✅ Norrkoping – Degerfors, Allsvenskan, 23 iulie

Home » ✅ Norrkoping – Degerfors, Allsvenskan, 23 iulie

Finalul de săptămână vine cu multe meciuri fotbal din Allsvenskan, prima ligă a Suediei, meciuri pe care le analizăm în detaliu pentru a ne crește șansele de reușită la pariuri online. Duminică iese în evidență confruntarea dintre Norrkoping – Degerfors, meci ce este programat să se joace pe stadionul Platinumcars Arena din Norrkoping, iar startul partidei va avea loc la ora 16:00.

Sari direct la pont >>

Fotbalul reîncepe în România!
Sărbătorește cu 50 de lei free bet de la Betano!

Norrkoping – Degerfors

IFK Norrkoping

Norrkoping pornește în această confruntare din postura de favorită și cu gândul doar la cele 3 puncte puse la bătaie, întrucât dorește să se apropie, pe cât posibil, de primele 3 echipe din clasament.

Cu toate că are obiective mărețe, echipa antrenată de danezul Glen Riddersholm a avut parte de o serie foarte slabă de meciuri fotbal în campionat, iar aceste rezultate au îndepărtat-o destul de tare de obiectivul vizat. Ultimele 5 etape din campionat i-au adus echipei Norrrkoping doar o victorie, două remize și două înfrângeri, iar per total numărul înfrângerilor suferite de la debutul acestui sezon a ajuns la 5.

Deschide cont nou la Betano
Primești AUTOMAT 333 Rotiri GRATUITE la Gates of Olympus!
Doar la BETANO!

Poziție în clasament

Norrkoping ocupă pentru moment poziția a 6-a în Allsvenskan cu un total de 22 de puncte cumulate în 15 meciuri jucate. Echipa se află la 12 puncte în urma echipei clasate pe poziția a 3-a, Malmo, însă aceasta din urmă are 2 înfrângeri consecutive, așadar dacă va continua să piardă puncte Norrkoping poate capitaliza și să se apropie de primele 3 poziții din clasament.

Echipa probabilă și absenți

  • Echipa probabilă: (4-3-3) Jansson – Eid, Gunnarsson, Eriksson, Baggesen – Hammershoy-Mistrati, Ortmark, Traustason – Khazeni, Nyman, Lind

Degerfors IF

Degerfors nu vine la fel de optimistă în acest meci, însă are la fel de mare nevoie precum Norrkoping de toate cele 3 puncte puse la bătaie, dar pentru motive complet diferite. Echipa condusă de suedezul Andreas Holmberg se află sub amenințarea zonei roșii din clasament, iar ultimele 5 meciuri fotbal disputate în campionat nu dau mari speranțe suporterilor echipei.

În această serie recentă de meciuri, Degerfors a reușit să câștige doar o partide, celelalte 4 meciuri fiind finalizate prin înfrângere pentru Degerfors. Echipa lui Holmberg a acumulat astfel un total de 10 înfrângeri în 16 meciuri jucate în campionat, cel mai mare număr de înfrângeri al unei echipe din Allsvenskan în acest sezon, iar acest lucru nu are cum să nu afecteze situația sa în clasament.

Participă și tu la
Marea Păcăneală 2023 la Betano
și ia-ți partea din premiul de 100,000 LEI!

Poziție în clasament

Rezultatele slabe obținute de echipă au adus formați lui Holmberg pe poziția 13 în campionat, cu daor 14 puncte cumulate în 16 meciuri jucate, la un singur punct avans față de echipe de pe prima poziție retrogradabilă, însă cu un meci în plus disputat față de aceasta.

Echipa probabilă și absenți

  • Echipa probabilă: (5-3-2) Rossbach – Bouzaiene, Granath, Bregqvist, Ohlsson, Gyau – Orqvist, Martensson, Gravius – Chaouche, Abdulla

Meciuri fotbal Norrkoping – Degerfors

Confruntările directe dintre Norrkoping – Degerfors au fost dominate ușor de Norrkoping, care din ultimele 5 meciuri directe a reușit să câștige 2, Degerfors a câștiga o singură confruntare iar alte 2 partide s-au încheiat la egalitate.

Ponturi pariuri Norrkoping – Degerfors

Rezultat final 1 (Câștigă Norrkoping) cota 1.57 (Betano) ✅

Deschide cont nou la Betano
Primești AUTOMAT 333 Rotiri GRATUITE la Gates of Olympus!
Doar la BETANO!

Așa cum v-am obișnuit, căutăm să vă aducem mereu ponturi pariuri cât mai sigure cu o cotă decentă la pariuri sportive, care să vă ofere câștig potențial substanțial. Pentru confruntarea dintre Norrkoping – Degerfors, credem că am găsit pontul câștigător, întrucât diferența de valoare dintre cele două echipa pare să fie considerabilă.

Deoarece acest meci se joacă pe stadionul echipei Norrkoping, iar Degerfors pare de-a dreptul dărâmată de presiunea zonei roșii din clasament, vom miza fără prea mari emoții pe victoria gazdelor în acest meci.

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status