✅ Paide – B36 Torshavn, calificări Conference League, 20 iulie

Home » ✅ Paide – B36 Torshavn, calificări Conference League, 20 iulie

Există foarte multe meciuri fotbal echilibrate chiar și după disputele din prima manșă a turului I preliminar de Conference League. La fel cum este cauzul și la Paide – B36 Torshavn, după 0-0 în tur. Manșa retur se joacă joi, 20 iulie, de la ora 18:30, pe arena Parnu Rannastaaadion (Parnu).

Sari direct la pont >>

Bonus de înregistrare sport!
101% Bonus până la 505 RON
Doar la Winmasters!

Paide – B36 Torshavn

Paide Linnamesskono (Estonia)

Ne punem cu burta pe carte și studiem toate echipele din străfundurile Europei, iar Paide este una dintre formațiile cu adevărat de trecut ca studiu de caz. După ce a reușit calificarea în Conference League în 2022, iat-o acum că mai mult se chinuie să existe în campionat, unde e mai aproape de retrogradare decât de zona cupelor europene. Și putea fi mult mai rău, doar că are a treia cea mai bună apărare, dar e trasă mult în jos și pentru că are și al treilea cel mai slab atac din campionat.

Cu toate că tragerea la sorți pentru turul I preliminar din Conference League a fost una de bun augur, Paide nu mai este așa încrezătoare la calificare prin faptul că forma sa actuală nu se compară cu cea din care și-a obținut dreptul de a participa la întrecerea continentală. Paide s-a mulțumit din deplasarea cu Torshavn, din prima manșă, să plece de acolo fără gol primit. Ceea ce a și reușit, doar că n-a contat mai deloc în atac, iar 0-0 nu e tocmai un rezultat favorabil când nu ești în stare să marchezi în mod regulat. Așa cum este și cazul lui Paide în această perioadă a anului.

Bonus de înregistrare sport!
101% Bonus până la 505 RON
Doar la Winmasters!

Echipa probabilă:

  • Jarju – Mool, Yusif, Muringen, Saliste – Mosnikov, Simon, Frolov – Saarma, Gomis, Luts

B36 Torshavn (Feroe)

Fotbalul din Feroe nu mai este atât de primitiv, iar mai multe echipe din Insule au reușit să provoace câteva surprize în edițiile precedente ale cupelor europene. Așa că nici n-ar mai fi vreo mare mirare dacă Torshavn ar reuși să treacă de primul tur preliminar din Conference League. Partea bună ar fi că acel 0-0 din tur, de pe teren propriu, cu Paide, n-o încurcă prea tare, pentru că situația calificării este deschisă în orice direcție.

Partea mai descurajatoare ar fi că Torshavn n-a reușit să creeze mari probleme adversarului în manșa tur, deși Paide nu e într-o formă nemaipomenită. Jucătorii din Feroe s-au mulțumit și ei, la rândul lor, cu faptul că au ținut adversarul la distanță, fără să primească gol sau să fie prea mult propria poartă în pericol.

În ediția curentă de campionat, Torshavn este pe locul al doilea, dar deja la mare distanță de liderul Klaksvik.

Bonus de înregistrare sport!
101% Bonus până la 505 RON
Doar la Winmasters!

Echipă probabilă:

  • Lamhauge – Egilsson, Nattestad, Jonsson, Bensaminsson – Nielsen, Skandari, Nielsen – Johansen, Agnarsson, Sabala

Meciuri fotbal Paide – B36 Torshavn

Singura întâlnire directă dintre Paide și Torshavn s-a petrecut în manșa tur, atunci când a fost un rezultat de egalitate, scor 0-0.

Ponturi pariuri Paide – B36 Torshavn

Sub 2,5 goluri (se marchează cel mult două goluri în meci) – cotă 1,55 (Winmasters) ✅

Bonus de înregistrare sport!
101% Bonus până la 505 RON
Doar la Winmasters!

La pariuri sportive de mizat pe echipa care se va califica dintre Paide și Torshavn este un joc periculos, pentru că sunt două formații apropiate ca nivel valoric și exprimare în joc. Dar cel mai simplu de bifat corect la ponturi fotbal este de a merge pe un număr limitat de goluri în meci, după ce și în tur a fost cel mai sărăcăcios duel ca număr de ocazii create. Ar trebui să avem liniștea necesară pe tot parcursul meciului, 0-0 fiind cel mai probabil scor la cum stau lucrurile.

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status