✅ Mexic – Panama, finala CONCACAF Gold Cup, 16 iulie

Home » ✅ Mexic – Panama, finala CONCACAF Gold Cup, 16 iulie

O nouă competiție pe care am urmărit-o din aproape în aproape, cu meciuri fotbal ce ne-au menținut viu interesul pe parcursul acestor nopți de vară, a ajuns la capăt. Finala Gold Cup este în premieră între Mexic – Panama, iar partida se joacă în noaptea de duminică spre luni, de la ora 02:30, pe SoFi Stadium (Los Angeles – SUA).

Sari direct la pont >>

Deschide cont la Superbet și primești AUTOMAT
250 de Rotiri GRATUITE la Sizzling Hot + 25 de lei bonus

Depune minim 20 de lei și primești
+300 de rotiri la Sizzling Hot și 50 de lei bonus!

Mexic – Panama

Mexic

Mexic este una dintre cele două mari favorite ale competiției ce au ajuns în ultimul act. Chiar dacă era scris scenariul acestei ediții de Gold Cup ca Mexic și SUA să se întâlnească în finală, chiar pe tărâm american, iată că doar selecționata cu influențe latine a fost serioasă până la capăt. În afară de pata cu Qatar, în care a părut că s-a dat la o parte ca să le facă invitaților la competiție o favoare, Mexic a avut un parcurs de necontestat.

Victorii de 4-0 cu Honduras și 3-1 cu Haiti, în așa fel încât să fie prima echipă calificată în sferturi. Iar traseul său a fost extrem de dificil în fazele eliminatorii. Mai întâi, 2-0 contra selecționatei din Costa Rica, după care în semifinale a fost un test ce se anunța mult mai dificil decât a arătat-o partida propriu-zisă. Mexic a avut de jucat pentru calificarea în finală cu Jamaica, un soi de selecționată a unor jucători explozivi din Premier League, precum Antonio, Bailey, Gray sau Reid. Dar Mexic a fost echipa dominantă și s-a impus clar, 3-0, cu primele două goluri marcate chiar foarte rapid în meci.

Joacă pe Superliga cu Superbet în fiecare etapă!
Pariază 23 Lei și primești 24 Lei Pariu GRATUIT
Doar la Superbet!

Echipa probabilă:

  • Ochoa – Sanchez, Montes, Vasquez, Gallardo – Antuna, Romo, Chavez, Pineda – Sanchez, Martin

Panama

Toată lumea miza că surpriza poate să vină la această ediție de Gold Cup din partea selecționatei din Jamaica, dar iată că Panama este cea care ține capul de afiș la acest capitol. Fără să fi pierdut la acest turneu, cu câștigarea grupei din care favorită era inițial Costa Rica. Dar Panama a dovedit că este o echipă solidă și care știe să apese pedala de accelerație atunci când este cazul. A câștigat cu Costa Rica și Martinica, iar primul loc în grupe a fost conturat după remiza cu El Salvador. Panama putea da peste Mexic dacă termina pe locul al doilea, dar iată că acest duel a fost păstrat pentru finală.

Panamezii n-au fost deloc omenoși cu invitații ediției, cei din Qatar, pe care i-au eliminat cu un categoric 4-0, în sferturile de finală. Cel mai dificil test avea să fie cel din semifinale, cu țara gazdă, SUA. Panama a fost echipa mai bună, a și marcat de două ori pe parcursul celor 90 de minute, dar de fiecare dată a intervenit arbitrajul video și a anulat reușitele pentru ofsaid. Panama a revenit în fața porții în prelungiri, când a marcat pentru 1-0, dar a fost egalată dintr-un penalti în minutul 105. Iar departajarea de la loviturile de la 11 metri a fost favorabilă echipei panameze.

Deschide cont la Superbet și primești AUTOMAT
250 de Rotiri GRATUITE la Sizzling Hot + 25 de lei bonus

Depune minim 20 de lei și primești
+300 de rotiri la Sizzling Hot și 50 de lei bonus!

Echipă probabilă:

  • Mosquera – Escobar, Cummings, Andrade – Barcenas, Carrasquilla, Godoy, Davis – Fajardo, Quintero, Diaz

Meciurile directe Mexic – Panama

Mexic și Panama s-au mai întâlnit într-o finală, cea mică, de la Liga Națiunilor pentru zona CONCACAF. A fost 1-0 pentru Mexic, într-o partidă disputată în urmă cu mai puțin de o lună. Mai înainte, în 2021 – 2022, s-au întâlnit pentru calificarea la Cupa Mondială, cu 1-1 în Panama și 1-0 pentru Mexic (în Mexico City). Și au tot fost victorii ale mexicanilor, iar ultimul succes al panamezilor cu Mexic datează din 2013, în semifinalele Gold Cup.

Ponturi pentru pariuri Mexic – Panama

1 (câștigă Mexic) – cotă 1,67 (Superbet) ✅

Joacă pe Superliga cu Superbet în fiecare etapă!
Pariază 23 Lei și primești 24 Lei Pariu GRATUIT
Doar la Superbet!

Chiar dacă sunt câțiva jucători ce absentează pentru Mexic la această competiție, sunt suficient de multe vedete prezente în echipă. Jucători conectați cu fotbalul mare din Europa, iar acest lucru constituie un atu din punct de vedere al experienței. Nu avem cum să nu mizăm pe Mexic, după ce am văzut-o pe selecționata îmbrăcată în verde că a dat de pământ cu Jamaica, formație ce se prezenta cu un lot mai valoros decât Panama, adversarul din finală. În plus, mexicanii au un istoric extrem de favorabil în fața panamezilor, ceea ce constituie un avantaj major în astfel de partide cu încărcătură emoțională extremă cum este o finală.

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status