✅ Poli Iași – Hermannstadt, Liga 1 (Superliga), 23 iulie

Home » ✅ Poli Iași – Hermannstadt, Liga 1 (Superliga), 23 iulie

Oricât de multe meciuri fotbal din alte campionate ar fi disponibile, tot către cele din Liga 1 (Superliga) ne atrage ața mai tare și încercăm să facem profit din interesul major generat înspre această direcție. Meciul Poli Iași – Hermannstadt se joacă duminică, 23 iulie, de la ora 18:30, pe stadionul Emil Alexandrescu (Iași). Partida se poate vedea pe Digi Sport 1, Orange Sport și Prima Sport 1.

Bonus de înregistrare sport!
101% Bonus până la 505 RON
Doar la Winmasters!

Sari direct la pont >>

Poli Iași – Hermannstadt

CSMS Politehnica Iași

Revenită în prima ligă cu un meci chiar pe terenul unei foste campioane, CFR Cluj, primirea n-a fost deloc călduroasă pentru ieșeni. Care au pierdut, în mod firesc, scor 0-2, în Gruia, iar acum au de pornit în căutarea punctelor la chiar primul joc de pe teren propriu. Adversarul nu va fi deloc facil, dar cam așa vor sta lucrurile pentru Poli Iași pe tot parcursul sezonului, fiind una dintre principalele favorite ale bookmakerilor la retrogradarea directă.

Promovarea sa în Superliga s-a produs fără prea mari emoții, dar dacă pentru Liga 2 avea un lot puternic, cu jucători de experiență chiar la nivelul primei ligi, pentru un parcurs reușit în Superliga era nevoie de o creștere calitativă. Și nu doar că n-a crescut în acest sens, dar pare mai degrabă că Iașiul a scăzut. Musi n-a mai fost împrumutat de la FCSB, ci a ales să se ducă la Petrolul, plus o pleiadă de străini aduși cu basculanta la Iași, care nu promit nimic calitativ.

Poate că lucrurile se vor regla într-un sens pozitiv, dar momentan perspectivele ieșenilor nu sunt deloc ambițioase.

Bonus de înregistrare sport!
101% Bonus până la 505 RON
Doar la Winmasters!

Echipa probabilă:

  • Jankov – Martac, Ilie, Katanec, Șerban – Carlos Jatoba, Vașvari, Roman – Gheorghiță, Harrison, Ion

FC Hermannstadt

Dacă ar fi avut mai multă stabilitate la vârful clubului, se putea vorbi în alți termeni despre FC Hermannstadt în momentul de față. Dar cum tensiunile de la vârf și problemele financiare se transpun de cele mai multe ori și în rezultatele obținute, iată că sibienii au ratat șansa de a merge în play-off în sezonul trecut, când au fost depunctați. Iar pe cel actual l-au început cu o presupusă plecare a lui Dani Coman de la conducerea clubului, însă revenit pentru a treia oară în funcție după alte două plecări fictive din ultimii ani.

Startul a fost bun doar ca aspect al jocului, pentru că FC Hermannstadt a dominat-o copios pe campioana Farul, dar a rămas datoare la finalizare, după ce a ratat multe ocazii monumentale. Poate că acel 0-1 o motivează pe Hermannstadt să fie mai clinică în fața porții, iar astfel să-i aducă rezultatele pe care și le dorește întregul oraș al Sibiului pentru echipa de fotbal.

Bonus de înregistrare sport!
101% Bonus până la 505 RON
Doar la Winmasters!

Echipă probabilă:

  • Letica – Butean, Găman, Stoica, Opruț – Iancu, Mino, Alhassan – Balaure, Paraschiv, Neguț

Meciuri fotbal Poli Iași – Hermannstadt

Ultima întâlnire directă dintre cele două se petrecea în Liga 2, când Hermannstadt avea câștig de cauză, scor 2-1, dar și la final de sezon, când promova, iar Iașiul se chinuia să se salveze atunci de la retrogradare. În Liga 1 s-au întâlnit în ediția 2020 – 2021, când ambele au retrogradat. Au fost două victorii ale ieșenilor, ambele cu 1-0, plus un 1-0 pentru Hermannstadt în faza de play-out.

Ponturi pariuri Poli Iași – Hermannstadt

X2 (egal sau câștigă Iași) – cotă 1,42 (Winmasters) ✅

Bonus de înregistrare sport!
101% Bonus până la 505 RON
Doar la Winmasters!

Cu părere de rău pentru ieșeni, nici meciul cu Hermannstadt de acasă nu se prezintă într-o perspectiv încurajatoare pentru a câștiga primul lor meci din Superliga. Iașiul are nevoie de mai multe întăriri până la încheierea perioadei de mercato, iar până atunci ar putea să încerce doar să ciupească niște puncte prin intermediul remizelor. Mizăm la pariuri sportive la siguranță pe X2, cu Hermannstadt fiind o formație net superioară valoric și ca exprimare în joc față de adversara sa din a doua etapă de Superliga.

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status