❌ Odense – Randers, Superliga Danemarca, 23 iulie

Home » ❌ Odense – Randers, Superliga Danemarca, 23 iulie

Nu părăsim teritoriul Danemarcei, și mergem la următoare partidă din ziua de duminică, anule duelul Odense – Randers. Meciul va începe de la ora 17:00 și se va disputa pe arena Nature Energy Park din orașul Odense. Ultimele două confruntări directe s-au terminat la egalitate, și se arată o întâlnire la fel de echilibrată și de această dată. Puteți găsi pontul pariuri pentru acest meci în rândurile de mai jos, cu tot cu analiza completă a echipelor.

Sari direct la pont >>

Bonus de înregistrare sport!
101% Bonus până la 505 RON
Doar la Winmasters!

Odense - Randers

Analiză meci Odense – Randers

Statistica la general a duelului Odense – Randers este la rândul ei destul de echilibrată, unde gazdele au reușit să se impună în 22 de rânduri. Oaspeții, pe de altă parte, au câștigat în 17 partide, iar tot același număr de meciuri directe s-a terminat cu un rezultat de egalitate între cele două, inclusiv ultimele 2 întâlniri directe din sezonul trecut.

Odense BK

Gazdele, spre deosebire de adversarii de duminică, au făcut un sezon mult mai modest în acest an, și au fost nevoiți să joace în play-out-ul pentru menținerea în prima ligă. Odată cu terminarea campionatului, au intrat în cantonamentul din vară, unde au disputat 3 meciuri amicale depregătire, soldate cu 2 victorii și o înfrângere. Pentru noua ediție de campionat, au gânduri mai mari, și vor să atace măcar un loc de play-off de această dată.

Bonus de înregistrare sport!
101% Bonus până la 505 RON
Doar la Winmasters!

Poziție în clasament

Odense a terminat sezonul regulat pe locul al 9-lea, ce a dus-o în play-out-ul pentru retrogradare. Acolo a încheiat pe poziția a 8-a, sub Midtjylland, cu un total de 46 de puncte după 32 de meciuri jucate. A avut și un golaveraj negativ de 47 de goluri înscrise, în comparație cu cele 53 primite.

Obiectiv

Echipa gazdă are un start de sezon complicat, în compania unui adversar care sezonul trecut a fost peste ei în campionat. Duelurile cu Randers s-au arătat foarte echilibrate, mai ales în ultimii ani, dar speră să termine meciul de pe teren propriu cu un rezultat pozitiv.

Echipa probabilă

  • Echipa probabilă: (4-3-3) Hansen – Adelgaard, Buya, Deedson, Frokjaer – Grubbe, Horneman, Kohler – Manneh, Slotsager, Vaisanen

Randers FC

Oaspeții, pe de altă parte, au reușit să se califice în grupa de campionat, unde au luptat pentru titlul de campioni. Chiar dacă au fost cea mai slabă echipă din play-off, doar participarea a fost un adevărat succes. La rândul lor, au disputat în presezon 3 partide amicale de pregătire, unde au înregistrat 2 victorii și o înfrângere. Obiectivul noului sezon este același ca și anul trecut, accederea în play-off, și atacarea de această dată a unui loc de cupă europeană.

Bonus de înregistrare sport!
101% Bonus până la 505 RON
Doar la Winmasters!

Poziție în clasament

Randers a terminat sezonul regulat pe locul al 5-lea, iar în play-off s-a clasat pe ultima poziție, anume locul 6. A adunat în cele 32 de partide disputate un total de 41 de puncte și a avut un golaveraj negativ de 40 de goluri înscrise și 47 primite. A înregistrat de-a lungul campionatului mai multe înfrângeri decât victorii, asta datorită și formei slabe arătate odată cu ajungerea în play-off.

Obiectiv

Formația oaspete iese la drum în noul sezon într-o deplasare ce se arată cel puțin complicată. A remizat în ultimele două întâlniri cu Odense, iar meciul de duminică se arată și el la fel de echilibrat. Un egal pare să fie rezultatul ce ar mulțumi pe toată lumea, însă ambele echipe fiind cu gândul la victorie.

Echipa probabilă

  • Echipa probabilă: (3-4-3) Carlgren – Andersson ,Bundgaard, Dammers – Egho, Enggaard, Kaastrup, Kopplin – Nordli, Odey, Pederse

Ponturi Pariuri Odense – Randers

Interval 1-3 goluri (Minim 1, maxim 3 goluri în meci) (cota 1.55 Winmasters)

Bonus de înregistrare sport!
101% Bonus până la 505 RON
Doar la Winmasters!

Pentru evenimentul evidențiat Odense – Randers vom miza pe intervalul 1-3, unde se va marca măcar 1 gol în meci, dar mai mult de 3. Avem ca și premisă pentru acest pont pariuri ultimele 10 confruntări directe dintre cele două, unde, doar în 2 dintre acestea nu s-a respectat intervalul mai sus propus. Acelea au fost două rezultate de egalitate, un 2-2 și un 0-0, însă avem încredere că duminică vor reveni la rezultatele pe care le-au arătat în ultimii ani.

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status