❌ Portugalia U19 – Italia U19, finala Euro U19, 16 iulie

Home » ❌ Portugalia U19 – Italia U19, finala Euro U19, 16 iulie

Ne pregătim să încheiem capitolele cu meciuri fotbal de la juniori, o dată cu încheierea finalei de la Campionatul European U19, după ce am trecut deja și de competiții de la U20 (Cupa Mondială) și U21 (Euro). Finala Portugalia U19 – Italia U19 este programată duminică, 16 iulie, de la ora 22:00, pe Ta Qali National Stadium (Ta Qali).

Sari direct la pont >>

Participă și tu la
Marea Păcăneală 2023 la Betano
și ia-ți partea din premiul de 100,000 LEI!

Portugalia U19 – Italia U19

Portugalia U19

O națiune extrem de talentată în fotbal a fost mai mereu Portugalia, care a oferit ani la rând mari și mari actori ai scenei fotbalistice. Nu face rabat nici cu generația actuală de Under 19, care s-a dat în spectacol la acest Campionat European. A debutat în trombă cu două victorii categorice, în fața contracandidatelor la șefia grupei, 2-0 cu Polonia și 5-1 cu Italia, după care a redus motoarele pentru un doar 2-1 cu Malta, țara gazdă. Însă a revenit la turație maximă în semifinale, imediat după ce a trecut de grupă, cu un 5-0 contra Norvegiei, o altă selecționată de mare anvergură pentru acest turneu.

Până și rezultatele de dinaintea Campionatului European U19 au fost impresionante pentru selecționata portugheză, care trecuse de Croația, Cehia și Serbia, cu câte 3-0, plus 2-0 cu Franța sau 4-1 cu Irlanda. Marele avantaj al selecționatei portugheze este că are jucători de pe toate posturile care își aduc aportul la succes, fie cu goluri, fie cu pase decisive.

Fotbalul reîncepe în România!
Sărbătorește cu 50 de lei free bet de la Betano!

Echipa probabilă:

  • G. Ribeiro – Esteves, A. Ribeiro, Bras, Marques – Loureiro Carvalho, N. Felix, Gustavo Sa – H. Felix, R. Ribeiro, Borges

Italia U19

Italienii au reușit să se regenereze complet după acel dureros 1-5 din faza grupelor suferit în fața Portugaliei, chiar echipa peste care are de dat în tentativa de a cuceri trofeul. Începuse turneul cu un 4-0 contra Maltei, țara gazdă, scor ce avea să conteze pentru calificare. În sensul în care și-a permis un rezultat de egalitate în ultima rundă, 1-1 cu Polonia, pentru a trece de pe locul al doilea din grupă în faza semifinalelor. Acolo a dat peste o altă favorită la câștigarea competiției, Spania U19, dar spiritul combativ al italienilor a ieșit la rampă și a dat roade în totalitate. A fost 3-2 pentru Italia, care a condus de fiecare dată în meci, cu 1-0, 2-1 și 3-2, ultimul gol fiind marcat în minutul 85.

De remarcat pentru fotbalul italian, că după ce selecționata de Under 20 a jucat finala Cupei Mondiale, iată că și generația din spate reușește o performanță prin calificarea în ultimul act de la Campionatul European de Under 19.

Pariază pe starurile tenisului la Wimbledon cu
50 de lei free bet de la Betano!

Echipă probabilă:

  • Mastrantonio – Kayode, Dellaballe, Regonesi, Missori – Pisilli, Vignato, Ndour – Koleosho, Turco, Hasa

Meciuri fotbal Portugalia U19 – Italia U19

Am intuit corect la ponturi pariuri la precedenta întâlnire dintre cele două echipe că Portugalia este echipa mai bună. Iar istoricul confruntărilor directe este covârșitor în favoarea lusitanilor. A fost 5-1 chiar în această competiție, plus alte trei succese în 2019, chiar dacă erau alte generații: 1-0, 4-1 și 3-0. Victoria italienilor cu portughezii la această categorie de vârstă s-a produs ultima oară în 2018, scor 3-1.

Ponturi pariuri Portugalia U19 – Italia U19

1X și peste 1,5 goluri (victorie Portugalia U19 sau egal și se marchează cel puțin două goluri în meci) – cotă 1,65 (Betano) ❌

Deschide cont nou la Betano
Primești AUTOMAT 333 Rotiri GRATUITE la Gates of Olympus!
Doar la BETANO!

Mizăm în continuare la pariuri sportive pe faptul că superioritatea Portugaliei U19 ar trebui să se transpună și în pronosticul final. E greu ca italienii să recupereze din acel ecart de 1-5 de la ultima dispută directă, dar ne luăm ca marjă de eroare și un potențial rezultat de egalitate. La care adăugăm cel puțin două goluri înscrise în meci, cum s-a întâmplat la toate disputele din acest turneu final ale celor două selecționate. 

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status