✅ Petrolul – FC Hermannstadt, Superliga, 13 februarie

Home » ✅ Petrolul – FC Hermannstadt, Superliga, 13 februarie

Două dintre cele mai rănite echipe ale momentului din Superliga încheie seria de meciuri fotbal a etapei cu numărul 25. Meciul Petrolul – FC Hermannstadt este programat luni, 13 februarie, de la ora 20:00, pe stadionul Ilie Oană (Ploiești), în transmisiune directă pe Digi Sport 1, Orange Sport și Prima Sport 2.

Deschide-ți contul Betano cu codul de bonus COMBO60 (pasul 3)
Primești 60 de lei free bet la înregistrare și 60 de rotiri la Burning Hot după verificare!

Petrolul - FC Hermannstadt

Petrolul

O serie inexplicabilă de înfrângeri, cu adversari de la care ploieștenii puteau spera justificat la măcar șapte puncte, a făcut din Petrolul să pară una dintre cele mai amenințate echipe de retrogradare, plus schimbarea de antrenor. Florin Pârvu i-a luat locul lui Nae Constantin, dar a moștenit un lot de jucători total descumpănit de problemele financiare cu care se confruntă clubul. Viitorul nu sună prea bine în momentul de față pentru ploieșteni.

Deschide-ți contul Betano cu codul de bonus COMBO60 (pasul 3)
Primești 60 de lei free bet la înregistrare și 60 de rotiri la Burning Hot după verificare!

Obiectiv

Petrolul a făcut o primă parte de campionat mai mult decât onorabilă, ceea ce îi oferea perspective chiar de play-off, după ce își trecuse în cont și câteva rezultate de prestigiu, printre care și un succes contra Rapidului. Momentan, nu se poate vorbi despre altceva decât despre supraviețuirea din toate punctele de vedere.

Echipa probabilă și absenți:

  •  Leitner, Achim, Seto, Lima Santos – Borța, Dumitru, Purtic, Țicu – Moldoveanu, Irobiso, Grozav. 
  • Absenți: – Budescu (accidentat).

FC Hermannstadt

Nici sibienii n-o duc prea bine și, la fel ca Petrolul, dintr-o echipă cu șanse bune la un loc de play-off s-a transformat ca peste noapte într-una cu tot felul de probleme. Mai întâi a fost sancțiunea cu depunctarea de nouă puncte, iar totul a fost dublat și de o serie mai puțin convingătoare de rezultate. Sibienii n-au reușit să scoată mai mult de un punct în cele trei partide oficiale din 2023.

Deschide-ți contul Betano cu codul de bonus COMBO60 (pasul 3)
Primești 60 de lei free bet la înregistrare și 60 de rotiri la Burning Hot după verificare!

Obiectiv

După toate prin ce a trecut, FC Hermannstadt se prezintă înaintea etapei prima deasupra liniei de baraj, la egalitate de puncte cu FC Argeș (locul 13). Dacă mai punem în calcul și înjumătățirea de la finalul sezonului regulat, spectrul retrogradării bate la ușă mai serios decât s-ar fi putut crede în perioada în care echipa Sibiului reușea victorii după victorii.

Echipă probabilă și absențe

  • Letica – Medina, Ene, Bejan, Butean – Petrescu, Mino, Biceanu – Bărbuț, Paraschiv, Popescu.  
  • Absenți: – Opruț (incert).

Meciuri fotbal Petrolul – FC Hermannstadt

Fără să fi avut multe oportunități de a se întâlni până acum, totuși, cele două au împărțit o luptă câștigată la comun pe parcursul ediției precedente a ligii secunde.  S-a încheiat cu bine pentru amândouă, pentru că au reușit să promoveze direct. Ca rezultate: a fost 0-0 la meciul de la Ploiești, iar formatul ligii secunde a făcut ca două meciuri să se joace pe terenul lui Hermannstadt (1-0 și 1-1). A mai fost un joc în Superliga, în tur, la Mediaș, 2-1 pentru sibieni.

Ponturi pariuri Petrolul – FC Hermannstadt

Peste 1,5 goluri înscrise în meci (se marchează cel puțin două goluri) – cotă 1,52 (Betano) ✅

Deschide-ți contul Betano cu codul de bonus COMBO60 (pasul 3)
Primești 60 de lei free bet la înregistrare și 60 de rotiri la Burning Hot după verificare!

O vorbă populată printre pasionații de pariuri sportive se rezumă la astfel meciuri că se întâlnesc să joace morții cu răniții, în ideea în care sunt două echipe afectate de multe situații apăsătoare. Petrolul și FC Hermannstadt nu mai au nimic de apărat în clipa de față și trebuie să regăsească căile către rezultate pozitive. E de așteptat ca din acest meci în disperare de situație să avem parte și de cel puțin două goluri în meci, pontul pe care mizăm și noi. În ultimele două meciuri de campionat ale fiecăreia s-a înscris un număr suficient de goluri care să se înscrie și în pariul nostru, la fel cum și în ultimele două întâlniri directe am avut parte de cel puțin două reușite în meci. 

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status