✅ Norvegia U19 – Grecia U19, Euro U19, 4 Iulie

Home » ✅ Norvegia U19 – Grecia U19, Euro U19, 4 Iulie

Ne continuăm parcursul de meciuri fotbal printre partidele de la Campionatul European U19, cel care ne menține viu interesul pentru sportul rege în această perioadă de pauză competițională de la marile campionate. Partida Norvegia U19 – Grecia U19, din prima etapă a fazei grupelor, este programată pentru marți, 4 iulie, de la ora 19:00. Meciul va fi găzduit de Centenary Stadium (Ta Qali – Malta).

Sari direct la pont >>

Deschide-ți contul Superbet azi pentru un bonus de bun venit de 500 de lei și oferte speciale pentru pariurile pe Liga 1 și Liga Campionilor!

Norvegia U19 – Grecia U19

Norvegia U19

Fotbalul din Norvegia se bucură de generații extrem de talentate care vin din urmă, iar acest lucru ar trebui să se simtă cu adevărat peste 5-6 ani, moment în care încă tinerii Haaland și Odegaard (deja de mulți ani la prima selecționată a Norvegiei), ar putea să spere la o participare pentru un turneu final de fotbal la seniori. Dacă echipa de U21 avea să dezamăgească în cele din urmă la Campionatul European, nordicii se bazează acum pe un parcurs dătător de speranțe din partea generației de Under 19. Nu e deloc puțin lucru faptul că grupa de calificare pentru participarea la acest turneu a fost obținută de către selecționata Norvegiei, în fața Franței U19, chiar în Hexagon.

Au fost trei succese din tot atâtea posibile, 4-0 cu România U19, 2-1 cu Franța U19 (în derbiul pentru calificare) și 5-2 cu Irlanda de Nord U19. În afară de faptul impresionant că a obținut această performanță de a o depăși pe Franța U19, este de lăudat și apetitul ofensiv din celelalte două jocuri, cu nouă goluri înscrise per total. Astfel, pentru turnul final din Malta, Norvegia U19 este o echipă de urmărit îndeaproape până la final. Din echipă se remarcă Schjeldrup, transferat la Benfica pentru o sumă consistentă, plus Nusa – unul dintre cei mai tineri marcatori din istoria meciurilor de Champions League.

Deschide-ți contul Superbet azi pentru un bonus de bun venit de 500 de lei și oferte speciale pentru pariurile pe Liga 1 și Liga Campionilor!

Echipa probabilă:

  • Ree -olheim, Haram, Hopland, Egeli – Roaldsoy – Waasberg, Odegard, Hansen, Schjeldrup – Nusa

Grecia U19

Selecționata elenă a avut un culoar de a ajunge la turneul final de Campionat European U19 din Malta și l-a speculat la maximum, după cum îi e specificul. Astfel, din grupa sa de calificare cu Estonia, Slovacia și Irlanda, cu șapte puncte per total, Grecia U19 s-a cocoțat pe primul loc și a reușit să ajungă la acest turneu final. Principalul său adversar în acest demers a fost Slovacia U19, cu care a și încheiat la egalitate, scor 1-1, dar calificarea a fost obținută grație unui golaveraj mai bun (5-1 la general, față de 6-3 al slovacilor). În celelalte două dispute, Grecia U19 s-a impus cu 3-0 în fața Estoniei, respectiv cu 1-0 contra Irlandei.

Rămâne de văzut dacă Grecia U19 va reuși să facă față și la acest turneu final, pentru că fotbalul din zonă nu a mai scos capul de ceva timp – de la acele participări miraculoase ale selecționatei mari la turneele finale, în perioada 2004 – 2010.

Deschide-ți contul Superbet azi pentru un bonus de bun venit de 500 de lei și oferte speciale pentru pariurile pe Liga 1 și Liga Campionilor!

Echipă probabilă:

  • Monastirlis – Georgiadis, Tasiouras, Kalegeropoulos, Keramitsis – Tsikos, Kyriopoulos, Symeonidis, Kottas – Tzimas, Koutsias

Meciurile directe Norvegia U19 – Grecia U19

Nu s-a înregistrat niciun meci direct la categoria de vârstă Under 19 între Norvegia și Grecia până în prezent.

Ponturi pentru pariuri Norvegia U19 – Grecia U19

Dnb 1 (câștigă Norvegia U19, la egal pariul se rambursează) – cotă 1,65 (Superbet) ✅

Deschide-ți contul Superbet azi pentru un bonus de bun venit de 500 de lei și oferte speciale pentru pariurile pe Liga 1 și Liga Campionilor!

Diferența dintre cele două naționale poate fi speculată și prin prisma modalității de calificare la acest turneu final din Malta. Astfel, dacă Norvegia U19 a avut de depășit selecționata Franței, chiar pe terenul acesteia (când avea cotă de peste 6,00 la victorie și a reușit să o obțină), Grecia U19 a avut adversari mult mai accesibili – lupta directă fiind dată cu reprezentativa Slovaciei.

Iar Norvegia U19 se remarcă și prin câțiva jucători ce evoluează deja la echipele lor de club la nivel de seniori, cu un plus de experiență ce poate atârna decisiv în direcția nordicilor. Astfel, pentru a nu risca direct pe un succes al Norvegiei U19, ne luăm ca marjă de eroare la pariuri sportive posibilitatea ca la rezultat de egalitate să ne primim banii înapoi. 

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status