✅ Norrkoping – Hacken, Allsvenskan, 2 iulie

Home » ✅ Norrkoping – Hacken, Allsvenskan, 2 iulie

În așteptarea partidelor de la Euro U21 ce încep la ora 19:00, ne delectăm cu meciuri fotbal din prima ligă a Suediei, Allsvenskan, de la ora 16:00. Avem parte de confruntarea Norrkoping – Hacken, meci cu care suntem convinși că putem obține profit la pariuri sportive. Partida este programată să se joace duminică, 2 iulie de la ora 16:00 pe stadionul Platinumcars Arena din Norrkoping.

Sari direct la pont >>

Norrkoping – Hacken

IFK Norrkoping

Norrkoping vine în această partidă cu nevoie de victorie deoarece orice alt rezultat îi va reduce drastic șansele de a încheia sezonul printre primele 3 echipe din clasament. Echipa antrenată de danezul Glen Riddersholm are parte totuși de o serie foarte slabă de meciuri și dorește, cu această partidă, să întrerupă seria eșecurilor și să spere în continuare al o poziție în top 3.

Ultimele 5 meciuri fotbal disputate în campionat i-au adus lui Norrkiping doar o victorie, o remiză și 3 înfrângeri, rezultate ce au îndepărtat-o destul de tare de echipa clasată pe poziția a 3-a în clasament.

Poziție în clasament

Norrkoping se află pe poziția a 8-a în clasamentul Allsvenskan cu un total cumulate de 18 puncte după 12 meciuri jucate, și este la 10 puncte în urma echipei Hacken, clasată pe locul 3. Cu toate acestea, Hacken are un meci în plus disputat față de Norrkoping, iar o victorie în acest meci și în meciul restant ar clasa-o pe Norrking foarte aproape de primele 3 poziții în clasament.

Echipa probabilă și absenți

  • Echipa probabilă: (4-2-3-1) Jansson – Eriksson, Lund, Gunnarsson, Kalley – Traustason, Ortmark – Eid, Hammershoy-Mistrati, Lind – Gudjohnsen
  • Absenți: Jean Carlos, Telos (accidentați)

BK Hacken

Hacken vine în această partidă determinată să obțină victoria sau cel puțin o remiză în această partidă, pentru a nu fi în pericol să piardă poziția a 3-a în clasament. De asemenea, o victorie în acest meci i-ar permite să se desprindă de principalele urmăritoare și chiar să continue lupta pentru titlu în Allsvenskan.

Hacken are o serie destul de bună de meciuri în campionat, cu 3 victorii, o remiză și o singură înfrângere în ultiemele 5 etape disputate.

Poziție în clasament

Trupa lui Per-Mathias Hogmo se află clasată pe locul 3 în campionatul Suediei cu un total de 28 de puncte cumulate în 13 meciuri jucate, și este la doar 3 puncte în urma liderului Malmo, însă cu un meci în plus jucat.

Echipa probabilă și absenți

  • Echipa probabilă: (4-3-3) Abrahamsson – Fridriksson, Sandberg, Hovland, Lund – Rygaard, Romeo, Gustafson – Dahbo, Traore, Sonko
  • Absenți: Turgott, Youssef (accidentați)

Meciuri fotbal Norrkoping – Hacken

Ultimele 5 confruntări directe dintre Norrkoping – Hacken au adus echipei oaspete din acest meci 3 victorii, iar două confruntări s-au încheiat la egalitate între cele două echipe.

Ponturi pariuri Norrkoping – Hacken

Șansă dublă și Peste/Sub (BK Hacken sau Egal și Peste 1.5) cota 1.43 (Get’s Bet) ✅

Cu toate că este dificil să găsim cele mai sigure ponturi pariuri azi credem că am reușit să venim cu o propunere ideală pentru iubitorii de pariuri sportive. Nu ne-am aventurat prea mult și am decis să mizăm pe șansă dublă în acest meci, iar pentru că Norrkoping pare să traverseze o perioadă modestă, am mizat pe victoria oaspeților sau egal în acest meci. De asemenea, am optat pentru cel puțin 2 goluri marcate în acceastă partidă, deoarece Hacken este în formă foarte bună și credem că va marca de mai multe ori, dar este posibil să și încaseze un gol.

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status