✅ Olanda – Croația, UEFA Nations League, 14 Iunie

Home » ✅ Olanda – Croația, UEFA Nations League, 14 Iunie

După ce am încheiat socotelile cu campionatele echipelor de club, avem meciuri fotbal cu echipele naționale implicate. De exemplu, în UEFA Nations League, unde se joacă în semifinale meciul Olanda – Croația, programat miercuri, 14 iunie, de la ora 21:45, pe stadionul De Kuip (Rotterdam). Partida va putea fi urmărită în transmisiune directă pe Digi Sport 1 și Prima Sport 1.

Sari direct la pont >>

Deschide cont la Superbet și primești AUTOMAT
250 de Rotiri GRATUITE la Sizzling Hot + 25 de lei bonus

Depune minim 20 de lei și primești
+300 de rotiri la Sizzling Hot și 50 de lei bonus!

Olanda – Croația

Olanda

Reprezentativa batavă se află într-un proces continuu de schimb de generații de ceva timp, iar sfertul de finală de la Cupa Mondială din decembrie se poate spune că a fost un rezultat destul de bun. Mai ales dacă avem în vedere că Olanda lipsise de la precedentele două turnee finală. Imediat după meciurile de la Mondiale, în care olandezii bifaseră alte trei succese (2-0 cu Senegal, 2-0 cu Qatar și 3-1 cu SUA) și o remiză (1-1 cu Ecuador), a urmat un duș foarte rece în prima etapă a calificărilor pentru Euro 2024, 0-4 cu Franța. Nici victoria cu Gibraltar, la câteva zile distanță, scor 3-0, n-a arătat prea bine pentru portocalia națională.

Olanda a ajuns între primele patru echipe de la UEFA Nations League, grație grupei câștigate detașat, cu 16 puncte din 18 posibile, din care au mai făcut parte Belgia (4-1 și 1-0), Țara Galilor (2-1 și 3-2) și Polonia (2-0 și 2-2). Iar olandezii au șansa de a găzdui turneul final al UEFA Nations League, un eventual trofeu salvând impresia mai slabă pe care o lăsase în ultimii ani.

Deschide-ți contul Superbet azi pentru un bonus de bun venit de 500 de lei și oferte speciale pentru pariurile pe Liga 1 și Liga Campionilor!

Echipa probabilă:

  • Flekken – Dumfries, de Ligt, van Dijk, Ake – Koopmeiners, de Jong, Simons – Berghuis, Depay, Gakpo

Croația

Naționala Croației s-a tot remarcat în ultimii ani prin apariții în fruntea fotbalului mondial. Cea mai bună dovadă în acest sens este faptul că după finala de Cupă Mondială din 2018, patru ani mai târziu a venit o medalie de bronz pentru al treilea loc la competiția din Qatar. Doar Argentina a reușit să o răpună în 2022 pe Croația, care le eliminaseră pe Belgia, Canada, Japonia și Brazilia, plus că a trecut de Maroc în finala mică.

Performanțele de la turneele finale au fost confirmate și prin calificarea în acest final four de UEFA Nations League, la care Croația s-a calificat dintr-o grupă în care le-a devansat pe Franța, Austria și Danemarca.

Croații au început bine și campania de calificare de la Euro 2024, în cele mai recente dueluri ale sale fiind tot neînvinsă: 1-1 cu Țara Galilor și 2-0 cu Turcia.

Deschide-ți contul Superbet azi pentru un bonus de bun venit de 500 de lei și oferte speciale pentru pariurile pe Liga 1 și Liga Campionilor!

Echipă probabilă:

  • Livakovic – Stanisic, Sutalo, Gvardiol, Barisic – Modric, Brozovic, Kovacic – Pasalic, Kramaric, Perisic

Meciurile directe Olanda – Croația

Cele două echipe n-au avut așa multe oportunități de a face multe meciuri directe pe câte s-ar fi crezut, fiind totuși două echipe europene obișnuite să iasă în față la majoritatea competițiilor. Ei bine, Olanda – Croația s-a mai jucat de două ori în istorie. Prima dată în 1998, când Croația se impunea în finala mică a Cupei Mondiale, scor 2-1. Iar a doua oară într-o partidă amicală, în 2008, când batavii aveau câștig de cauză cu 3-0.

Ponturi pentru pariuri Olanda – Croația

GG (ambele echipe marchează în meci) – cotă 1,95 (Superbet) ✅

Deschide cont la Superbet și primești AUTOMAT
250 de Rotiri GRATUITE la Sizzling Hot + 25 de lei bonus

Depune minim 20 de lei și primești
+300 de rotiri la Sizzling Hot și 50 de lei bonus!

Olanda – Croația este genul de meci care poate să meargă în oricare direcție la pariuri sportive, dar cel mai bun pont ni se pare cel al golurilor în fiecare dintre porți. Olanda va avea de partea sa aportul publicului, care speră să-și vadă favoriții în finală și, mai mult decât atât, cucerind trofeul Nations League. Iar Croația este genul de echipă experimentată care mereu găsește o cale să o scoată la capăt, ceea ce ne face să credem că vom avea parte de cel puțin câte un gol de fiecare parte. 

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status