✅ Polonia U19 – Portugalia U19, Euro U19, 3 iulie

Home » ✅ Polonia U19 – Portugalia U19, Euro U19, 3 iulie

Tematica acestei veri pare să fie campionatele Europene de tineret, iar luni se dă startul unei noi competiții – Euro U19. Astfel ni se arată oportunitîți excelente pentru a profita la pariuri sportive, chiar dacă suntem în așteptarea reluării sezonului pentru marile campionate. Prima zi a săptămânii ne aduce meciul Polonia U19 – Portugalia U19, partidă ce este programat să se joacă pe stadionul Hibernians Ground din Paola de la ora 19:00.

Sari direct la pont >>

Deschide-ți contul Superbet azi pentru un bonus de bun venit de 500 de lei și oferte speciale pentru pariurile pe Liga 1 și Liga Campionilor!

Polonia U19 – Portugalia U19

Polonia U19

Polonia pornește cu a doua șansă la victorie în această partidă și speră să producă o surpriză încă de la meciul de debut al acestui turneu final pentru a avea șanse la calificarea în fazele eliminatorii ale competiției.

Echipa de tineret a Poloniei este a treia echipă cotată din grupă cu șanse la calificare în fazele eliminatorii, având ca adversare echipe puternice precum Portugalia U19 și Italia U19, iar cea mai abordabilă echipă a grupei este Malta U19. Polonia a reușit să se califice la acest turneu final ca printr-un miracol, după ce a câștigat grupa de calificare cu doar un gol în plus marcat față de Israel, care avea același număr de puncte.

Deschide-ți contul Superbet azi pentru un bonus de bun venit de 500 de lei și oferte speciale pentru pariurile pe Liga 1 și Liga Campionilor!

Echipa probabilă

  • Echipa probabilă: (3-4-3) Zych – Matyjewicz, Matyslik, Drapinaski – Bugaj, Kozubal, Oyedele, Brzozowski – Urbanski, Majchrzak, Pienko

Portugalia U19

Selecționata de tineret a Portugaliei vine în această partidă încrezătoare în șansele sale și speră să obțină victoria pentru a fi favorită la calificare în faza următoare a competiției. Realistic vorbin, portughezii nu ar trebui să întâmpine dificultăți în această partidă, iar acest lucru este confirmat de cotele oferite de marile case de pariuri din țară precum Superbet, care oferă Portugaliei cota 1.55 pentru victorie, în contrast cu cota 5.75 oferită Poloniei.

În ceea ce privește grupa de calificare pentru această competiție de tineret, Portugalia s-a calificat fără nicio emoție cu 3 victorii obținute din 3 meciuri fotbal disputate, la un golaveraj incredibil de 7 goluri marcate și niciun gol primit.

Deschide-ți contul Superbet azi pentru un bonus de bun venit de 500 de lei și oferte speciale pentru pariurile pe Liga 1 și Liga Campionilor!

Echipa probabilă

  • Echipa probabilă: (4-3-3) Pinto – Esteves, A. Ribeiro, Bras, Monteiro – Justo, Felix, Gustavo – A. Moreira, R. Ribeiro, D. Moreira

Meciuri fotbal Polonia U19 – Portugalia U19

Un singur meci s-a disputat recent între Polonia U19 – Portugalia U19, partidă ce s-a disputat în luna noiembrie a anului 2022 și s-a încheiat cu victoria portughezilor la scorul de 2-0.

Ponturi pariuri Polonia U19 – Portugalia U19

Rezultat final 2 (Câștigă Portugalia U19) cota 1.55 (Superbet) ✅

Deschide-ți contul Superbet azi pentru un bonus de bun venit de 500 de lei și oferte speciale pentru pariurile pe Liga 1 și Liga Campionilor!

Am decis să nu ne complicăm în predicții fotbal și vă propunem unul din cele mai sigure ponturi pariuri azi prin miza pe victoria marii favorite a acestei partide, Portugalia U19. Este cât se poate de evident faptul că selecționata de tineret a Portugaliei este în formă excelentă, lucru dovedit prin dominarea clară a grupei de calificare pentru această competiție.

Polonia U19, cu toate că a avut noroc în a se califica la această competiție, nu a dovedit că este capabilă de o dominare atât de clară cum a făcut-o Portugalia, ba mai mult putem spune că a ajuns la acest turneu cu mult noroc. Drept urmare, miza pe victoria portughezilor în acest meci este probabil unul din cele mai bune ponturi fotbal pe care vi le putem propune.

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status