✅ Monchengladbach – Bremen, Bundesliga (etapa 25), 17 martie

Home » ✅ Monchengladbach – Bremen, Bundesliga (etapa 25), 17 martie

Ne pregătim de o scurtă pauză pentru echipele de club, dar până atunci mai avem o serie importantă de meciuri fotbal, cu mize care mai de care mai importante. Monchengladbach – Bremen se joacă vineri, 17 martie, de la ora 21:30, pe Borussia-Park (Monchengladbach). Partida va putea fi urmărit în transmisiune directă pe Prima Sport 4.

Sari direct la pont >>

Deschide-ți contul Betano cu codul de bonus COMBO60 (pasul 3)
Primești 60 de lei free bet la înregistrare și 60 de rotiri la Burning Hot după verificare!

Monchengladbach – Bremen

Monchengladbach

În afară de prestigiosul succes cu Bayern din urmă cu patru runde, nu are cu ce să se laude Borussia Monchengladbach prea mult. Pentru că forma a fost destul de șubredă, iar rezultatele pe măsură.

Două victorii, două remize și cinci eșecuri este bilanțul pentru 2023, fapt pentru care a pierdut complet contactul cu Top 6. În afară de rezultatele sportive mai puțin convingătoare din acest sezon, Gladbach trebuie să se obișnuiască și cu gândul că doi dintre titulari vor pleca liberi de contract la final de sezon, Thuram și Bensebaini.

Deschide-ți contul Betano cu codul de bonus COMBO60 (pasul 3)
Primești 60 de lei free bet la înregistrare și 60 de rotiri la Burning Hot după verificare!

Obiectiv

Singura poziție pe care o mai poate ochi acum în clasament este locul 7, care ar putea duce în Europa Conference League printr-o serie de conjuncturi favorabile. Chiar și până acolo distanța este apreciabilă, de șase puncte cu trei echipe în cale. Iar și mai îngrijorător pentru Monchengladbach ar fi să ajungă în zona retrogradării, având toate șansele pentru un astfel de deznodământ dacă va continua forma precară.

Echipa probabilă și absenți:

  • Sippel – Scally, Itakura, Elvedi, Bensebaini – Kramer, Kone – Hofman, Stindl, Plea – Thuram   
  • Absenți: – Omlin, Weigl, Jantschke (accidentați)

Werder Bremen

Vecina de clasament a lui Monchengladbach, cu același număr de puncte, este chiar Werder Bremen, adversarul de vineri seară. Nici Bremen n-o duce prea bine ca formă, cu un succes și patru eșecuri în ultimele cinci etape. Chiar dacă a reușit să aducă o medie bună de rezultate din deplasare, această parte de clasament are de suferit în 2023. De exemplu, Werder a pierdut și cu 7-1 în deplasarea de la FC Koln.

Deschide-ți contul Betano cu codul de bonus COMBO60 (pasul 3)
Primești 60 de lei free bet la înregistrare și 60 de rotiri la Burning Hot după verificare!

Obiectiv

Pentru o echipă nou-promovată Werder Bremen s-a descurcat mai mult decât onorabil. Are zece puncte avans față de locurile de retrogradare, iar într-o perioadă părea chiar capabilă să combată pentru un loc de la coada celor de cupe europene.

Echipă probabilă și absențe

  • Pavlenka – Pieper, Veljkovic, Stark – Weiser, Gruev, Jung – Schmidt, Stage 0 Fulkrug, Ducksch             
  • Absenți: – Mbom (accidentat).

Meciuri fotbal Monchengladbach – Werder Bremen

În afară de sezonul retrogradării lui Werder, când gazdele s-au impus cu 1-0, în rest am avut parte de meciuri deschise pe Borussia-Park între cele două formații. Au fost zece meciuri la rând în care Werder Bremen a reușit să înscrie cel puțin o dată pe terenul Borussiei, iar acest aspect iese în evidență și din pentru pariuri sportive.

Ponturi pariuri Monchengladbach – Bremen

GG (marchează ambele echipe în meci) – cotă 1,52 (Betano) ✅

Deschide-ți contul Betano cu codul de bonus COMBO60 (pasul 3)
Primești 60 de lei free bet la înregistrare și 60 de rotiri la Burning Hot după verificare!

Fără să fi reușit să aibă de partea lor un sezon fantastic, care să le propulseze peste așteptări, Monchengladbach și Werder Bremen s-au remarcat totuși la un capitol. La cel al capacității de a marca indiferent de adversar și de context.

Fiind vorba despre două echipe aflate în cea mai lipsită de presiune zonă a clasamentului, ne așteptăm să avem parte de un meci deschis din care fiecare să concretizeze măcar una din șansele pe care și le vor crea pe parcursul celor 90 de minute. Astfel, putem bifa corect cota de 1,52 pentru cel puțin câte un gol din fiecare direcție.

Monchengladbach are o medie de 3,33 goluri în meciurile sale, iar Werder Bremen chiar mai mult, cu 3,45.  

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status