✅ Molde – Brann, Eliteserien, 9 iulie

Home » ✅ Molde – Brann, Eliteserien, 9 iulie

S-a creat multă zarvă zilele acestea în mediul online cu scandalul dintre Twitter și Meta, însă pe noi ne interesează doar meciuri fotbal din Eliteserien, deoarece dorim să obținem cât mai mult profit la pariuri sportive. Cele mai bune ponturi pariuri azi vin pentru confruntarea dintre Molde – Brann, partidă ce se joacă la data de 9 iulie pe stadionul Aker din Molde cu începere la ora 20:15.

Sari direct la pont >>

Deschide cont la Superbet și primești AUTOMAT
250 de Rotiri GRATUITE la Sizzling Hot + 25 de lei bonus

Depune minim 20 de lei și primești
+300 de rotiri la Sizzling Hot și 50 de lei bonus!

Molde – Brann

Molde FK

Pentru Molde această confruntare este extrem de importantă întrucât dorește să se apropie de poziția a 3-a din clasament, ocupată momentan de Brann, iar o victorie în acest meci o va aduce la doar un punct de această poziția. Evident, o înfrângere o va îndepărta destul de tare de obiectivul de a încheia sezonul în top 3, iar de aceea Molde va da totul pentru victorie în această partidă.

Echipa antrenată de Erling Moe se confruntă cu o listă lungă de jucători accidentați, însă acest lucru nu pare să-i demoralizeze de fel pe membrii echipei care au reușit un rezultat crucial etapa trecută, o remiză în deplasarea de la liderul Bodo/Glimt. De asemenea, ultimele 5 meciuri fotbal disputate în campionat i-au adus echipei Molde 3 victorii, o remiză și o singură înfrângere, iar acest lucru denotă determinarea formației de a ajunge în top 3 în clasament.

Deschide cont la Superbet și primești AUTOMAT
250 de Rotiri GRATUITE la Sizzling Hot + 25 de lei bonus

Depune minim 20 de lei și primești
+300 de rotiri la Sizzling Hot și 50 de lei bonus!

Poziție în clasament

Echipa lui Moe ocupă poziția a 6-a în Eliteserien cu un total de 20 de puncte cumulate în 13 etape de campionat, și se află la doar 4 puncte în urma echipei de pe locul 3.

Echipa probaiblă și absenți

  • Echipa probabilă: (3-5-2) Petersen – Haugan, Bjornbak, Risa – Linnes, Eriksen, Mannsverk, Breivik, Haugen – Kitolano, Brynhildsen
  • Absenți: Berisha, Eikrem, Ellingsen, Lervik (accidentați), Karlstrom (suspendat – cartonaș roșu)
  • Incerți: Andersen (accidentat)

SK Brann

Brann vine în această partidă cu mare nevoie de a obține toate cele 3 puncte puse la bătaie sau cel puțin o remiză din această confruntare pentru a ține aproape de top 3 din clasament. Forma echipei antrenate de norvegianul Eirik Horneland este una destul de bună cu 3 victorii, o remiză și o singură înfrângere în utlimele 5 etape de campionat.

Cu toate acestea, Brann pare să nu facă față așa cum trebuie echipelor din topul clasamentului, întrucât victoriile din aceste ultime 5 etape au fost obținute împotriva echipelor aflate la retrogradare, iar remiza și înfrângerea au survenit împotriva echipelor de pe poziția 7 respectiv 4 din clasament. Așadar fanii pot fi ușor îngrijorați de faptul că Brann înfruntă o echipă ce este aproape de top 3 și pare să fie și în creștere de formă.

Deschide cont la Superbet și primești AUTOMAT
250 de Rotiri GRATUITE la Sizzling Hot + 25 de lei bonus

Depune minim 20 de lei și primești
+300 de rotiri la Sizzling Hot și 50 de lei bonus!

Poziție în clasament

Brann ocupă poziția a 3-a în clasamentul Eliteserien cu 24 de puncte cumulate în 20 de meciuri fotbal, însă este direct amenințată de Viking care are doar un punct mai puțin și un meci mai puțin disputat, dar și de Sarpsborg ce este într-o situația similară cu Viking.

Victoria este așadar o necesitate pentru Brann pentru a rămâne în continuare cu șanse bune la clasarea în top 3.

Echipa probabilă și absenți

  • Echipa probabilă: (4-3-3) Dyngeland – Crone, Knudsen, Larsen, Torsvik – Wassberg, Pedersen, Myhre – Blomberg, Finne, Borsting
  • Absenți: Castro, Heggebo, Kristiansen (accidentați)

Meciuri fotbal Molde – Brann

Ultimele 5 meciuri fotbal dintre Molde – Brann i-au adus echipei oaspete din acest meci o singură victorie și 4 victorii echipei Molde.

Ponturi pariuri Molde – Brann

Rezultat final 1 (Câștigă Molde) cota 2.05 (Superbet) ✅

Deschide cont la Superbet și primești AUTOMAT
250 de Rotiri GRATUITE la Sizzling Hot + 25 de lei bonus

Depune minim 20 de lei și primești
+300 de rotiri la Sizzling Hot și 50 de lei bonus!

Suntem foarte entuziasmați deoarece una din cele mai mare case de pariuri din România, Superbet, vine cu cote formidabile pentru meciul Molde – Brann. Nu este deci de mirare că am optat pentru ponturi fotbal cu miza pe victoria gazdelor, întrucât acest pariu ne poate dubla suma investită la pariuri sportive.

Molde este echipa ceva mai în formă și care a reușit să obțină rezultate impresionant împotriva unor adversari dificili, cel mai recent fiind Bobo/Glimt. De asemenea, are avantajul terenului propriu pentru această confruntare, iar motivația vine din dorința de a se clasa în top 3. Așadar, considerăm unul din cele mai bune ponturi pariuri azi miza pe victoria echipei Molde, în special datorită formei celor două echipe dar și în concordanță cu istoricul meciurilor directe.

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status