✅ Midtjylland – Sporting, Europa League (play-off, manșa retur), 23 Februarie 

Home » ✅ Midtjylland – Sporting, Europa League (play-off, manșa retur), 23 Februarie 

Două echipe necunoscute între ele au trecut de pragul în care au făcut cunoștință cu potențialul fiecăreia, așa că e momentul să aibă mai multă încredere în abordarea viitoarelor meciuri fotbal cu astfel de adversari. Este vorba despre meciul Midtjylland – Sporting, programat să se dispute joi, 23 februarie, de la ora 19:45, pe MCH Arena (Herning). În tur a fost 1-1.

Sari direct la pont >>

Deschide-ți contul Betano cu codul de bonus COMBO60 (pasul 3)
Primești 60 de lei free bet la înregistrare și 60 de rotiri la Burning Hot după verificare!

Midtjylland - Sporting

Midtjylland

Forma bună arătată de echipa daneză în meciurile amicale s-a dovedit a fi folositoare și la manșa tur cu Sporting, ceea ce a constituit prima partidă oficială din 2023. La aproape patru luni distanță de precedenta întâlnire de acest gen. Rămâne de văzut cum se va descurca Midtjylland la manșa retur, după ce a dispărut din planul său elementul surpriză.

Deschide-ți contul Betano cu codul de bonus COMBO60 (pasul 3)
Primești 60 de lei free bet la înregistrare și 60 de rotiri la Burning Hot după verificare!

Obiectiv

Succesul din weekend, scor 4-0, de pe terenul lui Viborg ar putea să fie un boost de moral pentru formația daneză în returul cu portughezii de la Sporting. Cu toate acestea, prezența în play-off în campionat nu este încă garantată, iar cu mintea la un alt obiectiv s-ar putea să se dovedească mai periculos decât s-ar crede duelul cu Sporting de joi.

Echipa probabilă și absenți

  • Lossl – Andersson, Gartenmann, Sviatchenko, Paulinho – Sorensen, Martinez, Ashour – Isaksen, Olsson, Simsir          
  • Absenți: –

Sporting

Sinusoidalul parcurs al lui Sporting a atins și zona europeană, pentru că echipa din Lisabona pornea drept mare favorită în manșa tur dar n-a făcut decât 1-1. Între timp, Sporting și-a câștigat meciul din campionat cu 3-2 la Chaves, ca antrenament oficial înaintea returului. Distanța față de echipele de pe primele trei locuri este în continuare foarte mare, iar Benfica, Porto și Braga nu dau semne de slăbiciune pe care Sporting să le poată specula.

Deschide-ți contul Betano cu codul de bonus COMBO60 (pasul 3)
Primești 60 de lei free bet la înregistrare și 60 de rotiri la Burning Hot după verificare!

Obiectiv

Dacă în campionat lucrurile nu decurg deloc favorabil pentru Sporting, atunci e musai să o ducă bine în plan european. Altfel ar putea să înregistreze un regres sportiv și financiar din care îi va trebui ceva timp să-și revină. Miza returului din Danemarca este mai mare decât o simplă calificare, ci pune în discuție întregul plan al clubului pe termen mediu.

Echipa probabilă și absenți

  • Adan – Diomande, Coates, Goncalo Inacio – Bellerin, Pedro Goncalves, Ugarte, Santos – Edwards, Paulinho, Trincao         
  • Absenți:  – Braganca (accidentat), Essugo (incert)

Meciuri fotbal Midtjylland – Sporting

În tur, în urmă cu o săptămână, a fost Sporting – Midtjylland 1-1, una dintre cele mai mari surprize ale serii de Europa League. În trecutul mult prea îndepărtat pentru relevanța de pariuri sportive, Sporting a învins-o în dublă manșă europeană, în 2001, pe Midtjylland, 3-0 și 3-2.

Ponturi pariuri Midtjylland – Sporting

X2 și peste 1,5 goluri (egal sau câștigă Sporting și cel puțin două goluri înscrise în meci) – cotă 1,60 (Betano) ✅

Deschide-ți contul Betano cu codul de bonus COMBO60 (pasul 3)
Primești 60 de lei free bet la înregistrare și 60 de rotiri la Burning Hot după verificare!

Multe bilete la pariuri au bubuit în tur din cauza faptului că Sporting n-a învins-o pe Midtjylland, dar cum spuneam și în prezentarea echipelor că elementul surpriză favorabil danezilor a dispărut pentru retur. Mai mult, Sporting are interes mai mult ca niciodată să aibă parcurs cât mai îndelungat în Europa League, după ce în campionat sezonul pare compromis. Mizăm că Sporting nu pierde în Danemarca, prin dubla de X2. La care putem să adăugăm lejer o limită de cel puțin două goluri în meci. A fost încadrată bine și în tur, dar depășită cu mult de cele două echipe în recentele partide de campionat: 4-0 cu Viborg pentru Midtjylland, respectiv 3-2 cu Chaves pentru Sporting.  Se poate paria alternativ și pe o variantă doar la goluri, de exemplu peste 2,5, cu cote atractive oferite de Betano, Superbet, Netbet și Winmasters pentru acest tip sau alte derivate.

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status