✅ Narva – Pyunik, calificări Conference League, 20 iulie

Home » ✅ Narva – Pyunik, calificări Conference League, 20 iulie

Să nu ne facem alte planuri pentru joi seară, pentru că avem distracție garantată cu meciuri fotbal din calificările de Conference League. De dragul de a urmări fenomenul unei competiții europene în faza incipientă, dar mai ales pentru a ținti profitul. Meciul Narva – Pyunik, după 0-2 în manșa tur, este programat joi, 20 iulie, de la ora 18:30, pe Rakvere Linnastaadion (Rakvere).

Sari direct la pont >>

Deschide-ți cont la Mozzart pentru un
Bonus de bun venit de până la 1750 lei pentru pariori!

Narva – Pyunik

Narva Trans (Estonia)

Preliminariile din Conference League o găsește pe Narva Trans în unul din cele mai proaste momente. Pentru că în țările baltice sezonul competițional este pe an calendaristic, calificarea în Europa a venit grație rezultatelor din 2022. Iar anul în curs o prinde pe Narva cu pantalonii în vine, mai tare să se facă de râs, nu altceva. În campionat este la retrogradare, fiind prima deasupra liniei, dar cu o formă greu de explicat. Narva Trans are trei eșecuri la rând din întrecerea internă, fără să fi marcat vreun gol: 0-3, 0-3, 0-4.

În oglindă, rezultatul din manșa tur de la Erevan, cu Pyunik, scor 0-2, parcă nici nu mai pare atât de rău. Doar că Narva a scăpat foarte ieftin cu doar un eșec la două goluri diferență. Nivelul a fost atât de slab, încât a avut un procentaj de doar 17% posesie, de parcă ar fi întâlnit-o pe Manchester City, nu pe o echipă din Armenia.

La ce probleme are de dus în campionat, pentru a evita retrogradarea, eliminarea din Conference League aproape că ar fi mai mult o ușurare pentru Narva, decât o povară.

Deschide-ți cont la Mozzart pentru un
Bonus de bun venit de până la 1750 lei pentru pariori!

Echipa probabilă:

  • Kraizmer – Skinjov, Markovic, Kauan, Nikolajev – Elysee, Maksimikin – Tarassenkov, Plyakov, Suarez – Koskor

Pyunik Erevan (Armenia)

Fostă campioană a Armeniei, Pyunik a scăpat la limită un nou titlu în ediția precedentă, când avea să cedeze acasă cu Urartu, scor 0-1, în penultima etapă. Iar chiar echipa în fața căreia avea să piardă se încununa drept campioană, la doar trei puncte distanță. Totul a părut mai mult un accident, iar Pyunik este și mai motivată de această dată să facă o figură frumoasă. Nu de mult era echipa ce o speria pe CFR Cluj, că venise cu camere single pentru jucători la hotel de cinci stele. Și chiar a eliminat-o în sezonul trecut pe CFR din preliminariile Chmapions League, după două remize și lovituri de departajare favorabile.

Încălzirea pentru duelul cu Narva, Pyunik și-o făcuse cu un amical contra georgienilor de la Samgurali – participantă și ea în Conference League. A fost un neverosimil 7-1 pentru armeni, care la fel de clar puteau câștiga și manșa tur cu Narva. Doar că a fost numai 2-0, prin prisma a nouă intervenții salvatoare ale goalkeeperului advers și foarte mult ghinion la cele 26 de ocazii de gol create.

Deschide-ți cont la Mozzart pentru un
Bonus de bun venit de până la 1750 lei pentru pariori!

Echipa probabilă:

  • Buchnev – Bratkov, Miljkovic, Harutyunyan, Baranov – Davidyan, Malakyan, Kovalenko – Dashyan, Otubanjo, Juricic

Meciuri fotbal Narva – Pyunik

Singurul meci direct dintre Narva și Pyunik s-a disputat la manșa tur, la Erevan, când armenii au câștigat doar cu 2-0. După aspectul jocului, diferența de scor putea fi lejer de 4-5 goluri în favoarea lui Pyunik.

Ponturi pariuri Narva – Pyunik

H2 -1,5 (Pyunik câștigă la o diferență de cel puțin două goluri) – cotă 1,95 (Mozzart Bet) ✅

Deschide-ți cont la Mozzart pentru un
Bonus de bun venit de până la 1750 lei pentru pariori!

De multe ori misiunea noastră de a oferi ponturi pariuri este mult ușurată de evidențe ce nu pot fi negate. Cum este și în cazul de față diferența majoră de nivel dintre Narva și Pyunik. Sunt șanse mari ca la retur să fie mai clinică Pyunik în fața porții, iar diferența de scor să fie cu mult peste cele două goluri de care avem nevoie de handicap pentru pariu. Armenii sunt mult prea valoroși, iar Narva a devenit o echipă slabă chiar și pentru nivelul campionatului intern. Chiar dacă au scăpat cu doar un 0-2, cei din Estonia nu se pot gândi nicicum la o variantă de calificare, ci doar la a limita proporțiile unui nou eșec.

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status