✅ Mjallby – Kalmar, Allsvenskan, 3 iulie

Home » ✅ Mjallby – Kalmar, Allsvenskan, 3 iulie

Facem ce facem și migrăm din nou către campionatul Suediei, Allsvenskan, care ne aduce meciuri fotbal numai bune pentru pariuri sportive de-a lungul acestei veri. Luni avem parte de confruntarea dintre Mjallby – Kalmar, partidă ce se va juca pe stadionul Strandvallen din Hallevik de la ora 20:00. Așa cum probabil bine știți, cele mai sigure ponturi pariuri azi le găsiți postate la finalul acestei analize detaliate.

Sari direct la pont >>

Mjallby – Kalmar

Mjallby AIF

Mjallby vine în această partidă cu dorință mare de a obține puncte, deoarece forma recentă a echipei a lăsat de dorit iar Mjallby se apropie periculos de tare de zona roșie a clasamentului. Cu toate acestea, unele case de pariuri din țară ne oferă acest meci drept unul destul de echilibrat pe hârtie, cu cote foarte apropiate pentru ambele formații. Unibet oferă cota 2.65 pentru victorie gazdelor și 2.80 formației oaspete, în timp ce Superbet are 2.70 pentru gazde și 2.80 pentru oaspeți.

Acest lucru este destul de interesant deaorece ultimele 5 meciuri fotbal i-au adus lui Mjallby doar 2 victorii și 3 înfrângeri, iar de la debutul acestui sezon Mjallby a obținut doar 4 victorii în cele 12 meciuri disputate.

Poziție în clasament

Echipa antreantă de suedezul Anders Torstensson se clasează pe poziția a 10-a în clasamentul Allsvenskan cu un total de doar 15 puncte cumulate în 12 meciuri jucate, și un golaveraj negativ de 9:12.

Echipa probabilă și absenți

  • Echipa probabilă: (3-5-2) Tornqvist – Brorsson, Rosler, Pettersson – H. Johansson, Gustafson, Gustavsson, Rosengren, Stahl – Fenger, A. Johansson
  • Absenți: Bjornson, Nwankwo (accidentați)

Kalmar FF

Kalmar vine în această partidă de asemenea determinată să plece cu toate cele 3 puncte din această confruntare, deoarece are drept obiectiv clasarea în top 3 la finalul acestui sezon, iar pentru acest lucru nu-și permite să mai piardă multe puncte.

Echipa condusă de danezul Henrik Jensen traversează o perioadă foarte bună și pare să fie în creștere de formă, cu 3 victorii și o remiză obținute în ultimele 4 etape de campionat.

Poziție în clasament

Kalmar ocupă poziția a 4-a în prima ligă din Suedia cu un total de 21 de puncte cumulate în 12 meciuri jucate. Este momentan la 7 puncte în urma echipei Hacken, aflată pe locul 3, însă cu un meci mai puțin jucat. Așadar o victorie în această partidă ar aduce echipa Kalmar destul de aproape de poziția a 3-a și de realizarea obiectivului de final de sezon.

Echipa probabilă și absenți

  • Echipa probabilă: (3-4-3) Friedrich – Saetra, Sjostedt, Olafsson – Lindahl, Gojani, Karlsson, Girmai – Skrabb, Rajovic, Hummet
  • Absenți: Gustafsson, Nilsson (accidentați)

Meciuri fotbal Mjallby – Kalmar

Ultimele 5 meciuri fotbal disputate între Mjallby – Kalmar au adus echipei gazdă din acest meci 2 victorii, un meci a fost câștigat de Kalmar, iar celelalte două partide s-au încheiat la egalitate.

Ponturi pariuri Mjallby – Kalmar

Total goluri Peste/Sub (Peste 1.5) cota 1.47 (Get’s Bet) ✅

Este uneori dificil să venim cu ponturi fotbal sigure în condițiile în care avem parte de un meci atât de echilibrat, cel puțin din punct de vedere al cotelor, însă pentru a vă oferi predicții fotbal cu șanse mari de reușită la pariuri sportive noi ne orientăm mereu după forma de moment a echipelor.

Așadar, pentru această confruntare considerăm că echipa oaspete are cele mai bune șanse de reușită deoarece traversează o formă foarte bună și are și un golaveraj de invidiat, iar Mjallby pare să fie în ușor declin. Drept urmare, unul din cele mai sigure ponturi pariuri azi este miza pe goluri, și anume cel puțin 2 goluri marcate în acest meci, având în vedere golaverajul foarte bun al echipei oaspete și defensiva slabă a gazdelor.

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status