✅ Oțelul – UTA, Superliga, 14 iulie

Home » ✅ Oțelul – UTA, Superliga, 14 iulie

Gata! Revine! Așteptarea a luat sfârșit și suntem din nou pe felie cu meciuri fotbal din campionatul românesc de fotbal – la startul unei noi ediții de Superliga. Partida de deschidere este cea dintre Oțelul – UTA, programată vineri, 14 iulie, de la ora 18:30, pe stadionul Oțelul (Galați). Meciul va fi transmis în direct pe Digi Sport 1, Prima Sport 1 și Orange Sport.

Sari direct la pont >>

Deschide-ți contul Fortuna azi și ai
100% până la 500 de lei la prima depunere!

Oțelul – UTA

SC Oțelul Galați

Una dintre echipele nou-promovate pentru ediția 2023 – 2024 este Oțelul Galați, formație care în urmă cu doi ani era chiar în liga a treia. Dar de la venirea lui Dorinel Munteanu pe banca echipei, Oțelul a reușit două promovări succesive, fără să fi avut statut de favorită pentru cea de-a doua. Iar acum antrenorul gălățenilor are obiective mărețe în continuare: calificarea în play-off! Fără să se bazeze pe vedete, ci doar pe forța grupului, Dorinel Munteanu are încredere că cele două cantonamente efectuate îi vor fi de folos echipei sale, în primul rând din punct de vedere fizic – capitol la care, de regulă, își domină adversarii.

Au fost aduși 9 jucători înaintea sezonului, în mare parte dintre cei pe care Dorinel Munteanu i-a remarcat în duelurile directe din play-off cu adversarii din Liga 2. Dintre aceștia a ieșit în evidență tânărul Bodișteanu în meciurile amicale, pe care Oțelul le-a încheiat pe toate sub semnul echilibrului: patru partide, patru rezultate de egalitate: 1-1 cu Kapfenberg, 2-2 cu FC Polyssia, 0-0 cu Maribor și 2-2 cu Vojvodina.

Deschide-ți contul Fortuna azi și ai
100% până la 500 de lei la prima depunere!

Echipa probabilă:

  • Stoian – Rus, Yabre, Ghiocel, Zhelev – Cisotti, Neagu, Jardan – Pop, Fatai, Ursu

FC UTA Arad

Starea de spirit nu este deloc bună la UTA, care abia ce a încheiat socotelile cu salvarea de la retrogradare din precedentul sezon. Și iată că pornește noua ediție cu incertitudini financiare, multe modificări de lot, timp puțin avut la dispoziție pentru pregătire și perspective de a fi una dintre echipele ce se va lupta pentru evitarea retrogradării.

Faptul că s-a despărțit de jucători importanți precum Otele sau Ubbink, iar în locul lor au venit unii total necunoscuți pentru fotbalul românesc, ridică mari semne de întrebare în rândul arădenilor. Deja fanii discută pe rețelele de socializare despre un start ratat de sezon și speră într-o redresare a echipei pe parcurs. Mai ales că UTA n-a mai efectuat niciun cantonament în străinătate, spre deosebire de cum au procedat restul echipelor din Superliga.

Deschide-ți contul Fortuna azi și ai
100% până la 500 de lei la prima depunere!

Echipă probabilă:

  • Iacob – Roganovic, Benga, Markov, Abeid – Pop, Carp, Dumitrașcu, Fabry – Postolachi, Cooper

Meciuri fotbal Oțelul – UTA

De la ultimele înfruntări directe dintre Oțelul – UTA și până în prezent, cele două grupări au fost falimentate și au reluat-o de la capăt sub forma de asociații ale suporterilor. Dar, de dragul statisticii, consemnăm două victorii ale Oțelului în ultimele două dispute directe, ambele din Liga I, din sezonul 2007 – 2008, când gălățenii jucau și în Cupa UEFA. Au fost două succese la limită, cu 2-1 la Galați și 1-0 la Arad.

Ponturi pariuri Oțelul – UTA

1X (victorie Oțelul sau egal) – cotă 1,59 (Fortuna) ✅

Deschide-ți contul Fortuna azi și ai
100% până la 500 de lei la prima depunere!

Total neașteptat ca la pariuri sportive să fie o cotă atât de mare pentru o victorie a Oțelului. Gălățenii s-au bazat pe meciurile de pe teren propriu în tot traseul lor de promovare din Liga 3 până în Liga 1, iar arena va fi plină și la meciul cu UTA.

Mai mult, perioada de pregătire este net superioară a gălățenilor, care s-au reunit în aceeași zi în care arădenii jucau meciul de salvarea de la retrogradare cu Buzău. Iar de atunci au efectuat două cantonamente și sunt mult mai pregătiți fizic, dar și ca nivel de omogenitate, având în vedere șantierul în lucru de la UTA în privința lotului. Un meci de 1 solist în mod normal, la cotă de 3,10, dar pentru care ne permite cota să jucăm 1X la siguranță.  

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status