✅ Poli Timișoara – Poli Iași, Liga 2 (etapa 18), 4 martie

Home » ✅ Poli Timișoara – Poli Iași, Liga 2 (etapa 18), 4 martie

Seria de meciuri fotbal din Liga 2 a României ne propune un duel care în alte timpuri se petrecea la nivelul primului eșalon. Este vorba despre Poli Timișoara – Poli Iași, programat sâmbătă, 4 martie, de la ora 14:30. Partida va putea fi urmărită în transmisiune directă pe canalele Digi Sport 1, Orange Sport și Prima Sport 1.

Sari direct la pont >>

Deschide-ți contul Betano cu codul de bonus COMBO60 (pasul 3)
Primești 60 de lei free bet la înregistrare și 60 de rotiri la Burning Hot după verificare!

Poli Timișoara - Poli Iași

Poli Timișoara

Noroc că există o echipă ca și desființată precum Unirea Constanța, altfel Poli Timișoara ar fi fost pe ultimul loc în Liga 2. Cu doar 12 puncte strânse în 17 meciuri, bănățenii n-au arătat semne bune nici la revenirea la meciurile oficiale din 2023. Poli Timișoara a pierdut, scor 1-3, pe terenul unei contracandidate la evitarea retrogradării, CSC Dumbrăvița – nou promovată din județul Timiș.

Deschide-ți contul Betano cu codul de bonus COMBO60 (pasul 3)
Primești 60 de lei free bet la înregistrare și 60 de rotiri la Burning Hot după verificare!

Obiectiv

Greu pentru Poli Timișoara să traverseze astfel de momente, în care are ca perspectivă retrogradarea în liga a treia. După meciul de acum cu Poli Iași, una din principalele contracandidate, Poli are de jucat la Dinamo în ultima etapă a sezonului regulat. Apoi se va trece la faza de play-out, de unde va trebui să se transforme într-o echipă serioasă pentru a putea să strângă punctele necesare salvării.

Echipa probabilă:

  •   Murariu – Radu, Bocșan, Porumb, Taub – Gîdea, Ignea, Tiihonen, Stojanovic – Marincu, Gavra.

Poli Iași

Una dintre principalele favorite la promovare este Poli Iași. Acest lucru este bazat pe faptul că are cele mai multe puncte din ligă înaintea etapei, la egalitate cu Steaua CSA (echipă fără drept de promovare), plus prin prisma valorii lotului. Poli Iași a transferat mulți jucători cu experiența primului eșalon și se plasează între favoritele la promovare și prin prisma confirmării a victoriei din runda trecută, 4-1 cu Șelimbăr, o echipă mult mai incomodă de cât o arată rezultatul.

Deschide-ți contul Betano cu codul de bonus COMBO60 (pasul 3)
Primești 60 de lei free bet la înregistrare și 60 de rotiri la Burning Hot după verificare!

Obiectiv

Cu un buget peste nivelul unor echipe din primul eșalon, Poli Iași nu are altceva în față decât promovarea ca obiectiv. Orice altceva ar fi considerat un eșec major. Meciul de la Timișoara nu va fi tratat altcumva decât la victorie, pentru că în play-off contează toate punctele strânse în sezonul regulat.

Echipă probabilă:

  • Jankov – Martac, Plămadă, Katanec, Finica – Itu, Vașvari, Roman, Musi – Harrison, Hlistei     

Meciuri fotbal Poli Timișoara – Poli Iași

Pentru că numele celor două echipe au fost reînființate sub forma unor alte structuri sportive, nu sunt considerate multe întâlniri directe. Pentru relevanța de pariuri sportive ținem cont de cele din sezonul trecut, de asemenea din Liga 2, când Poli Iași a câștigat de fiecare dată. A fost 1-0 în sezonul regulat, succes obținut chiar la Timișoara, plus un 3-1 pe teren propriu în faza de play-out, unde au jucat cele două în ediția precedentă.

Ponturi pariuri Poli Timișoara – Poli Iași

2 (Câștigă Poli Iași) – cotă 1,70 (Betano) ✅

Deschide-ți contul Betano cu codul de bonus COMBO60 (pasul 3)
Primești 60 de lei free bet la înregistrare și 60 de rotiri la Burning Hot după verificare!

Diferența de valoare dintre cele două echipe este dată și de pozițiile din clasament sau numărul de puncte strânse până acum. Poli Iași e o echipă cu promovarea la orizont, iar la Poli Timișoara nu doar retrogradarea bate la ușă, ci și perspectiva desființării în condițiile unui eșec general sportiv. Inclusiv din meciurile din runda trecută putem să observăm o mare diferență între cele două.

Poli Timișoara a ratat șansa de a puncta cu Dumbrăvița, echipă ce urmărește să o depășească pentru salvare, în timp ce Poli Iași a câștigat clar într-un meci în care existau ceva dubii înainte pentru că era un adversar periculos. Chiar și tendința pariurilor pe 2 solist reprezintă un semnal că tot mai multă lume are încredere într-un succes al Iașiului. Cota era de 1,85 și a ajuns la 1,70, la ora redactării textului, putând ajunge mai jos până la ora de start a partidei.

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status