❌ Newells Old Boys – Audax Italiano, Copa Sudamericana

Home » ❌ Newells Old Boys – Audax Italiano, Copa Sudamericana

Ne orientăm din nou către meciuri fotbal de după miezul nopții, în competițiile de pe alte continente, mai ales că este perioada de vară. Meciul Newells Old Boys – Audax Italiano, din ultima etapă a grupelor din Copa Sudamericana, este programat vineri, 30 iunie (noaptea de joi spre vineri), de la ora 01:00, pe Estadio Marcelo Bielsa (Rosario).

Sari direct la pont >>

Deschide-ți cont la Mozzart pentru un
Bonus de bun venit de până la 1750 lei pentru pariori!

Newells Old Boys – Audax Italiano

Newells Old Boys (Argentina)

Argentinienii care au dat fotbalului mare foarte multe staruri de-a lungul timpului, cei de la Newells în speța de față, au reușit să aibă un parcurs foarte bun în grupa de Copa Sudamericana. Mai precis, au câștigat toate cele cinci partide de până acum, iar cu o etapă înainte de final au deja nu doar calificarea, ci și șefia grupei. Și ca golaveraj situația se prezintă la nivel lăudabil, cu 10 goluri marcate și doar 3 primite.

În clasamentul din Liga Profesional (campionatul Argentinei), situația nu se prezintă la fel de roz. În competiția internă, Newells are de trasa pentru a recupera ecartul de trei puncte față de locul al nouălea – pentru calificarea în următoarea ediție de Copa Sudamericana.

Trebuie să trecem în descrierea echipei și forma de moment, cu 5 victorii, 4 remize și o singură înfrângere în ultimele zece partide (în toate competițiile).

Deschide-ți cont la Mozzart pentru un
Bonus de bun venit de până la 1750 lei pentru pariori!

Echipa probabilă:

  • Hoyos – Mosquera, Velazquez, Ortiz, Martino – Gomez, Sforza, Ferreira – Sordo, Recalde, Aguirre

Audax Italiano (Chile)

Bine o duce și Audax Italiano în competiția în curs, având deja calificarea pe mai departe asigurată, cu o etapă înainte de finalul grupei. Chilienii au strâns zece puncte în total, cedând doar la meciul tur cu Newells Old Boys, dar fără să piardă cu celelalte competitoare ale grupei, Santos și Blooming. Din păcate, nu același lucru se poate spune și despre prestația lui Audax Italiano din campionat, unde ocupă abia locul al zecelea în Primera Division, cu 19 puncte acumulate în cele 15 partide disputate. Are de recuperat o distanță de trei puncte față de locul 7, ultimul ce oferă garanția calificării într-o cupă internațională.

Partea bună, ca imagine de ansamblu, pentru Audax Italiano ar fi că a câștigat opt din ultimele nouă partide oficiale, iar cea mai recentă a fost în Cupă. În tot acest interval menționat, s-a concretizat și calificarea propriu-zisă în fazele eliminatorii ale Copei Sudamericana, pentru că au fost obținute trei succese: două cu Blooming și cel decisiv cu Santos.

Deschide-ți cont la Mozzart pentru un
Bonus de bun venit de până la 1750 lei pentru pariori!

Echipă probabilă:

  • Ahumada Oteiza – Rojas Munoz, Labrin, Pereira, Cereceda – Sepulveda, Juarez, Diaz, Riveros – Sosa, Rios

Meciuri fotbal Newells Old Boys – Audax Italiano

S-a înregistrat o singură confruntare directă între cele două echipă până acum, tot în Copa Sodamericana, în manșa tur din această ediție. A fost 1-0 pentru Newells Old Boys pe terenul celor de la Audax Italiano, fiind consemnat singurul eșec al chilienilor din această grupă. 

Ponturi pariuri Newells Old Boys – Audax Italiano

1 (câștigă Newells Old Boys) – cotă 1,63 (Mozzart Bet) ❌

Deschide-ți cont la Mozzart pentru un
Bonus de bun venit de până la 1750 lei pentru pariori!

Nu mai există o miză reală în acest joc, doar cea a orgoliilor. Iar pentru Newells pare mai important să încheie grupa cu număr complet de victorii, decât pentru Audax Italiano – care ar putea să-și menajeze o parte dintre jucători pentru această deplasare. Astfel, am ales să mergem pe o victorie a gazdelor la pariuri sportive, având și ascendentul moral al succesului precedent în favoarea lui Newells la ultima confruntare directă. În general, în competițiile de acest gen din America de Sud, echipele mai bine cotate reușesc să-și câștige meciurile de pe teren propriu. 

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status