✅ Norvegia – Scoția, calificări Euro 2024, 17 Iunie

Home » ✅ Norvegia – Scoția, calificări Euro 2024, 17 Iunie

Chiar dacă este devreme pentru meciuri fotbal de calificare la Euro 2024, sunt situații care prezintă deja jocuri de tip ultimatum pentru unele echipe ce au avut un start mai greoi. Norvegia – Scoția se joacă sâmbătă, 17 iunie, de la ora 19:00, pe Ullevall Stadion (Oslo). Partida va putea fi urmărită în transmisiune directă pe Digi Sport 1.

Sari direct la pont >>

Deschide cont la Casa Pariurilor
Primești până la 600 RON Bonus de Bun Venit
Doar la Casa Pariurilor

Norvegia – Scoția

Norvegia

Una dintre echipele care n-au avut parte de start bun de campanie este Norvegia, care a pierdut clar în Spania, scor 0-3 și a remizat în Georgia 1-1. Astfel, deja după două etape joacă meciurile cu presiunea de partea sa, pentru că orice pas greșit în plus o poate îndepărta decisiv pe echipa nordică din calculele de calificare. Deși se bucură de aportul a doi dintre cei mai în formă fotbaliști ai planetei, Erling Haaland (Manchester City) și Martin Odegaard (Arsenal), Norvegia nu are rezultatele scontate la nivel de echipă națională. Până la aceste prime două sincope din etapele de început la calificări, Norvegia a avut două partide amicale în finalul lui 2022, 2-1 în Irlanda și 1-1 cu Finalanda, fără să rupă gura târgului.

Tot în 2022, în grupa sa din Liga Națiunilor, Norvegia a terminat pe locul al doilea, cu zece puncte, în spatele Serbiei – câștigătoarea grupei, cu două eșecuri la ultimele două dispute: 1-2 în Slovenia și 0-2 la decisivul cu Serbia.

Obține un extra câștig pe pariurile tale câștigătoare din weekend la Casa Pariurilor!

Echipa probabilă:

  • Nyland – Pedersen, Strandberg, Ostigard, Meling – Odegaard, Berg, Aursnes – Solbakken, Haaland, Sorloth

Scoția

Probabil cea mai plăcută surpriză a actualei campanii de calificare pentru turneul final european din 2024 este Scoția. Naționala pregătită de Clarke a reușit să câștige primele două jocuri, ambele de pe teren propriu, fără să primească gol. Dacă în primul meci cu Cipru, scor 3-0, adversarul n-a fost de cine știe ce calibru, nu se poate comenta la al doilea succes: 2-0 cu Spania (favorita grupei).

Iar aceste rezultate nu sunt deloc întâmplătoare, ci vin în continuarea celor din UEFA Nations League – acolo unde Scoția și-a câștigat grupa și a promovat din Liga B în Liga A (unde se va duela cu marile forțe europene). Grupa sa n-a fost tocmai ușoară, depășindu-le pe Ucraina, Irlanda și Armenia, cu un total de 13 puncte din șase partide, golaveraj 11-5. În afară de eșecul din Irlanda, scor 0-3, de la începutul campaniei, Scoția a mers ceas și a depășit-o inclusiv pe Ucraina, în fața căreia cedase în barajul de acces la Cupa Mondială.

Scoțienii sunt beneficiarii creșterii nivelului din Premier League, pentru că majoritatea jucătorilor săi evoluează în campionatul englez.

Obține un extra câștig pe pariurile tale câștigătoare din weekend la Casa Pariurilor!

Echipa probabilă:

  • Gunn – Hickey, Porteous, Hanley, Tierney, Robertson – McGinn, McTOminay, McGregor, Christie – Dykes

Meciuri fotbal Norvegia – Scoția

Surprinzător sau nu, există un istoric destul de consistent în meciurile directe Norvegia – Scoția. Din totalul de 11 partide, scoțienii sunt în față cu cinci succese față de doar două ale norvegienilor, iar restul de patru partide s-au încheiat la egalitate. Important de precizat că trei dintre cele cinci victorii ale Scoției cu Norvegia se petreceau în anii 70-80, când nordicii nu erau la un nivel prea ridicat la capitolul fotbal. Cea mai recentă dispută a fost în urmă cu zece ani, când Scoția se impunea cu 1-0 în cadrul unui meci amical.

Ponturi pariuri Norvegia – Scoția

GG (ambele echipe să marcheze în meci) – cotă 1,90 (Casa Pariurilor) ✅

Deschide cont la Casa Pariurilor
Primești până la 600 RON Bonus de Bun Venit
Doar la Casa Pariurilor

Ne propunem să scoatem profit de urma acestui meci la pariuri sportive, iar un pont cu o cotă cărnoasă vine dinspre zona golurilor. Mizăm pe faptul că vor marca ambele echipe, cu următoarea argumentație. Scoția a arătat foarte bine în ultima vreme și are capacitatea să o rănească pe selecționata Norvegiei, mai ales că defensiva nu este punctul forte al nordicilor. De partea cealaltă, la ce jucători de atac au gazdele, ar fi greu de crezut că nu vor reuși să marcheze măcar o dată în acest joc.     

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status