❌ Portugalia U19 – Malta U19, Euro U19, 9 iulie

Home » ❌ Portugalia U19 – Malta U19, Euro U19, 9 iulie

Scoatem în evidență cele mai importante meciuri fotbal din weekend, de la care avem așteptări de profit, printre care se numără ca nivel competițional și Campionatul European U19 din Malta. Partida Portugalia U19 – Malta U19, din ultima etapă a grupei, se joacă duminică, 9 iulie, de la ora 19:00, pe arena Gozo Stadium (Gozo).

Sari direct la pont >>

Participă și tu la
Marea Păcăneală 2023 la Betano
și ia-ți partea din premiul de 100,000 LEI!

Portugalia U19 – Malta U19

Portugalia U19

Cea mai impresionantă echipă de la Campionatul European U19 după primele două etape este Portugalia U19, care a reușit să câștige de o manieră clară partidele cu cele două contracandidate la startul grupei. A fost un 2-0 cu Polonia U19, dar mai clar decât o arată diferența de scor, plus un 5-1 năucitor contra Italiei U19 – cu specularea la maximum a unei eliminări în tabăra italienilor.

Dar aceste rezultate nu sunt deloc întâmplătoare, pentru că înainte de participarea propriu-zisă la Campionatul European, portughezii au mai avut două victorii convingătoare contra a două selecționate bune: 3-0 cu Cehia U19 și 3-0 cu Croația U19. Pe parcursul acestei generații, se mai adaugă succese precum 2-0 cu Franța U19, 3-0 cu Serbia U19, 4-0 cu Armenia U19 și 4-1 cu Irlanda U19.

Pariază pe starurile tenisului la Wimbledon cu
50 de lei free bet de la Betano!

Echipa probabilă:

  • G. Ribeiro – Esteves, A. Riberio, Bras, Marques – Loureiro, N. Felix, Gustavo Sa – H. Felix, R. Ribeiro, Borges

Malta U19

Selecționata malteză de juniori U19 a fost la un pas de o nouă bornă istorică, după ce a participării la un turneu final european. Acel pas ar fi fost îndeplinit dacă ar fi scos măcar un rezultat de egalitate contra Poloniei U19, ceea ce părea foarte realizabil la pauză, când tabela indica 0-0, iar polonezii evoluau cu un jucător mai puțin după o eliminare suferită. Dar tot Polonia a reușit să marcheze, iar egalitatea numerică a fost restabilită rapid pe teren după o eliminare și în echipa Maltei.

Nu va putea juca Scicluna, eliminat în meciul cu Polonia U19, dar va reveni Micallef, de asemenea eliminat în prima etapă contra Italiei.

Fotbalul reîncepe în România!
Sărbătorește cu 50 de lei free bet de la Betano!

Echipa probabilă:

  • Sacco – Borg, Micallef, Xerri, Ellul – Hili, Vassallo, Caruana, Viviani – Tuma, Bridgeman

Meciuri fotbal Portugalia U19 – Malta U19

A existat o singură confruntare între cele două selecționate de U19, dar într-o partidă amicală. Avea să se petreacă la nivelul acestor generații, în 2022, când a fost doar 2-1 pentru Portugalia. De precizat faptul că maltezii au marcat foarte târziu în meci, iar portughezii băgaseră deja în teren mai mulți jucători de testare.

Ponturi pariuri Portugalia U19 – Malta U19

4-6 goluri (se marchează cel puțin patru goluri, dar nu mai multe de șase) – cotă 1,88 (Betano) ❌

Deschide cont nou la Betano
Primești AUTOMAT 333 Rotiri GRATUITE la Gates of Olympus!
Doar la BETANO!

Chiar dacă ostilitățile sunt deja decise în privința celor două echipe în vederea locului ocupat în clasament, avem de încercat la pariuri sportive un pont bazat pe goluri. Mizăm că vor fi cel puțin patru înscrise, dar nu mai multe de șase – o marjă extrem de generoasă și foarte realizabilă în raport cu cota primită.

Portughezii n-au de ce să o lase mai moale, dar nici să forțeze la maximum, iar pentru a fi completat pariul n-ar fi de mirare să vedem că și Malta va contribui la numărul de goluri total al partidei. Jucătorii vor să se remarce la acest turneu final și au toate șansele să o și facă dacă își dovedesc calitățile prin goluri marcate sau contribuția în rândul echipei pentru reușite. O dată ajunși la cele patru goluri pe care mizăm, ar fi greu de crezut că se trece de cele șase – în partea maximă a limitei.

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status