✅ Panama – Canada, CONCACAF, 15 iunie

Home » ✅ Panama – Canada, CONCACAF, 15 iunie

Reîncep meciurile fotbal din CONCACAF, unde avem parte de prima semifinală, și anume duelul Panama – Canada. Partida va lua startul miercuri noapte de la ora 02:00 și se va disputa pe Allegiant Stadium din Paradise, Nevada, un teren neutru. Va fi un play-off între cele mai bune 4 echipe de pe teritoriul Americii de Nord, și câștigătoarea dintre cele două va întâlni în finală pe SUA sau Mexic. Am pregătit analiza completă a duelului Panama – Canada în rândurile de mai jos cu tot cu pronosticul pariuri.

Sari direct la pont >>

Deschide cont la Superbet și primești AUTOMAT
250 de Rotiri GRATUITE la Sizzling Hot + 25 de lei bonus

Depune minim 20 de lei și primești
+300 de rotiri la Sizzling Hot și 50 de lei bonus!

Panama - Canada

Ponturi Pariuri Panama – Canada

Interval 1-3 goluri (Minim 1, maxim 3 goluri) (cota 1.38 Superbet)

Deschide cont la Superbet și primești AUTOMAT
250 de Rotiri GRATUITE la Sizzling Hot + 25 de lei bonus

Depune minim 20 de lei și primești
+300 de rotiri la Sizzling Hot și 50 de lei bonus!

Pentru evenimentul evidențiat Panama – Canada vom miza pe intervalul de goluri 1-3, unde se vor marca minim 1 gol dar nu mai mult de 3 în meci. Ultima confruntare directă dintre cele două din 2022 s-a terminat la limită, un 1-0 în favoarea celor din Panama, și ne așteptăm și miercuri la o partidă asemănătoare, cu puține reușite. Cum este un joc cu miză, și nici una dintre echipe nu este cunoscută pentru practicarea unui joc foarte ofensiv, avem toate șansele pentru o întâlnire cu goluri puține.

Analiză meci Panama – Canada

Statistica la general a duelului Panama – Canada este unul extrem de echilibrat. Cele două formații s-au întâlnit până acum de 8 ori, fiecare echipă împărțindu-și câte 2 victorii. Alte 4 rezultate, cele mai multe, s-au terminat la egalitate, întotdeauna confruntarea directă fiind una complicată pentru amândouă.

Panama

Panama au jucat 4 meciuri în anul 2023, 3 dintre acestea fiind amicale, și doar unul oficial, în grupa competiției CONCACAF. În aceste partide, a înregistrat 2 victorii, ambele venind una după alta, contra lui Costa Rica, 1-0 în deplasare, și 3-2 împotriva celor de la Nicaragua pe teren propriu. A început anul cu 2 amicale, reușind doar un egal împotriva Guatemalei, și pierzând duelul de gală împotriva campionilor mondiali, Argentina, cu 2-0.

Deschide-ți contul Superbet azi pentru un bonus de bun venit de 500 de lei și oferte speciale pentru pariurile pe Liga 1 și Liga Campionilor!

Poziție în clasament

Panama a terminat pe prima poziție în grupa B din play-off-ul CONCACAF din League A, acolo unde au mai făcut parte Costa Rica și Martinica. A strâns 10 puncte după 4 meciuri jucate, unde a avut o evoluție aproape perfectă, cu 3 victorii și un egal, remiza venind surprinzător chiar contra celor de la Martinica.

Obiectiv

Obiectivul echipei pentru semifinala de miercuri noapte este acela de a forța o calificare în finală. A învins în ultima confruntare directă contra canadienilor, și vor să repete rezultatul de atunci, mai ales că se vor bucura de o susținere majoră din partea populației hispanice din Nevada.

Echipa probabilă

  • Echipa probabilă: (4-4-2) Mosquera – Murillo, Cummings, Escobar, Blackman – Martinez, Carrasquilla, Andrade, Diaz – Waterman, Quintero

Canada

Canadienii vin miercuri noapte după ce au legat 2 victorii consecutive în partidele din acest an, ambele din grupa de CONCACAF din League A. A învins pe rând pe Curacao și Honduras, cu 2-0, respectiv 4-1, și și-a asigurat un loc în semifinalele play-off-ului. Au fost primele partide după Cupa Mondială, acolo unde a dezamăgit, înregistrând 3 eșecuri și terminând pe ultimul loc în grupă.

Deschide cont la Superbet și primești AUTOMAT
250 de Rotiri GRATUITE la Sizzling Hot + 25 de lei bonus

Depune minim 20 de lei și primești
+300 de rotiri la Sizzling Hot și 50 de lei bonus!

Poziție în clasament

Canada a terminat pe primul loc în grupa C din play-off-ul CONCACAF din League A. A împărțit grupa cu Honduras și Curacao, și a avut 9 puncte după 4 meciuri jucate, și un golaveraj pozitiv de 11 goluri înscrise și 3 primite. Singurul eșec a fost împotriva celor din Honduras în deplasare, unde a pierdut cu 2-1.

Obiectiv

Canadienii vin în țara vecină cu gândul la calificarea mai departe în finală. Se anunță o partidă de care pe care, fără o favorită clară înaintea începerii partidei. Vor să se răzbune după ultima înfrângere din întâlnirea directă, și să aducă statistica de la general de partea lor.

Echipa probabilă

  • Echipa probabilă: (3-5-2) Borjan – Cornelius, Kennedy, Johnston – Davies, Osorio, Eustaquio, Kone, Buchanan – Larin, David
Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status