la primul meci a părut că remiza este cheia aleasă de fiecare dintre cele două echipe, în al doilea – belgienii au forțat o eventuală victorie. Au condus cu 2-0 la pauză, dar au cedat presiunii neașteptate din partea georgienilor și a rămas 2-2 scor final.

Pentru a se califica mai departe, Belgia U21 este sigură de acest aspect printr-un succes cu Portugalia U21. Dar are șanse să meargă în sferturi și dacă scoate o remiză cu Portugalia, iar Olanda U21 pierde cu Georgia U21, ori face 0-0 sau 1-1.

Pariază pe meciurile EURO U21 cu Winmasters
Primești 20 RON free bet la verificarea contului
+ 40 de lei free bet la verificarea metodei de plată!

Echipă probabilă:

  • Vandevoordt – Siquet, Debast, De Winter, De Cuyper, De Ketelaere, Keita, Vranckx, Balikwisha – Openda, Ramazazni

Meciuri fotbal Portugalia U21 – Belgia U21

Există o singură confruntare directă în istoria disputelor Portugalia U21 – Belgia U21, petrecută în 2017, tot într-o grupă de Campionat European. A fost 0-0 atunci, iar la capătul grupei s-a dovedit a fi rezultat favorabil Belgiei, care a încheiat pe locul al doilea, cu o poziție în plus față de Portugalia.

Ponturi pariuri Portugalia U21 – Belgia U21

X2 (egal sau câștigă Belgia U21) – cotă 1,51 (Winmasters) ❌

Pune un bilet combo pre-meci cu 3 meciuri din calificările Conference League
din 17 august, în valoare de minim 50 de lei
primești un free bet de 25 de lei!

Din ce au arătat cele două echipe până acum la acest turneu final, Belgia U21 a părut echipa mai solidă. Așa că la pariuri sportive mizăm că belgienii vor reuși să încheie neînvinși meciul contra portughezilor. Chiar și ca generație de jucători, per total, Belgia U21 pare mai valoroasă și cu jucători cu mai mare experiență. În naționala Portugaliei este o diferență mare între cei mai valoroși în raport cu cei din linia a doua, mai ales că absentează mai mulți jucători importanți ce ar fi fost eligibili pentru acest turneu final. Iar Belgia contracarează cu fotbaliști în formă, gen Openda (care a dus-o pe Lens pe locul al doilea în Ligue 1), ori Ramazani (crescut de Man. Utd și ajuns la Almeria – unde a fost decisiv în salvarea de la retrogradare).

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status