✅ Petrolul – U Cluj, Liga 1 (Superliga), 16 iulie

Home » ✅ Petrolul – U Cluj, Liga 1 (Superliga), 16 iulie

Nu ratăm niciunul din cele opt meciuri fotbal din acest debut de sezon 2023-2024 al Ligii 1 de fotbal din România (sub denumirea de Superliga de anul trecut încoace). Iar printre aceste jocuri ale rundei inaugurale se numără și Petrolul – U Cluj, programat duminică, 16 iulie, de la ora 18:30, pe stadionul Ilie Oană (Ploiești). Meciul se poate vedea în direct pe Digi Sport 1 și Prima Sport 1.

Sari direct la pont >>

Bonus de înregistrare sport!
101% Bonus până la 505 RON
Doar la Winmasters!

Petrolul – U Cluj

Petrolul Ploiești

Petrolul are debutul de Superligă cu prilejul unei revanșe de luat în fața celor de la U Cluj după ultima întâlnire directă, mai ales că există o antipatie extrem de mare atât între cele două grupări (de pe vremea când luptau din eșalonul secund pentru promovarea în Liga 1, cât și între fanii echipelor. După ce a ieșit pe minus în sezonul precedent contra clujenilor, Petrolul are ocazia să înceapă pe plus noul sezon. Ambițiile sunt destul de mari la Ploiești, iar chiar dacă nu se declară, Petrolul speră să surprindă printr-o clasare pe un loc de play-off la finalul sezonului regulat de Superliga.

Obiectiv de care n-a fost foarte departe nici în ediția precedentă, când venea din postura de echipă nou-promovată. Per total, se poate spune că Petrolul s-a întărit înaintea acestui sezon, iar cu aportul fanilor la meciurile de pe teren propriu, s-ar putea ca galben-albaștri să fie una dintre echipele ce candidează la titlul de surprizele plăcute ale campionatului 2023-2024.

Bonus de înregistrare sport!
101% Bonus până la 505 RON
Doar la Winmasters!

Echipa probabilă:

  • Zima – Doua, Papp, Meijers, Țicu – Seto, Jefferson – Constantinescu, Jair, Grozav – Budescu

Universitatea Cluj-Napoca

Ambiții mari sunt și la U Cluj, o altă echipă ce încearcă să vină din spate pentru lupta la play-off. Clujenii au avut de trecut peste șocul faptului că Ovidiu Sabău a ales să se dea la o parte din postul de antrenor principal, după ce făcuse o treabă foarte bună în partea a doua a campionatului trecut. Ales înlocuitor a fost Toni Petrea, fost la FCBS și la Chindia, unde a dat chix de fiecare dată, dar s-a remarcat prin faptul că a încercat să impună stil ofensiv de joc la echipele pe care le-a pregătit.

Clujenii au încercat și ei să fie cât mai activi pe piața transferurilor, iar cele mai importante nume atrase la echipă ar fi Mitrea și Bordeianu, ceea ce întregește nivelul ridicat de experiență din lot, unde se mai află Chipciu, Nistor sau Miron. Rămân, totuși, anumite semne de întrebare referitoare la capacitatea lui U Cluj de a fi o echipă de-a dreptul relevantă în noul sezon de Superliga, ce vor putea fi lămurite o dată cu startul meciurilor oficiale.

Bonus de înregistrare sport!
101% Bonus până la 505 RON
Doar la Winmasters!

Echipă probabilă:

  • Gorcea – Călugăr, Miron, Mitrea, Oancea – Bordeianu, Perianu, Filip – Calcan, Popa, Chipciu

Meciuri fotbal Petrolul – U Cluj

Sezonul trecut a avut un soi de împărțeală de puncte între cele două nou-promovate de la acea vreme. De exemplu, Petrolul a câștigat cele două dispute din sezonul regulat, cu 1-0 și 2-0, făcând trei puncte per total, pentru că cele șase au fost înjumătățite la intrarea în play-out. Și tot trei puncte a luat U Cluj în faza a doua, când a câștigat cu 2-0 pe terenul celor de la Petrolul. Dar istoricul confruntărilor directe se întinde mai mult de atât, pentru că au fost adversare și în Liga 2, dar ne-am rezumat pentru echitatea de pariuri sportive doar pe cele din Superliga.

Ponturi pariuri Petrolul – U Cluj

1X (victorie Petrolul sau Egal) – cotă 1,44 (Winmasters) ✅

Bonus de înregistrare sport!
101% Bonus până la 505 RON
Doar la Winmasters!

Avem puse față în față două echipe asemănătoare ca statut, din toate punctele de vedere. Sunt două nou-promovate din sezonul precedent ce s-au salvat fără prea mari griji de la retrogradare, cu mai mari ambiții pentru ediția în curs. Ambele s-au mișcat bine ca transferuri realizate, dar în amicale n-au dus-o prea bine ca rezultate. Pentru că Petrolul are totuși mai multă stabilitate prin prisma băncii tehnice, plus avantajul terenului propriu, considerăm oportun ca în rubrica de ponturi fotbal să încadrăm și șansa dublă de 1X la acest meci.   

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status